Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 46
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: koronkowa bielizna dla panów
tandem

Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 26305

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-03-13, 08:48   Temat: koronkowa bielizna dla panów
Nie no panowie odrobinę wyobraźni, koronkowe bokserki dla nas :P wtedy nasze partnerki mogą na nas patrzeć tak jak my na nie :P Ale raczej odpadają dla panów, którzy się nie gola :P
  Temat: [dyskusja] majtki czy bokserki ?
tandem

Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 67420

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-03-11, 08:55   Temat: [dyskusja] majtki czy bokserki ?
to tak jak by się pytać czy kobiety chodzą w wielkich żaglach czy stringach...
  Temat: erotyczne smsy
tandem

Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 19780

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2013-03-08, 09:03   Temat: erotyczne smsy
Moja dziewczyna nigdy nie pisze takich smsów, nawet nie ciągnie jeśli ja zacznę... a czasem uda mi się wysłać sms z podtekstem ;) I zgadzam się z tym że kobiety są "zboczuszkami" ale niestety tylko w nocy przy zgaszonym świetle ;/
  Temat: Jak się bić ?
tandem

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 6370

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-03-07, 08:50   Temat: Jak się bić ?
Kobiety tak mówią bo same nie były w takich sytuacjach... ja tam nic nie widzę fajnego w obitym ciele , stracie zębów czy złamanym nosie :P Druga sprawa to nie wiadomo na kogo się trafi... jak to na przykładzie kolesia z łodzi.. stanął w obronie dziewczyny i jak skończył ???
  Temat: Imprezowy styl życia
tandem

Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17509

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2013-03-06, 08:48   Temat: Imprezowy styl życia
Miałem okres w swoim życiu, kiedy imprezy w tygodniu to był standard, szedłem na imprezę , wracałem do domu, trochę snu i do pracy. W weekendy studia i też jakaś impreza, studia skończyłem całkiem dobrze, pracę mam niezłą tylko z imprezowaniem trochę rzadziej bo są inne priorytety... Dla mnie bardziej brakiem pomysłu na życie jest pójście na byle jakie studia żeby tylko przedłużyć sobie młodość ;)
  Temat: nad morze czy w góry?
tandem

Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 37966

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-03-05, 09:02   Temat: nad morze czy w góry?
Nasze morze jest bardzo chimerne... prawie jak kobieta, raz świeci słoneczko i jest piękna pogoda żeby nagle nie wiadomo skąd przyszedł deszcz :P Zycie nauczyło mnie że w lato lepiej wybierać góry,lepsza pogoda. Zima tam gdzie ciepło i tanio, ale teraz tam gdzie ciepło i tanio to jakieś burdy robią :P
  Temat: Imprezowy styl życia
tandem

Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17509

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2013-03-04, 08:55   Temat: Imprezowy styl życia

radeko89n napisał/a:

Imprezowy styl życia? Brak pomysłu na życie..

Brak pomysłu na życie ??? dlaczego tak uważasz ??? Mam plan na życie który realizuje a zabawa to zabawa, jedni siedzą i czytają książki (też to robię) inni się modlą a trzeci się bawią na imprezach czy innych spotkaniach towarzyskich
  Temat: Co studiujecie?
tandem

Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 57856

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2013-03-01, 08:59   Temat: Co studiujecie?
Skończona informatyka, wszystkie nie techniczne studia to dla mnie nie studia :P no może z kilkoma wyjątkami ;)
  Temat: Piercing
tandem

Odpowiedzi: 83
Wyświetleń: 24103

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-02-28, 09:02   Temat: Piercing

Cytat

jako kobieta stwierdzam, że zadowolenie idzie w dwie strony if ju noł łot aj min

ehh wiem wiem o co chodzi ;)
I taka mała anegdotka z życia, kiedyś u dentysty poznałem dziewczynę (swoją drogą bardzo miłą i sympatyczną) która też zrobiła sobie krzywdę bo kiedyś ugryzła kolczyk za mocno i złamała ząb. Zawsze można mieć plastikowy kolczyk, pewnie mniej szkód zrobi niż taki metalowy...
tandem

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-02-27, 08:39   Temat: Piercing

CiastoPrzygoda napisał/a:

Kolczykiem w języku tym bardziej będę kręcił.

O tak jest to bardzo dobra zabawka, można kręcić, gryźć a i dziewczyna będzie zadowolona bo język się dobrze ćwiczy i wygina ;)
tandem

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-02-26, 08:50   Temat: Piercing
Mam kolczyk w górnej części ucha (nie wiem jak to nazwać :P ) i w języku... ten drugi noszę już całkiem długo a mimo wszystko zęby mam zdrowe :P Wszystko wygląda Ok jeśli się nie przegina
  Temat: facet w rurkach
tandem

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 29908

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-02-25, 09:02   Temat: facet w rurkach
Można mieć jakieś fajne zwężane spodnie ale tak nazwijmy to slim fit,sam w takich chodzę ale do obcisłych rurek jest im daleko

Strona 2 z 4
Skocz do: