| Autor |
Wiadomość |
Temat: Blog day 31.08.2012 |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 2791
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2012-08-31, 22:15 Temat: Blog day 31.08.2012 |
O dniu bloga dowiedziałem się jakieś 2 godziny temu z Wykop.
Pomysł ciekawy, nie słyszałem o tym wcześniej, niestety jeszcze za mało nagłośniony. Może za rok przyłączę się do akcji bo dziś to już trochę za późno |
Temat: Orange Free na kartę - opinie |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 16672
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2012-08-25, 18:28 Temat: Orange Free na kartę - opinie |
Ja mam Orange Free na Kartę, już z 3-4 miesiące. Doładowanie za 25zł i 1GB pakietu wpada, spokojnie wystarcza na aktualizacje pogody, aplikacji, sprawdzenie maili i facebook'a i okazyjnie nawigacji w telefonie...
Prędkości nie mierzyłem ale na mieście jest bardzo dobrze, w ruchu w autobusie/samochodzie nie powala, czasem moment trzeba poczekać nim się strona załaduje ale ogólnie na +. |
Temat: [Motoryzacja] Audi - krzysiekg65 |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 7063
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2012-08-25, 08:52 Temat: [Motoryzacja] Audi - krzysiekg65 |
Kogo nie kręcą Ale jednak Audi łatwiej spotkać w PL od Lambo, a o McLaren'ie można pomarzyć... |
Temat: Pokaż swój pulpit |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 332
Wyświetleń: 116206
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2012-08-19, 23:19 Temat: Pokaż swój pulpit |
U mnie tak to wygląda:
 |
Temat: Czy uprawiałeś/aś sex z osobą poznaną w internecie ? |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 54
Wyświetleń: 28603
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2012-08-14, 22:07 Temat: Czy uprawiałeś/aś sex z osobą poznaną w internecie ? |
Przepraszam za OffTopic ale do tytułu tematu się przyczepię:
Cytat Czy uprawiałeś/aś już z sex z osobą poznaną w internecie ?
Bez tego już chyba będzie lepiej, bo uprawianie seksu z osobą poznaną w necie chyba nie jest obowiązkiem każdego człowieka
Jak co to po sprawie mój post do usunięcia |
Temat: nad morze czy w góry? |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 39391
|
Forum: HydePark Wysłany: 2012-07-24, 18:59 Temat: nad morze czy w góry? |
Zdecydowanie morze, w chodzeniu po górach nie widzę nic ciekawego... |
Temat: Reklamodawca i Bloger - Działania reklamowe w blogosferze |
krzysiekg65
Wyświetleń: 5917
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2012-07-20, 11:48 Temat: Reklamodawca i Bloger - Działania reklamowe w blogosferze |
Znaczy jakby tak dokładnie popatrzeć to współprace posiadam z lokalnym salonem Audi, braterską, bo braterską ale zawsze
Co do oczekiwania współpracy od samego Audi to może, ale niestety nie w Polsce, tutaj ciągle widać wielkie zacofanie w porównaniu do innych krajów
Choć jeśli popatrzeć z drugiej strony to jak można było przeczytać BMW zorganizowało akcję, Peugeot też, ostatnio również czytałem o akcji Skody z blogerkami o tematyce mody i trendów... Może i Audi wpadnie na ten pomysł, no ale pożyjemy, zobaczymy...
Co do firm związanych z tematyką motoryzacyjnych to tu prędzej może się coś wydarzyć.
Htsz napisał/a: Pewnie kwestia pokręcenia się w odpowiednich miejscach i już niebawem da się zacząć jakieś zarabianie albo chociaż wejścia na imprezy
Możesz jakoś to rozwinąć.. Zawsze myślałem żeby się nie narzucać, tylko jak co to czekać na propozycję, czyżby jakieś 'pomaganie szczęściu' ? |
Temat: Reklamodawca i Bloger - Działania reklamowe w blogosferze |
krzysiekg65
Wyświetleń: 5917
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2012-07-20, 01:35 Temat: Reklamodawca i Bloger - Działania reklamowe w blogosferze |
Również pobrane i przeczytane Nie powiem, ciekawa lektura przed snem, aż zachciało się jakiejś współpracy...
Szczerze mówiąc o większości akcji nie słyszałem bo nie czytuje tych blogów.
Tematem też wcześniej się nie interesowałem bo nawet nie marzę o jakiejkolwiek współpracy z kimkolwiek przy obecnym stażu i popularności.
Jednak bardzo fajne jest to że blogi są w końcu zauważone przez duże firmy jako coś przez co można dotrzeć do klienta. |
Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz? |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 160
Wyświetleń: 50191
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2012-07-18, 23:20 Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz? |
90% blogów jakie przeglądam to blogi motoryzacyjne i związane z motoryzacją, 5% blogi fotograficzne i ostatnie 5% przypada na inne (np nowe technologie, blogi osobiste...) |
Temat: Powiększenie Czcionki oraz pogrubienie linków etykiet |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 5341
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-07-18, 22:55 Temat: Powiększenie Czcionki oraz pogrubienie linków etykiet |
Cigano domyślam się że każda przeglądarka ma taki świetny skrót ctrl + f który otwiera okno gdzie można wpisać tekst którego się szuka na danej stronie |
Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje? |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 161
Wyświetleń: 82477
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2012-07-18, 22:21 Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje? |
Ja kolekcjonuje wszystko co związane z marką Audi, modele w skali, katalogi, prospekty, i wszelkie gadżety |
Temat: Znak wodny/Watermark program |
krzysiekg65
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 5521
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2012-07-18, 22:15 Temat: Znak wodny/Watermark program |
P4uli napisał/a: krzysiekg65 a można zrobić to półprzeźroczyste?
Można
Dwukrotne kliknięcie na umieszczony obiekt i zabawa suwakiem:
 |
| |