| Autor |
Wiadomość |
Temat: czy znacie kogoś znanego? ;) |
angielskapolka
Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 40741
|
Forum: HydePark Wysłany: 2015-05-29, 13:00 Temat: czy znacie kogoś znanego? ;) |
Miałam okazję poznać Jessicę Ennis i Raymonda Daniels (sportowcy), Krystnę Jandę i Kabaret Paranienormalni, którzy odwiedzili moje miasto rodzinne i zespół Bring Me The Horizon na spotkaniu z fanami w Leeds. Przy okazji zawodów poznałam tez wielu dobrych kickboxerów |
Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
angielskapolka
Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 68863
|
Forum: HydePark Wysłany: 2015-05-29, 12:52 Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
Pierwsze samodzielne wakacje spędziłamw Kolonii w zeszłym roku, a w te wakacje jadę na festiwale Rock am Ring, Woodstock i Reading. W skrócie, zjadę pół Europy po to, by pojechać na kilka koncertów |
Temat: Zatwierdzanie obraźliwych komentarzy |
angielskapolka
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 13945
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2015-05-29, 12:44 Temat: Zatwierdzanie obraźliwych komentarzy |
Ja obraźliwe i trollujące komentarze zwykle kasuję, albo robię screenshot, a co z tym robię, to już mój interes |
Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał? |
angielskapolka
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 50194
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2015-05-29, 12:40 Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał? |
| Ja mam parę szkiców na blogu, ale czy je publikuje, czy nie, to po czasie się okazuje |
Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy? |
angielskapolka
Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 44977
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2015-05-29, 12:37 Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy? |
Szczerze? Uwielbiam komentarze of hejterów, jest się z czego pośmiać
A ogólnie, to raczej nie przywiązuje do tego wagi |
Temat: O czym jest Twój blog? |
angielskapolka
Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1897423
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2015-05-28, 21:42 Temat: O czym jest Twój blog? |
Piszę głównie swoje opinie o różnych... Różnościach
Jest o polityce, podróżach, szkolnictwie, nieletnich matkach, co tylko mi wpadnie do głowy, więc każdy znajdzie coś dla siebie u mnie |
Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
angielskapolka
Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 84105
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2015-05-28, 21:30 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
| K-19 oparty na faktach film o radzieckim okręcie podwodnym z napędem jądrowym, na której dochodzi do awarii. Mocny film, płakałam jak bóbr... |
Temat: Ulubiona piosenka to ...? |
angielskapolka
Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 23737
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2015-05-28, 21:21 Temat: Ulubiona piosenka to ...? |
Na dzień dzisiejszy
Three Days Grace - High Road
https://m.youtube.com/watch?v=Cvnk_DSUq3E |
Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
angielskapolka
Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 74890
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2015-05-28, 21:19 Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
Teddy Bear napisał/a: Ja najczęściej słucham rocka alternatywnego
Jakie zespoły? |
Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ? |
angielskapolka
Odpowiedzi: 170
Wyświetleń: 50403
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2015-05-28, 21:13 Temat: Re: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ? |
Sheyenne napisał/a: Trenujecie coś ?A może macie już na swoim koncie jakieś osiągnięcia ?
Trzy lata uprawiałam kickboxing, miałam nawet szansę na Mistrzostwo Świata semi contact, ale miałam inne priorytety |
Temat: Seks na pierwszej randce, pierwszym spotkaniu |
angielskapolka
Odpowiedzi: 73
Wyświetleń: 29695
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2015-05-28, 21:07 Temat: Seks na pierwszej randce, pierwszym spotkaniu |
Szczerze? Nie miałabym nic przeciwko
Gdy jest chemia, a oboje mają chcicę i są dorośli, to dlaczego nie? Bo kobietę się uzna za panią lekkich obyczajów? |
Temat: [sex] Pierwszy raz |
angielskapolka
Odpowiedzi: 121
Wyświetleń: 78370
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2015-05-28, 20:59 Temat: [sex] Pierwszy raz |
moron napisał/a: Georgiana napisał/a: nie mozna takich ludzi ograniczac, najwazniejsze jest to zeby czuli sie szczesliwie. kategoryczny sprzeciw
jak gowniarz bedzie potrafil utrzymac zone i dzicko to niech sie p***** ile chce ale dopuki nie ma skonczonych 18 lat powinien trzymac f**** w gaciach
Podpisuję się pod tym rękami i nogami. Gdyby nie to, że rodzice mi pewne rzeczy wbili do głowy,pewnie sama bym była piętnastką w ciąży. |
| |