Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 1432
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Nauczyciel nie ma prawa zabrać uczniowi telefonu ?
m@tarci

Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 16519

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2008-01-21, 19:41   Temat: Nauczyciel nie ma prawa zabrać uczniowi telefonu ?
Racja pniemiec , ja bym tam wszystkich nauczycieli zamkna :rotfl:
  Temat: Roboty
m@tarci

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3028

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-01-21, 17:32   Temat: Roboty
Moim zdaniem to nam jeszcze nie grozi w nie dalekiej przyszlosci , moze za xxx lat beda nas w wielu zawodach zastepowac ale puki co to to mi wisi , moze beda wykonywac ta prace lepiej i wydajniej(??) ja bym dal roboty tylko do groznych(niebezpiecznych)zawodow i na wojne , tam ich miejsce;P
  Temat: Tibia zabija?!
m@tarci

Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 25252

PostForum: Gry   Wysłany: 2008-01-21, 17:26   Temat: Tibia zabija?!
no fakt ale nawet fajnie jest ulepszac swoja postac i zdobywac skille itp. itd. ...no ale do cholery ile mozna przy takim :cenzura: siedziec?? i ciagle lazic i jakies 2D kaleki rozwalac a potem podejdzie jakis polak debil , zabije cie , napisze zebys sie walil i bedzie cie potem wysmiewal przez pol dnia skur :cenzura: jeden potem ktos mu shakuje jego postac i sie kretyn powiesi :super: mi tam tych wariatow co sie wieszaja z takich zalosnych powodow :dobani: nie szkoda :yay:
  Temat: Anime
m@tarci

Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 27214

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2008-01-21, 17:02   Temat: Anime
Wlasnie musze od nowa tego posta pisac(WTF??) wiec nic nie napisze tylko podam moje ulubione anime.
1.Naruto

2.Bleach

3.Death Note

4.One Pice

5.Full metal Alchemist

6.Hellsing

7.D.N.Angel

8.Strowberry Headline

9.Claymore

10.Cowboy Bebop

11.D.Gray-man

...i to chyba wszytko moze znajdzie sie cos jeszcze ale te anime to sa wlasnie moje ulubione , duzo znam anime bo od lat sie interesuje m&a(manga i anime)
Gatunek...hmmm...nie rozumiem...chyba wszytkie co mi sie podobaja , nie wiem po prostu ogolnie anime i tyle...moze jakies akcji czy cos w tym stylu.
  Temat: Ulubiona stacja muzyczna w TV
m@tarci

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 6412

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2008-01-20, 18:39   Temat: Ulubiona stacja muzyczna w TV
MTV bo tam jest duzo fajnych programow ale sa tez takie co mnie przyprawiaja o mdlosci i muzyki dosc malo jest.
4funTV tez tam czesto bywam i w nocy juz troche lepiej tam jest , kazda noc spedzam na 4FunTV i MTV(no czysem spamuje na jakims forum).
  Temat: [obrazki] wesołe / śmieszne
m@tarci

Odpowiedzi: 155
Wyświetleń: 104513

PostForum: HydePark   Wysłany: 2008-01-20, 18:02   Temat: [obrazki] wesołe / śmieszne

oj tez bym zagladal :P

emo ludki macie , tam jest wasz dom :P

ale ma problemy :P

po co komus taki wynalazek :zdziwko:

Temat: psp czy mp4
m@tarci

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 4045

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2008-01-20, 17:24   Temat: psp czy mp4
PSP z tych samych powodow co Htsz (choc pewnie juz dawno wybrales -_-'' )
  Temat: Tibia zabija?!
m@tarci

Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 25252

PostForum: Gry   Wysłany: 2008-01-20, 16:44   Temat: Tibia zabija?!
Tak bo to dziwna gra i zmienia ludzi(??) w idiotow bezmozgich.

o tibi:
Tibia to najgorsze gowno na swiecie , tego czegos nawet nie mozna nazwac gra :cenzura:
-niema grafiki
-niema grywalnosci (?)
-niema ludzkiego interfejsu
-jest skomplikowana jak budowa cepa
-graja w nia same cwierc mozgi (?)
-wlaczenie 'gry' powoduje mocne obciazenie kompa i lacza do tego stopnia , ze nic innego poza Tibia wlasciwie niedziala ...

tylko prosze o jakies sensowne wytlumaczenie bo naprawde niepotrafie sobie tego wyobrazic :zdegustowany:
http://pl.youtube.com/watch?v=X85hzrgjr2I cos dla fanatykow tego chlamu.
  Temat: Grasz w zośkę? ten temat jest dla Ciebie
m@tarci

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 3625

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2008-01-20, 16:21   Temat: Grasz w zośkę? ten temat jest dla Ciebie
zoska... gralem i gram , choc trikow tam nie umiem :dobani: , nawet wychodzi mi takie zwykle granie :super: ale to tam prawie kazdemu wychodzi.
  Temat: Samochód moich marzeń
m@tarci

Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 78445

PostForum: HydePark   Wysłany: 2008-01-20, 16:08   Temat: Samochód moich marzeń
Porsche Carrera GT

Audi RS6(moze byc Avant)

BMW M5 (nie jestem fanem BMW ale seria M mi sie podoba)

Nissan Skyline(moze nie najnowszy ale do tuningu idealny)

Mazda RX-7(jak powyrzej)

Lamborghini Reventón

Bugatti Veyron

Mogl bym tak do jutra ale mi sie nie chce wiec macie kilka przykladow.
  Temat: www.plemiona.pl
m@tarci

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 13105

PostForum: Gry   Wysłany: 2008-01-20, 15:52   Temat: www.plemiona.pl
Nie nie jestes sam ale sie tym tematem nie zainteresuje bo gralem ale mi sie to nie podoba , mam gry na kompa i takie mi starcza , nie lubie gier w takim stylu jak ta.
  Temat: [filmy] śmieszne/wesołe/warte zobaczenia
m@tarci

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 3772

PostForum: HydePark   Wysłany: 2008-01-19, 08:29   Temat: [filmy] śmieszne/wesołe/warte zobaczenia
http://pl.youtube.com/watch?v=exHMrV6Ogq4+

ah ci niemcy...

http://pl.youtube.com/watch?v=Mw9vsYJiD9I

nie trzeba znac niemieckiego ale jak sie zna to jeszcze smieszniej;)

http://pl.youtube.com/watch?v=88n2M8kTP4s

oj chcialbym miec taka prace... to ostatnia :szok: czy to jej sie nie... :kwasny: :rotfl:

Strona 118 z 120
Skocz do: