Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 351
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu: Flagrant Foul PL
Alabastrova

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 2254

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-12-05, 11:39   Temat: [opinia] Co sądzicie o moim blogu: Flagrant Foul PL
Nie lubię ciemnych blogów ale z racji tego, że w Twoim tekst nie zajmuje wiele miejsca można to przeżyć (w blogach życiowych gdzie posty ciągną się przez kilkadziesiąt linijek jest to nie do zniesienia!).

+ Bardzo mi sie podoba, że "o mnie" znajduje się na dole co nie rozprasza mnie jako potencjalnego widza, czytelnika i fana koszykówki. To o tym sporcie jest blog i na nim się fokusuje. Bardzo dobrze.
- Błąd zauważyłam w zakładce "kontakT" brakuje właśnie pogrubionego przeze mnie T ;p Ale taka drobna literówka jest do poprawienia.

Życzę wytrwałości w jego prowadzeniu :)

PS. Przemek to bardzo ładne imię :zawstydzony: Podkochiwałam się w jednym kilka lat temu.
  Temat: Co kupiłaś nowego?
Alabastrova

Odpowiedzi: 101
Wyświetleń: 39178

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2014-12-01, 23:23   Temat: Co kupiłaś nowego?
Drobne prezenty pod choinkę dla rodziny. Niestety, w tym roku skromność króluje :)
  Temat: Stan cywilny
Alabastrova

Odpowiedzi: 144
Wyświetleń: 36706

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2014-11-05, 18:30   Temat: Stan cywilny
Zakochana od 15 miesięcy
  Temat: Samochód moich marzeń
Alabastrova

Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 79393

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-11-05, 18:07   Temat: Samochód moich marzeń
Moja niekończąca się miłość do Alfy Romeo odżyła w poniedziałek gdy właśnie redGiull minęła mnie w Lublinie, och!

Zawsze Toyota Camry i Toyota Rav4 mi się marzyły jako przedłużenie przywiązania rodzinnego do tej marki ;)

Ostatnio, odkąd koleżanka przewiozła mnie Saabem, przeszukałam sieć w poszukiwaniu trochę innego modelu i znalazłam ten:

Saab 9-4X? Tak, biorę! :ok:
  Temat: Najgłupszy suchar jaki znacie
Alabastrova

Odpowiedzi: 51
Wyświetleń: 18397

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-10-31, 12:46   Temat: Najgłupszy suchar jaki znacie
Ulubiony alkohol Kaczyńskiego? Wina Tuska :rotfl:
  Temat: pokarm pocieszenia: do czego jesteście się w stanie przypiąć
Alabastrova

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 8710

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-10-29, 23:00   Temat: pokarm pocieszenia: do czego jesteście się w stanie przypiąć

Lukem napisał/a:

U mnie jest mąka zamiast bułki tartej, ale mam tak samo. Mogę to jeść w ilościach nieprzyzwoitych i ciągle mi mało. :)
O! albo 1/2 bułki i mąki. Och tak! <3

7. gryczaniak z masełkiem #omniomniomniom
8. bliny
9. chołupcie - gołąbki z kasza w kapuście kiszonej podawane na zimno + olej lniany i sól. O dżizasie - niebo w gębusi! :eat: Zawsze są u nas na święta Bożego Narodzenia i kilka dni wcześniej, stąd chyba moje uwielbienie do tego okresu ;D odliczam dni!
10. sałatka krabowa, hawajska i grecka :ok:
  Temat: pokarm pocieszenia: do czego jesteście się w stanie przypiąć
Alabastrova

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 8710

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-10-29, 00:41   Temat: pokarm pocieszenia: do czego jesteście się w stanie przypiąć
1. frytki - niestety... ;p
2. budyń waniliowy
3. cukinia z wielkimi pestkami smażona jako talarki w bułce tartej i jajku - kolejna zguba
4. zapiekanka ziemniaczana z sosem pomidorowym - ta starsza wersja z prodiża :padam:
5. placki ziemniaczane i kopytka - jak widać ziemniaczana ze mnie dziewczyna
6. lody pistacjowe i sorbety owocowe (mango!;p) :ok:
  Temat: Co studiujecie?
Alabastrova

Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 59812

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2014-10-28, 09:43   Temat: Co studiujecie?

Mywholefashion napisał/a:

Dziennikarstwo i komunikacja społeczna :)

To co koleżanka, nawet na jednej uczelni zapewne ;)
  Temat: Co teraz czytasz?
Alabastrova

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 77689

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2014-10-24, 11:49   Temat: Co teraz czytasz?
Reklama i PR w komunikacji marketingowej Kingi Stopczyńskiej

Mam ochotę na Greya. W końcu. Po roku czy dwóch od "chwili sławy".
  Temat: Kawa, inka, herbata czy kakao?
Alabastrova

Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 17350

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-10-24, 11:45   Temat: Kawa, inka, herbata czy kakao?
Herbaty nie lubię i piję bardzo bardzo rzadko, smakową jeżeli już muszę.
Kawa tylko rozpuszczalna, 1/2 kubka mleka, 2 łyżeczki cukru.
Bardzo lubię Inkę i chętnie wracam do smaku dzieciństwa.
Nie piję alkoholu więc kawy "z wkładką" odpadają.
  Temat: emigracja / wymarzony kraj
Alabastrova

Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 17506

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-10-23, 23:36   Temat: emigracja / wymarzony kraj
Tak. Z Lublina do Warszawy :D

Jeżeli miałabym wyjeżdżać to chyba do krajów skandynawskich. Szkocją i Szwajcarią bym nie pogardziła również. Wydają mi się kulturowo i etycznie pokrewne do mojej natury. Klimat też sprzyjający bo wolę zimniej, jak cieplej ;) Ale że nigdy nie byłam poza granicami to jest tylko teoretyzowanie. :dobani:
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Alabastrova

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 86790

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-10-20, 16:27   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
"Trans" drugi już raz. Niezawodny na wieczór z wielbicielem zagadek, kobiecych piersi ("sztuczne!") i strzelanek ;)

Strona 4 z 30
Skocz do: