Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 30
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [Gry] Mikropłatności w grach
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 4897

PostForum: Gry   Wysłany: 2016-02-28, 10:25   Temat: [Gry] Mikropłatności w grach
W mikro płatnościach nie ma nic złego... do czasu. Jeśli mikro płatności opierają się jedynie na skórkach, szybszym wbijaniem poziomów itd to czemu nie. Kończą się niestety na pay2win. Na szubienicę z nimi! :mad: Z innych bardzo denerwujących mikropłatności (z którą się jakiś czas temu spotkałem w darmowym tekkenie na ps3) ograniczona liczba walk, czy przegranych po czym musisz odczekać x minut by znów walczyć, ewentualnie płać, płać, płać.
  Temat: Diablo III
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 8425

PostForum: Gry   Wysłany: 2016-02-28, 10:21   Temat: Diablo III
Według mnie gra po wszystkich aktualizacjach stała się bardzo grywalna. Został mi koszmar do przejścia na ps3, ale nie wiem kiedy to zrobię ze względu na przesiadkę na nową generację. Jedynym minusem w wersji konsolowej (niech mnie ktoś poprawi jeśli tez już tak jest na pc) to wycięcie domu handlowego.
  Temat: który Anty Wirus najlepszy ?
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 85
Wyświetleń: 38827

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2016-02-28, 10:15   Temat: który Anty Wirus najlepszy ?
Nie ma sensu bawić się w darmowe antywirusy. Większej ściemy szczerze mówiąc jeszcze nie widziałem. Wszystkie tego typu produkty działają (i to nie zawsze w pełni) przez pierwszy miesiąc, później mikropłatności aby kontynuować. Najlepszym rozwiązaniem jest subskrybcja produktów nod32 (najlepiej internet security), kaspersky, norton. Jeżeli jednak nie masz tych ~100 zł rocznie na zabezpieczenie komputera, polecam prenumeratę jakiegoś pisma komputerowego. Nie będę robił reklamy żadnemu z nich, ale powiem że praktycznie zawsze do płyty dorzucają jakąś fajną wersję trial na 3 miesiące. A tak już można w nieskończoność :)
  Temat: Co sądzicie o Skyrim online ?
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3091

PostForum: Gry   Wysłany: 2016-02-27, 16:12   Temat: Co sądzicie o Skyrim online ?
Gram na PS4 i może nie przypomina to starych gier z serii ale całkiem wciągające mmo. Dużo wątków, nie ma aż tak dużego grindu, a po zniesieniu abonamentu z tej gry, za te pieniądze naprawdę godna polecenia :)
  Temat: Wasza ulubiona gra?
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 134
Wyświetleń: 77269

PostForum: Gry   Wysłany: 2016-02-27, 16:10   Temat: Wasza ulubiona gra?
Ewidentnie cała seria The Elder Scrolls. Choć najlepszą grą z serii Morrowind. Gra która, nie prowadzi za rękę, każe za każdy błąd i nie pozwala iść na skróty. O fabule chyba nie musze wspominać :)
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 69742

PostForum: HydePark   Wysłany: 2016-02-27, 16:06   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Kiedyś miała to być Argentyna, do dziś nie wiem z jakiego powodu przyszło mi coś takiego do głowy. Na chwile obecną marzy mi się podróż z aparatem na Islandię :D
  Temat: Co teraz czytasz?
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 75658

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2016-02-27, 16:05   Temat: Co teraz czytasz?
Jestem ogromnym fanem fantastyki Lema, po przeczytaniu Powrocie z Gwiazd, Bajki robotów i Solaris zabieram się za Kongres futurologiczny
  Temat: Kawa, inka, herbata czy kakao?
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 16963

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2016-02-27, 15:52   Temat: Kawa, inka, herbata czy kakao?
Czarna kawa najlepiej z samego rana i przed obiadem, a do kolacji herbata z cytryną. Wszystko bez cukru.
  Temat: Na czym grasz?
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 17686

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2016-02-27, 15:49   Temat: Na czym grasz?
Gram na gitarze, choć ta gra przypomina raczej odstawienie instrumentu na kilka dni, powrót na 15 minut i tak w koło :) Kiedyś grywałem w zespole, który szybciej się rozpadł niż założył - ot takie szczeniackie wybryki.
  Temat: Co najbardziej irytuje cię w utworach muzycznych?
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 5083

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2016-02-27, 15:48   Temat: Co najbardziej irytuje cię w utworach muzycznych?
Zdecydowanie najbardziej irytującą sprawą w muzyce rozrywkowej są solówki wokalne kobiet, które momentami brzmią, jakby je się obdzierało ze skóry :D
  Temat: [system] Windows 10 - opinie
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 13633

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2016-02-27, 15:32   Temat: [system] Windows 10 - opinie
Dziś właśnie robiłem update z 8.1. Pracuję w takiej branży ze zdążyłem się przyzwyczaić do "nowego" stylu windowsa, choć byłem podejrzewam że jedną z nielicznych osób, która dobrze oceniała system 8.1. Sam update na dysku ssd trwał może jakieś 20 minut. Żadnych danych nie utraciłem, wszystkie projekty zostały, programy w których pracuję działają bez zarzutów, więc póki co nie mam czym się martwić :)
  Temat: Samochód moich marzeń
pawianfilmuje

Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 78619

PostForum: HydePark   Wysłany: 2016-02-27, 15:29   Temat: Samochód moich marzeń
Zdecydowanie Camaro ss z 69 :)

Strona 2 z 3
Skocz do: