Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 126
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [Blogger] Jak dodać statystyki Google Analytics na bloga?
m_okry

Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 32086

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2013-11-18, 02:19   Temat: [Blogger] Jak dodać statystyki Google Analytics na bloga?
Dzięki za szybką odpowiedź :)

Sprawdziłem po kolei statystki na żywo oraz z poprzednich okresów, zmieniałem daty, nic się nie działo.
Wszedłem na blog z internet explorera (standardowo używam chrome), zajrzałem do statystyk, okazało się że zadziałały statystki "na żywo" ! :D Danych za poprzednie okresy na razie nie ma, ale coś drgnęło więc zakładam że za jakiś czas reszta się zaktualizuje :ok:

Ed: Statystki w czasie rzecz. działają prawidłowo, jednak w dalszym ciągu wyświetla się informacja że "Stan: Śledzenie niezainstalowane". Na razie cieszę się że cokolwiek ruszyło, jutro będę dalej badał sprawę.

Raz jeszcze dzięki za pomoc i dobrej nocy :)

Ed. 2

Minęło grubo ponad 24 godziny, statystyki nie działają (oprócz tych "na żywo"), nadal wyświetla się "Stan: Śledzenie niezainstalowane"

Czy ktoś ma jakieś sugestie co robić?
  Temat: [Blogger] Jak dodać statystyki Google Analytics na bloga?
m_okry

Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 32086

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2013-11-18, 01:12   Temat: [Blogger] Jak dodać statystyki Google Analytics na bloga?
Witam!

Statystyki dla mojego bloga niestety nie działają. Umieściłem kod śledzenia w odpowiednim miejscu w ustawieniach, a w analytics od kilku godzin wyświetla się informacja że "Stan: Śledzenie niezainstalowane" . W międzyczasie blog odnotował kilkadziesiąt wyświetleń (dane ze stat. bloggera).

Co mogło pójść nie tak? Na co zwrócić uwagę? Sprawdziłem podstawowe rzeczy wymienione w pomocy googla tzn źle skopiowany lub przepisany kod.
  Temat: [serial] Z archiwum X
m_okry

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 2137

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-11-18, 01:08   Temat: [serial] Z archiwum X
Ktoś może ogląda?
Ostatnio przebijam się przez cały na DVD. Dojechałem do 4tego sezonu. Moim zdaniem serial dobrze zniósł próbę czasu i nie zestarzał się zbytnio. Dalej trzyma w napięciu, nawet efekty specjalnie nie wyglądają jakoś tragicznie :)
  Temat: Hobbit. Niezwykła podróż
m_okry

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 14590

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-11-18, 01:06   Temat: Hobbit. Niezwykła podróż
Byłem w kinie, film bardzo mi się podobał. Wizualnie niesamowity, jeśli chodzi o fabułę to troszkę gorzej, ale z tego co widzę każdy kto czytał książkę uważa że film sporo wobec niej traci.
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
m_okry

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 86937

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-11-18, 01:03   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Ostatnio zabrałem się za serial Z Archiwum X na dvd. Z filmów pełnometrażowych ostatnio oglądałem Pamięć Absolutną (tą nowszą)
  Temat: 'The Dark Knight Rises'
m_okry

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 6730

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-11-18, 01:01   Temat: 'The Dark Knight Rises'
Jak dla mnie najsłabsza część z trylogii. Film jest dobry, fajnie zrealizowany i ma ciekawą intyrgę, jednak brakuje w nim już klimatu poprzednich części. :)

Strona 11 z 11
Skocz do: