| Autor |
Wiadomość |
Temat: Garnitur |
Alabastrova
Odpowiedzi: 128
Wyświetleń: 43063
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2014-09-24, 16:43 Temat: Garnitur |
Chyba bym umarła ze śmiechu jakby mój Luby założył muszkę
Odpada! Kojarzy mi się z Kórwinem, a tego podobieństwa bym nie zdzierżyła |
Temat: Tatuaż |
Alabastrova
Odpowiedzi: 158
Wyświetleń: 96382
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-09-24, 16:41 Temat: Tatuaż |
Ja również miałam rezonans, a mam tatuaże w widocznych miejscach więc zostałabym uprzedzona gdyby cokolwiek mi groziło. Chyba zatem fake |
Temat: Pracować, aby realizować swoje pasje, czy pracować z pasją? |
Alabastrova
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 10669
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2014-09-21, 12:16 Temat: Pracować, aby realizować swoje pasje, czy pracować z pasją? |
Zdecydowanie satysfakcja życiowa połączona z wiedzą, umiejętnościami i pasją. Moim zdaniem nie ma sensu pracować "za biurkiem" gdy taka praca nas nie zadowala, a mamy plan by to zmienić. Zawsze trzeba próbować tych najlepszych rozwiązań, do najgorszego "Z" możemy wrócić jak wszystkie litery alfabetu planu A-B-C...-W-Y się nam skończą |
Temat: [2014+] Gdzie najlepiej założyć bloga? |
Alabastrova
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 71410
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2014-09-09, 12:01 Temat: [2014+] Gdzie najlepiej założyć bloga? |
Htsz napisał/a: Edycja szablonu powinna być w miarę łatwa, natomiast zbudowanie czegoś od zera wymaga posiedzenia i poczytania wielu instrukcji na forum :=)
I tak też jest W edycji też się porady blogowicza przydają bo ja korzystałam i dzięki temu w tydz stronka już była gotowa |
Temat: [2014+] Gdzie najlepiej założyć bloga? |
Alabastrova
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 71410
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2014-09-08, 23:06 Temat: [2014+] Gdzie najlepiej założyć bloga? |
Próbuję uciec z ownloga bo tam jest bardzo zamknięta, niewielka społeczność i 'wszyscy się znają' co zaczyna mnie uwierać. Poszukiwałam nowej platformy i niestety jej nie znajduję. Mam bloga również na blogspocie i jego obsługa/zarządzanie kodem html jest tak skomplikowana, jakby to był język chiński, a ja html i css znam na 5+ :o więc nie rozumiem tej magii. Przeraża mnie to, że tylko psujący się ownlog mi odpowiada.
podsumowanie dylematów w postaci obrazka |
Temat: mój wymarzony telefon komórkowy to... |
Alabastrova
Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 29953
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2014-09-06, 18:18 Temat: mój wymarzony telefon komórkowy to... |
- Xperia Z2 a najlepiej Z3 bo świeżynka, a lubię nowości
- iPhone 6 bo pracowałam już na 4 i jest jednak porządnym telefonem i jednak pożądaną marką
Idę sponsora szukać
A tak serio to ciekawi mnie czy wyjdzie coś dobrego i taniego spod szyldu Kruger&Matz bo ja ze swojego Live'a jestem BARDZO zadowolona i dumna, bo nie jest zbyt popularny. |
Temat: Autografy, dedykacje, zdjęcia |
Alabastrova
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 7357
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2014-09-06, 13:50 Temat: Autografy, dedykacje, zdjęcia |
No nie powiem, że kolekcjonuję ale udało mi się zdobyć zdjęcie z jednym z polityków i książkę z autografem od bohatera mojej pracy licencjackiej
Teraz jestem w posiadaniu kilku gadżetów od gwiazd z autografami ale wszystkie idą na licytację charytatywną więc nie są moją własnością. |
Temat: UFO :) |
Alabastrova
Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 17836
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-09-06, 13:43 Temat: UFO :) |
Hmn, to zależy jak definiujemy Obcych. Jako ludziki z nieproporcjonalnie wielka głową? W serialu "Zagubieni" ciągle adało słowo "others" co urastało w oczach widza do rangi kreatur itd. Jak sie później okazało byli to zwyczajni ludzie przybyli na tą wyspę lata temu. Myślę, że to samo jest w przypadku "UFO". To nie są zielone stworki a jedynie takie ich przedstawianie odsuwa głupców od poszukiwań prawdy bo skutecznie "straszy". Ludzie światli nie odczuwają lęku przed poznawaniem czegoś "dalej" "głębiej" i przujmują to, co faktycznie jest > wszechświat jest nieskończony. Szukajmy zatem sposobu by go odkrywać i nawiązywać kontakt z mieszkańcami innych "światów".
Ja wierzę w UFO ;> Wierzę, że się z nami kontaktują i znają dalsze losy ziemi. Może to byli lokatorzy naszej pięknej planety? |
Temat: [tatuaż] sentencje, napisy, symbole |
Alabastrova
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 33697
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-09-06, 13:30 Temat: [tatuaż] sentencje, napisy, symbole |
Ma kolejne dwa, trzy wzory w głowie (jeden inspirowany wzorami w zbożu robionymi przez ufo, inny to znak naukowców jaki zrobię po ukończeniu mgr, i kluczyk który będzie miał w sobie serpentynkę przeplecioną przez znak paragrafu ). Nawet miejsca upatrzone już na nie!:) Jak trochę odbiję się od dna finansowego to coś skrobnę na pewno |
Temat: Podkład |
Alabastrova
Odpowiedzi: 176
Wyświetleń: 48400
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2014-09-06, 13:25 Temat: Podkład |
Ostatnimi czasu L'Oreal True Match i Infallible najjaśniejsze. Przymierzam się do zakupu czegoś droższego od tych drogeryjnych, ztotalnie wysokiej półki - Lancome Teint Idol. Zbiera bardzo dobre recenzje od bladolicych więc powinien w końcu podejść ale mam ból tyłka na myśl o wydaniu 160zł za buteleczkę mazidła i ciągle to odwlekam |
Temat: Smartwatche - co sądzicie? |
Alabastrova
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 7657
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2014-09-06, 12:29 Temat: Smartwatche - co sądzicie? |
Ja bym mogła mieć ale jedynie w celu szpanu: patrzcie, mam! stać mnie na takie pierdoły... ale to byłoby po prostu chore.
Ja jestem bardzo uzależniona od Internetu, fb i innych komunikatorów, stron. Bałabym się kupić smartwatcha bo to by oznaczało, że zwyczajnie nie potrafię wylogować się i żyć. A jednak lubię te 3-4h dzienie spędzić z rodziną |
Temat: Muzyka filmowa |
Alabastrova
Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 14353
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2014-09-02, 22:51 Temat: Muzyka filmowa |
Maltretuję soundtrack z "Gwiazd naszych wina". Polecam |
| |