Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 35
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
angielskapolka

Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 40741

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-05-29, 13:00   Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
Miałam okazję poznać Jessicę Ennis i Raymonda Daniels (sportowcy), Krystnę Jandę i Kabaret Paranienormalni, którzy odwiedzili moje miasto rodzinne i zespół Bring Me The Horizon na spotkaniu z fanami w Leeds. Przy okazji zawodów poznałam tez wielu dobrych kickboxerów :)
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
angielskapolka

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 68863

PostForum: HydePark   Wysłany: 2015-05-29, 12:52   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Pierwsze samodzielne wakacje spędziłamw Kolonii w zeszłym roku, a w te wakacje jadę na festiwale Rock am Ring, Woodstock i Reading. W skrócie, zjadę pół Europy po to, by pojechać na kilka koncertów :P
  Temat: Zatwierdzanie obraźliwych komentarzy
angielskapolka

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 13945

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2015-05-29, 12:44   Temat: Zatwierdzanie obraźliwych komentarzy
Ja obraźliwe i trollujące komentarze zwykle kasuję, albo robię screenshot, a co z tym robię, to już mój interes :]
  Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
angielskapolka

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 50194

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2015-05-29, 12:40   Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
Ja mam parę szkiców na blogu, ale czy je publikuje, czy nie, to po czasie się okazuje
  Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy?
angielskapolka

Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 44977

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2015-05-29, 12:37   Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy?
Szczerze? Uwielbiam komentarze of hejterów, jest się z czego pośmiać ;)
A ogólnie, to raczej nie przywiązuje do tego wagi
  Temat: O czym jest Twój blog?
angielskapolka

Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1897423

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2015-05-28, 21:42   Temat: O czym jest Twój blog?
Piszę głównie swoje opinie o różnych... Różnościach :P
Jest o polityce, podróżach, szkolnictwie, nieletnich matkach, co tylko mi wpadnie do głowy, więc każdy znajdzie coś dla siebie u mnie :)
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
angielskapolka

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 84105

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2015-05-28, 21:30   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
K-19 oparty na faktach film o radzieckim okręcie podwodnym z napędem jądrowym, na której dochodzi do awarii. Mocny film, płakałam jak bóbr...
  Temat: Ulubiona piosenka to ...?
angielskapolka

Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 23737

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2015-05-28, 21:21   Temat: Ulubiona piosenka to ...?
Na dzień dzisiejszy
Three Days Grace - High Road
https://m.youtube.com/watch?v=Cvnk_DSUq3E
  Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?
angielskapolka

Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 74890

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2015-05-28, 21:19   Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?

Teddy Bear napisał/a:

Ja najczęściej słucham rocka alternatywnego :) :P

Jakie zespoły? :)
  Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ?
angielskapolka

Odpowiedzi: 170
Wyświetleń: 50403

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2015-05-28, 21:13   Temat: Re: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ?

Sheyenne napisał/a:

Trenujecie coś ?A może macie już na swoim koncie jakieś osiągnięcia ? :)

Trzy lata uprawiałam kickboxing, miałam nawet szansę na Mistrzostwo Świata semi contact, ale miałam inne priorytety :)
  Temat: Seks na pierwszej randce, pierwszym spotkaniu
angielskapolka

Odpowiedzi: 73
Wyświetleń: 29695

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2015-05-28, 21:07   Temat: Seks na pierwszej randce, pierwszym spotkaniu
Szczerze? Nie miałabym nic przeciwko ;)

Gdy jest chemia, a oboje mają chcicę i są dorośli, to dlaczego nie? Bo kobietę się uzna za panią lekkich obyczajów?
  Temat: [sex] Pierwszy raz
angielskapolka

Odpowiedzi: 121
Wyświetleń: 78370

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2015-05-28, 20:59   Temat: [sex] Pierwszy raz

moron napisał/a:

Georgiana napisał/a:

nie mozna takich ludzi ograniczac, najwazniejsze jest to zeby czuli sie szczesliwie.
kategoryczny sprzeciw :cisza:
jak gowniarz bedzie potrafil utrzymac zone i dzicko to niech sie p***** ile chce ale dopuki nie ma skonczonych 18 lat powinien trzymac f**** w gaciach :mad:

Podpisuję się pod tym rękami i nogami. Gdyby nie to, że rodzice mi pewne rzeczy wbili do głowy,pewnie sama bym była piętnastką w ciąży.

Strona 2 z 3
Skocz do: