Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 67
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Blog day 31.08.2012
krzysiekg65

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 2791

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-08-31, 22:15   Temat: Blog day 31.08.2012
O dniu bloga dowiedziałem się jakieś 2 godziny temu z Wykop.
Pomysł ciekawy, nie słyszałem o tym wcześniej, niestety jeszcze za mało nagłośniony. Może za rok przyłączę się do akcji bo dziś to już trochę za późno :P
  Temat: Orange Free na kartę - opinie
krzysiekg65

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 16672

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2012-08-25, 18:28   Temat: Orange Free na kartę - opinie
Ja mam Orange Free na Kartę, już z 3-4 miesiące. Doładowanie za 25zł i 1GB pakietu wpada, spokojnie wystarcza na aktualizacje pogody, aplikacji, sprawdzenie maili i facebook'a :hyhy: i okazyjnie nawigacji w telefonie...
Prędkości nie mierzyłem ale na mieście jest bardzo dobrze, w ruchu w autobusie/samochodzie nie powala, czasem moment trzeba poczekać nim się strona załaduje ale ogólnie na +.
  Temat: [Motoryzacja] Audi - krzysiekg65
krzysiekg65

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 7063

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2012-08-25, 08:52   Temat: [Motoryzacja] Audi - krzysiekg65
Kogo nie kręcą :hyhy: Ale jednak Audi łatwiej spotkać w PL od Lambo, a o McLaren'ie można pomarzyć...
  Temat: Pokaż swój pulpit
krzysiekg65

Odpowiedzi: 332
Wyświetleń: 116206

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2012-08-19, 23:19   Temat: Pokaż swój pulpit
U mnie tak to wygląda:
  Temat: Czy uprawiałeś/aś sex z osobą poznaną w internecie ?
krzysiekg65

Odpowiedzi: 54
Wyświetleń: 28603

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-08-14, 22:07   Temat: Czy uprawiałeś/aś sex z osobą poznaną w internecie ?
Przepraszam za OffTopic ale do tytułu tematu się przyczepię:

Cytat

Czy uprawiałeś/aś już z sex z osobą poznaną w internecie ?

Bez tego już chyba będzie lepiej, bo uprawianie seksu z osobą poznaną w necie chyba nie jest obowiązkiem każdego człowieka ;)

Jak co to po sprawie mój post do usunięcia :)
  Temat: nad morze czy w góry?
krzysiekg65

Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 39391

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-07-24, 18:59   Temat: nad morze czy w góry?
Zdecydowanie morze, w chodzeniu po górach nie widzę nic ciekawego... :P
  Temat: Reklamodawca i Bloger - Działania reklamowe w blogosferze
krzysiekg65

Wyświetleń: 5917

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-07-20, 11:48   Temat: Reklamodawca i Bloger - Działania reklamowe w blogosferze
Znaczy jakby tak dokładnie popatrzeć to współprace posiadam z lokalnym salonem Audi, braterską, bo braterską ale zawsze :)

Co do oczekiwania współpracy od samego Audi to może, ale niestety nie w Polsce, tutaj ciągle widać wielkie zacofanie w porównaniu do innych krajów :kwasny:
Choć jeśli popatrzeć z drugiej strony to jak można było przeczytać BMW zorganizowało akcję, Peugeot też, ostatnio również czytałem o akcji Skody z blogerkami o tematyce mody i trendów... Może i Audi wpadnie na ten pomysł, no ale pożyjemy, zobaczymy... :looka:

Co do firm związanych z tematyką motoryzacyjnych to tu prędzej może się coś wydarzyć.

Htsz napisał/a:

Pewnie kwestia pokręcenia się w odpowiednich miejscach i już niebawem da się zacząć jakieś zarabianie albo chociaż wejścia na imprezy

Możesz jakoś to rozwinąć.. :?: Zawsze myślałem żeby się nie narzucać, tylko jak co to czekać na propozycję, czyżby jakieś 'pomaganie szczęściu' ? :rotfl:
  Temat: Reklamodawca i Bloger - Działania reklamowe w blogosferze
krzysiekg65

Wyświetleń: 5917

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-07-20, 01:35   Temat: Reklamodawca i Bloger - Działania reklamowe w blogosferze
Również pobrane i przeczytane :) Nie powiem, ciekawa lektura przed snem, aż zachciało się jakiejś współpracy... :P

Szczerze mówiąc o większości akcji nie słyszałem bo nie czytuje tych blogów.
Tematem też wcześniej się nie interesowałem bo nawet nie marzę o jakiejkolwiek współpracy z kimkolwiek przy obecnym stażu i popularności.

Jednak bardzo fajne jest to że blogi są w końcu zauważone przez duże firmy jako coś przez co można dotrzeć do klienta.
  Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz?
krzysiekg65

Odpowiedzi: 160
Wyświetleń: 50191

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-07-18, 23:20   Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz?
90% blogów jakie przeglądam to blogi motoryzacyjne i związane z motoryzacją, 5% blogi fotograficzne i ostatnie 5% przypada na inne (np nowe technologie, blogi osobiste...) :)
  Temat: Powiększenie Czcionki oraz pogrubienie linków etykiet
krzysiekg65

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 5341

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2012-07-18, 22:55   Temat: Powiększenie Czcionki oraz pogrubienie linków etykiet
Cigano domyślam się że każda przeglądarka ma taki świetny skrót ctrl + f który otwiera okno gdzie można wpisać tekst którego się szuka na danej stronie ;)
  Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje?
krzysiekg65

Odpowiedzi: 161
Wyświetleń: 82477

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2012-07-18, 22:21   Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje?
Ja kolekcjonuje wszystko co związane z marką Audi, modele w skali, katalogi, prospekty, i wszelkie gadżety :]
  Temat: Znak wodny/Watermark program
krzysiekg65

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 5521

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2012-07-18, 22:15   Temat: Znak wodny/Watermark program

P4uli napisał/a:

krzysiekg65 a można zrobić to półprzeźroczyste?

Można :)
Dwukrotne kliknięcie na umieszczony obiekt i zabawa suwakiem:

Strona 3 z 6
Skocz do: