|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
Znalezionych wyników: 351
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
Alabastrova
Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 68992
|
Forum: HydePark Wysłany: 2012-07-18, 13:19 Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
RayGarraty napisał/a: Ja o polityce uwielbiam rozmawiać.
Ja również ;D
RayGarraty napisał/a: Ja bym nie pracował za granicą na stałe z dwóch względów - jestem patriotą, Polakiem i nie wyobrażam sobie żyć na stałe poza moją ojczyzną, a po drugie - nie napędzałbym obcej gospodarki.
Z podobnych powodów + swoich osobistych.
Chciałabym na jakiś dłuzszy czas przenieść się do Skandynawii, sprawdzić jak tam się żyje. Powiedzmy na 3-5lat i wrócić, bo tutaj jest mój Dom. Inne kraje kompletnie mnie nie interesują.
Wczoraj bylam w Bieszczadach - jednodniowy wyjazd.
Za granicą nie byłam nigdy i jak znam życie takie statystyki się utrzymają do śmierci.
Ale pomarzyć można ;D a marzy mi się jednak Japonia i RPA, w sumie bez jakiegokolwiek powodu. Po prostu chcę
+ Roswell z powodu sentymentu do serialu sprzed lat, który niedawno odświeżyłam |
Temat: Smaki z dzieciństwa |
Alabastrova
Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 30661
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2012-07-16, 13:42 Temat: Smaki z dzieciństwa |
Kaskada, czekoladowe gwiazdki, gumy-papierosy puszczające dymek, frugo i lody LuLki |
Temat: Podkład |
Alabastrova
Odpowiedzi: 176
Wyświetleń: 46864
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-07-16, 13:38 Temat: Podkład |
MaxFactor Lasting Performence 001 Fair. Nie znalazłam jak dotąd jeszcze bledszego więc pozostaję przy nim od kilku lat, chociaż jest nieco za ciemny... (gdyby ktoś znalazł naprawdę praktycznie biały z domieszką delikatnego jasnego beżu to dajcie znać ) Zastanawiam się nad zakupem białego podkładu i po prostu mieszaniem go z obecnie posiadanym. |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |