| Autor |
Wiadomość |
Temat: Z czego wziąć internet |
Yzoja
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 17593
|
Forum: Internet Wysłany: 2012-01-13, 15:17 Temat: Z czego wziąć internet |
a z UPC chyba jest tak, że można przenosić ten internet jak się ktoś przeprowadza i umowa jest na czas nieokreślony.
może to by było lepsze rozwiązanie niż mobilny - ja sama jestem ciekawa co mi zaproponują na przedłużenie umowy z tym mobilnym netem - trzy miesiące do końca mi zostało. |
Temat: Z czego wziąć internet |
Yzoja
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 17593
|
Forum: Internet Wysłany: 2012-01-11, 12:09 Temat: Z czego wziąć internet |
Htsz napisał/a: Ja bym nie dał rady z internetem mobilnym w domu. Sprawdziłem właśnie statystyki i przez 10 dni stycznia zużyłem już ponad 15GB transferu (nie mam limitu).
a ja długi czas korzystam już z mobilnego w Play, aktualnie nawet na nim jestem - do pracy mi wystarcza (mam 5gb), ale muszę być bardzo ostrożna przy filmikach z YT - oszczędzałam korzystając z wrzuty jak musiałam, nic z torrentów, ewentualnie jakieś rapidshary czy coś, byleby jeszcze mi nie zabierało mb za przesyłanie bezwiedne komuś.
zależy do czego Ci taki internet - za 5gb w playu płacę 47zł.
ale właśnie i UPC i Vectra mają fajne oferty - u mnie w domu to nie działa, bo za duża wiocha, więc stąd mam ten mobilny.
u chłopaka jest UPC, 25mb, nie narzekam, bo nie ma na co |
Temat: Problem z Rollover |
Yzoja
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3547
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-01-07, 20:20 Temat: Problem z Rollover |
a co się dzieje gdy w a dodasz atrybut 'name' tylko bardziej rozwinięty?
Nie wiem na ile poprawne jest dodawanie atrybutów zawierających jeden znak. |
Temat: [blog.pl] Zmiana tytułu strony. |
Yzoja
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 6451
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2012-01-07, 17:15 Temat: [blog.pl] Zmiana tytułu strony. |
poszukaj na samym początku szablonu, masz taką linijkę:
Kod <title>Letters, hearts, love</title>
zamień po prostu słowa na te, które Cię interesują |
Temat: [Muzyka] Grooveshark |
Yzoja
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 5683
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2012-01-05, 10:59 Temat: [Muzyka] Grooveshark |
Lubię Groovesharka, choć szczerze powiem, że zaczęłam go używać dopiero ostatnio, kiedy wyniosłam się ze swojego starego komputera pełnego mojej ukochanej muzyki, na obecnym mam tylko jedną dyskografię, więc Grooveshark pozwala mi nie zapychać dysku kolejną muzyką, tylko słuchać prosto stamtąd tego, czego chcę.
A przyznać muszę, że się mile zaskoczyłam obecnością tam całej dyskografii Innerpartysystem, a nie jest to znany zespół - szacuneczek
odkąd można scrobblować utwory do last.fm stał się on dla mnie narzędziem zastępującym Winampa
i dzięki za przypomnienie, że jeszcze nie włączyłam muzyki
(Grooveshark mówi, że mam tam konto już 3 lata ) |
Temat: [serial] Misfits (Wyklęci) z polskimi napisami |
Yzoja
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 20635
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2011-12-29, 14:01 Temat: [serial] Misfits (Wyklęci) z polskimi napisami |
Htsz napisał/a: Ostatni odcinek zapowiada także czwarty sezon Misfits
serio?
co to zapowiada?
ze starej ekipy został tylko Curtis i Kelly.
sama nie wiem czy nadal będzie miało to jaja, skoro nie ma Nathana ani Simona.
nie wiem czy kolejny sezon nie będzie odgrzewanym na siłę kotletem - jeśli naprawdę powstanie to trzymam kciuki żeby trzymał poziom, a jak nie, to chcę inny serial e4, który zastąpi Misfits |
Temat: Jak przesunąć menu i link do komentarzy? |
Yzoja
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 12079
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2011-12-16, 16:37 Temat: Jak przesunąć menu i link do komentarzy? |
wklej.to
wklej.org |
Temat: Xbox 360 |
Yzoja
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 9241
|
Forum: Gry Wysłany: 2011-12-16, 16:37 Temat: Xbox 360 |
Htsz napisał/a: zresztą na konsolach od razu widać, że ktoś ma dokupioną mysz, całkiem inaczej wtedy gra i lepiej celuje.
rozmawiamy o Xie, a na Xsa nie ma myszek.
co to za przyjemność z gry jak się oszukuje?
turnieje itp nie dopuszczają 'udziwnień' nawet w PS3. |
Yzoja
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2011-12-16, 14:54 Temat: Jak przesunąć menu i link do komentarzy? |
Tak, bezpłatny
[ Dodano: 16-12-2011, 14:55 ]
teraz na blog.pl można sobie założyć bloga z Wordpressowej platformy za darmo |
Yzoja
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2011-12-16, 14:40 Temat: Jak przesunąć menu i link do komentarzy? |
ach.
czyli trzeba by trochę szablon przebudować, w sensie w kodzie, tylko zdalnie ciężko coś doradzić, bo Blogspot nie jest ani trochę intuicyjny - swoją drogą, nie wiem czemu wszyscy wolą Blogspot od Wordpressa |
Yzoja
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2011-12-16, 14:03 Temat: Jak przesunąć menu i link do komentarzy? |
podaj mi adres bloga Twojego - może masz po prostu inne klasy przy komentarzach |
Temat: Xbox 360 |
Yzoja
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 9241
|
Forum: Gry Wysłany: 2011-12-16, 13:56 Temat: Xbox 360 |
ja się jakoś szybko przyzwyczaiłam do pada - pierwszy raz go miałam w rękach w czerwcu, a na Battlefieldzie po paru miesiącach już cudownie wymiataliśmy ^^ i nie myliłam klawiszy czy coś.
Trzeba go tylko dobrze chwycić ;> niektóre gry uczą złego trzymania pada, strzelanki/fpsy/rpgi to podstawa na tej konsoli, a tam jest inaczej niż w Wormsach czy czymś.
Może się nie zmanierowałam klawiaturą, ale czemu? Przecież pełno gram na komputerze...
choć... część większa jest sterowana głównie myszką (chociażby gry z City Interactive) |
| |