Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 437
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Zdobywanie czytelników
Peen

Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 9571

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-09-21, 16:40   Temat: Zdobywanie czytelników

17blackand29red napisał/a:

Odnośnie zdjęć ostatnio spore branie mają właśnie śmieszne zdjęcia memy które w prosty i ironiczny sposób przekazują nam treść i humor. Wiele osób twierdzi ,że są głupie i przeznaczone tylko dla młodych nieogarniętych ludzi którzy nic tylko się bawią, ale prawda jest taka ,ze trafiają do kazdego. Może coś z tym?

jeśli tematycznie powiązane są z blogiem, to całkiem ok, ale zaśmiecanie bloga i fan page'a śmiesznymi obrazkami, to słaby pomysł. Jak chcę się pośmiać, to wchodzę na serwisy z obrazkami. Na fan page'u bloga oczekuję informacji z nim związanych (albo chociaż pokrewnych tematycznie), na samym blogu za to czegoś więcej niż mem.
  Temat: Najbardziej męski sport ?
Peen

Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 89575

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-09-21, 16:36   Temat: Najbardziej męski sport ?

bartas93 napisał/a:

Nurkowanie bez dwóch zdań, polecam bo spokój jaki jest pod wodą zostaje człowiekowi na lądzie

a co w nim męskiego? wydaje się raczej takie neutralne
  Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy?
Peen

Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 46591

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-09-20, 22:06   Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy?

ModnyStyl2013 napisał/a:

[//fragment nie na temat//wymoderowano]

taki spam byście sobie na priva zostawili ;)

Zaciekawiony napisał/a:

nie wiem czy się śmiać czy płakać,

ja ostatnio przy wpisie o przekłuwaniu uszu niemowlakom dostałam komentarz o lewakach :zdziwko:
  Temat: Pracować, aby realizować swoje pasje, czy pracować z pasją?
Peen

Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 10669

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-09-20, 17:23   Temat: Pracować, aby realizować swoje pasje, czy pracować z pasją?
to znajdź coś, co lubisz i w czym jesteś dobra, a potem znajdź sposób, żeby na tym zarabiać (;
  Temat: Jakiej tematyki bloga najbardziej nie lubisz?
Peen

Odpowiedzi: 74
Wyświetleń: 24787

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-09-20, 16:12   Temat: Jakiej tematyki bloga najbardziej nie lubisz?

ModnyStyl2013 napisał/a:

wybujałe fantazje erotyczne...

akurat blogi z opowiadaniami erotycznymi, to jedne z moich ulubionych. I jedne z niewielu opowiadaniowo/powieściowych, które naprawdę ktoś czyta. Choćby Haaz, który chyba już nie pisze, ale bloga miał genialnego.
  Temat: [fotografia] jak uzyskać rozmazanie tła na zdjęciach?
Peen

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 13954

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2014-09-10, 06:10   Temat: [fotografia] jak uzyskać rozmazanie tła na zdjęciach?

high_five napisał/a:

Od siebie dodam jeszcze jedno hasło: bokeh.

a co z ty ma wspólnego bokeh?
  Temat: Słuchasz podobnej muzyki co Twoi przyjaciele?
Peen

Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 13198

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2014-08-23, 16:05   Temat: Słuchasz podobnej muzyki co Twoi przyjaciele?

zetel napisał/a:

Ciekawe czy ktoś traktuje muzykę jako jeden z kryteriów przy dobieraniu sobie przyjaciół.

Często samo to wychodzi - ludzi poznaje się na koncertach, imprezach w konkretnych muzycznych klimatach. Łatwiej dograć się też w temacie "gdzie pójść w piątek wieczorem".
  Temat: [opinia] KSIĄŻKOWO - nowy wygląd
Peen

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 5509

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-08-16, 15:34   Temat: [opinia] KSIĄŻKOWO - nowy wygląd

Claire_ napisał/a:

niech ktoś mi znajdzie odpowiednik słowa lifestyle...

nie trzeba, w pełni się przyjęło w polsce :)
  Temat: [opinia] Co sądzisz o moim blogu uszynszyla?
Peen

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 2659

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-08-13, 17:42   Temat: [opinia] Co sądzisz o moim blogu uszynszyla?
odpycha ten ogromny obrazek "dodaj ogłoszenie" (wiem wiem, do posta był, ale jak weszłam na bloga to aż raził w oczy). Brakuje jakiegoś logo i tytułu. Kolorystyka mi się nie podoba, ale to pewnie kwestia gustu. Teksty wyjustowane, dobrze wyglądają.

Samej treści nie oceniam, ale szczerze nie wiem, czy długo pociągniesz takiego bloga. Jest typowo poradnikowy, dla wąskiej grupy odbiorców, raczej nie licz na komentarze (bo jak takie wpisy można skomentować? tu raczej nie dajesz ludziom tematów do dyskusji). Wydaje mi się, że szybko może Cię to zniechęcić i stracisz zapał - przekazujesz informacje, jakich w necie pełno.
  Temat: sposób na... letnie upały
Peen

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 8224

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-08-08, 19:23   Temat: sposób na... letnie upały
Codziennie wieczorem wstawiam do lodówki dwa dzbanki: jeden z miętową herbatą, drugi z kawowym napojem (2 łyżki stołowe kawy, 1 cukru, 1,5l mleka) i rano na najgorsze upały (u nas nie do wytrzymania jest od 7 do około 12) mam mrożone napoje :D Najpierw chowam się w domu i nawet nie uchylam okna, bo wtedy jest w miarę chłodno. Kiedy robi się bardziej znośnie zabieram mrożone picie i przesiadam się z dzieckiem i książką na ogródek :D

a jak już bardzo nie wytrzymuję, to mam sposób z egiptu - piję ciepłą herbatę (niesłodzoną) z hibiskusa :)
  Temat: [opinia] Mój blog Lern2Ern, co sądzicie?
Peen

Wyświetleń: 3088

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-08-07, 21:58   Temat: [opinia] Mój blog Lern2Ern, co sądzicie?
to nie pogrubienie, tylko inna czcionka, bo ta, którą wybrałeś, nie ma polskich znaków
  Temat: film "Oszukane" 2013
Peen

Wyświetleń: 2797

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-08-02, 16:42   Temat: film "Oszukane" 2013

angelika89r napisał/a:

Mi się nie podobało zakończenie, siostry powinny żyć w zgodzie :)

dzięki... ;)

Strona 3 z 37
Skocz do: