Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 149
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Strelicja

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 84165

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2010-02-26, 11:26   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Ostatnio oglądam więcej filmów, ale cóż, praca tego wymaga ;)

Kac Vegas

Kumple opowiadali mi, że swietna komedia, uśmiali się i w ogóle super... No spoko, było pare zabawnych momentów, ale bez rewelacji.

Velvet Goldmine

Starszy, inny, ciekawy

Czarna Dalia

Ciekawy, ale pod koniec miałam wrażenie, że przekombinowali. Zazwyczaj nie oglądam tego typu filmów, więc to była miła odmiana.

Koniety pragną bardziej

Nic ambitnego, nie wymaga jakiegoś wysiłku intelektualnego, ale pomimo tego ta komedia jest fajna, zabawna i można się przy niej miło zrelaksować

Niania w Nowym Jorku

Tak samo jak w przypadku powyższej. Nic ambitnego, ale jako komedia to całkiem dobry i przyjemny film.
  Temat: [muzyka] stara szkoła, czyli hity z dawnych lat
Strelicja

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 17692

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2010-02-24, 12:05   Temat: [muzyka] stara szkoła, czyli hity z dawnych lat
Hmmm... Ja miałam bardziej rockowe dzieciństwo, ale oczywiście te wszystkie hity też pamiętam :D
Jak byłam malutka to mama mi śpiewała piosenki Dżemu:

A do tej piosenki Boba Marleya podobno skakałam będąc malutka:

To takie moje hity z dzieciństwa, a jeśli chodzi o te bardziej komercyjne to chyba wszyscy pamiętamy gwiazdki pop:

I jeszcze:

Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Strelicja

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 84165

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2010-02-23, 20:57   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Wczoraj oglądałam "Weronika postanawia umrzeć", nudny był, a na dodatek tak jakby mu czegoś brakowało - może dlatego, że dużo rzeczy z książki pominięto i pozmieniano. Książka jest dużo lepsza.
  Temat: moda na fotografię i fotoblogi
Strelicja

Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 17833

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2010-02-23, 20:52   Temat: moda na fotografię i fotoblogi
Mam photobloga, znajomi także posiadają, ale tam zamieszczamy nasze zdjęcia np. z urodzin czy wspólnych wypadów. Od umieszczania zdjęć na wyższym poziomie, coś przedstawiających są wg. mnie portale takie jak www.digart.pl , gdzie jest dużo profesjonalistów, którzy mogą dobrze ocenić nasze prace i doradzić, dzięki czemu stajemy się lepsi.
Niestety na wszystkich rodzajach fotoblogów panienki, które umieszczają swoje zdjęcia (najczęściej oczywiście robione Nikonem D40) myślą, że są pro, bo koleżanki piszą im, że robią super foteczki. Tak rośnie ich mniemanie o sobie, a tak na prawdę są na poziomie 0. Niestety uważają się za pro fotografów, a na te bardziej profesjonalne jeśli zawitają to szybko uciekają bo spotykają się z krytyką, na którą oczywiście odpowiadają w stylu: "Ta ręka miała być ucięta!", "To moja wizja, to zdjęcie miało być tak przepalone!". Tego nie cierpię.

rashell napisał/a:

każdy ma prawo dawać takie zdjęcia, mnie bardziej denerwują komórowe fotki na GALERIACH typu deviantart digart itd.

O tak! Ale osoba która takie doda szybko jest nie zbyt miło witana i wątpię, aby dodawała kolejne zdjęcie. Tak samo irytujące jest dodawanie zdjęć rodem z nk, takich robionych "z ręki" czy zupełnie nie ciekawych zdjęć i kiepskich technicznie,przedstawiających jakiegoś dzieciaka czy psa.
  Temat: Czesław Mozil śpiewa
Strelicja

Odpowiedzi: 51
Wyświetleń: 22459

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2010-02-23, 20:44   Temat: Czesław Mozil śpiewa
12 kwietnia Czesław wydaje nową płyte pod tytułem "Pop" - w dniu swoich 31 urodzin :)
Mi jego muzyka odpowiada, miło się jej słucha, sam Czesław jest fajną postacią.
Polecam także muzykę mademoiselle Karen, której płyta wyszła wczoraj, a wcześniej Karen była znana z tego, że gra w zespole Czesława.

Strona 13 z 13
Skocz do: