| Autor |
Wiadomość |
Temat: koronkowa bielizna dla panów |
tandem
Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 26305
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2013-03-13, 08:48 Temat: koronkowa bielizna dla panów |
Nie no panowie odrobinę wyobraźni, koronkowe bokserki dla nas wtedy nasze partnerki mogą na nas patrzeć tak jak my na nie Ale raczej odpadają dla panów, którzy się nie gola |
Temat: [dyskusja] majtki czy bokserki ? |
tandem
Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 67420
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2013-03-11, 08:55 Temat: [dyskusja] majtki czy bokserki ? |
| to tak jak by się pytać czy kobiety chodzą w wielkich żaglach czy stringach... |
Temat: erotyczne smsy |
tandem
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 19780
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-03-08, 09:03 Temat: erotyczne smsy |
Moja dziewczyna nigdy nie pisze takich smsów, nawet nie ciągnie jeśli ja zacznę... a czasem uda mi się wysłać sms z podtekstem I zgadzam się z tym że kobiety są "zboczuszkami" ale niestety tylko w nocy przy zgaszonym świetle ;/ |
Temat: Jak się bić ? |
tandem
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 6370
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-03-07, 08:50 Temat: Jak się bić ? |
Kobiety tak mówią bo same nie były w takich sytuacjach... ja tam nic nie widzę fajnego w obitym ciele , stracie zębów czy złamanym nosie Druga sprawa to nie wiadomo na kogo się trafi... jak to na przykładzie kolesia z łodzi.. stanął w obronie dziewczyny i jak skończył ??? |
Temat: Imprezowy styl życia |
tandem
Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17509
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-03-06, 08:48 Temat: Imprezowy styl życia |
Miałem okres w swoim życiu, kiedy imprezy w tygodniu to był standard, szedłem na imprezę , wracałem do domu, trochę snu i do pracy. W weekendy studia i też jakaś impreza, studia skończyłem całkiem dobrze, pracę mam niezłą tylko z imprezowaniem trochę rzadziej bo są inne priorytety... Dla mnie bardziej brakiem pomysłu na życie jest pójście na byle jakie studia żeby tylko przedłużyć sobie młodość |
Temat: nad morze czy w góry? |
tandem
Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 37966
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-03-05, 09:02 Temat: nad morze czy w góry? |
Nasze morze jest bardzo chimerne... prawie jak kobieta, raz świeci słoneczko i jest piękna pogoda żeby nagle nie wiadomo skąd przyszedł deszcz Zycie nauczyło mnie że w lato lepiej wybierać góry,lepsza pogoda. Zima tam gdzie ciepło i tanio, ale teraz tam gdzie ciepło i tanio to jakieś burdy robią |
Temat: Imprezowy styl życia |
tandem
Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17509
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-03-04, 08:55 Temat: Imprezowy styl życia |
radeko89n napisał/a: Imprezowy styl życia? Brak pomysłu na życie..
Brak pomysłu na życie ??? dlaczego tak uważasz ??? Mam plan na życie który realizuje a zabawa to zabawa, jedni siedzą i czytają książki (też to robię) inni się modlą a trzeci się bawią na imprezach czy innych spotkaniach towarzyskich |
Temat: Co studiujecie? |
tandem
Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 57856
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2013-03-01, 08:59 Temat: Co studiujecie? |
Skończona informatyka, wszystkie nie techniczne studia to dla mnie nie studia no może z kilkoma wyjątkami |
Temat: Piercing |
tandem
Odpowiedzi: 83
Wyświetleń: 24103
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-02-28, 09:02 Temat: Piercing |
Cytat jako kobieta stwierdzam, że zadowolenie idzie w dwie strony if ju noł łot aj min
ehh wiem wiem o co chodzi
I taka mała anegdotka z życia, kiedyś u dentysty poznałem dziewczynę (swoją drogą bardzo miłą i sympatyczną) która też zrobiła sobie krzywdę bo kiedyś ugryzła kolczyk za mocno i złamała ząb. Zawsze można mieć plastikowy kolczyk, pewnie mniej szkód zrobi niż taki metalowy... |
tandem
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-02-27, 08:39 Temat: Piercing |
CiastoPrzygoda napisał/a: Kolczykiem w języku tym bardziej będę kręcił.
O tak jest to bardzo dobra zabawka, można kręcić, gryźć a i dziewczyna będzie zadowolona bo język się dobrze ćwiczy i wygina |
tandem
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-02-26, 08:50 Temat: Piercing |
Mam kolczyk w górnej części ucha (nie wiem jak to nazwać ) i w języku... ten drugi noszę już całkiem długo a mimo wszystko zęby mam zdrowe Wszystko wygląda Ok jeśli się nie przegina |
Temat: facet w rurkach |
tandem
Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 29908
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2013-02-25, 09:02 Temat: facet w rurkach |
| Można mieć jakieś fajne zwężane spodnie ale tak nazwijmy to slim fit,sam w takich chodzę ale do obcisłych rurek jest im daleko |
| |