Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 351
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Alabastrova

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 68992

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-07-18, 13:19   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?

RayGarraty napisał/a:

Ja o polityce uwielbiam rozmawiać.

Ja również ;D

RayGarraty napisał/a:

Ja bym nie pracował za granicą na stałe z dwóch względów - jestem patriotą, Polakiem i nie wyobrażam sobie żyć na stałe poza moją ojczyzną, a po drugie - nie napędzałbym obcej gospodarki.

Z podobnych powodów + swoich osobistych.
Chciałabym na jakiś dłuzszy czas przenieść się do Skandynawii, sprawdzić jak tam się żyje. Powiedzmy na 3-5lat i wrócić, bo tutaj jest mój Dom. Inne kraje kompletnie mnie nie interesują.

Wczoraj bylam w Bieszczadach - jednodniowy wyjazd.
Za granicą nie byłam nigdy i jak znam życie takie statystyki się utrzymają do śmierci.
Ale pomarzyć można ;D a marzy mi się jednak Japonia i RPA, w sumie bez jakiegokolwiek powodu. Po prostu chcę ;)
+ Roswell z powodu sentymentu do serialu sprzed lat, który niedawno odświeżyłam :)
  Temat: Smaki z dzieciństwa
Alabastrova

Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 30661

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2012-07-16, 13:42   Temat: Smaki z dzieciństwa
Kaskada, czekoladowe gwiazdki, gumy-papierosy puszczające dymek, frugo i lody LuLki ;)
  Temat: Podkład
Alabastrova

Odpowiedzi: 176
Wyświetleń: 46864

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-07-16, 13:38   Temat: Podkład
MaxFactor Lasting Performence 001 Fair. Nie znalazłam jak dotąd jeszcze bledszego więc pozostaję przy nim od kilku lat, chociaż jest nieco za ciemny... (gdyby ktoś znalazł naprawdę praktycznie biały z domieszką delikatnego jasnego beżu to dajcie znać ;) ) Zastanawiam się nad zakupem białego podkładu i po prostu mieszaniem go z obecnie posiadanym.

Strona 30 z 30
Skocz do: