Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 44
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Ortografia na blogu
Kejczi

Odpowiedzi: 54
Wyświetleń: 16285

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-05-07, 23:15   Temat: Ortografia na blogu
Mnie błędy bardzo irytują, dlatego sama staram się ich nie popełniać - przed każdą publikacją czytam wszystko jeszcze raz by wyłapać jakieś literówki, brak przecinka albo błąd stylistyczny. ;)
  Temat: Jakiej tematyki bloga najbardziej nie lubisz?
Kejczi

Odpowiedzi: 74
Wyświetleń: 25246

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-05-07, 23:12   Temat: Jakiej tematyki bloga najbardziej nie lubisz?
Nienawidzę blogów o tematyce mangi, anime i ogólnie Azji, nie wiem czemu, odpycha mnie to, a tak to umiem się dostosować do każdego bloga, byle tylko był schludnie i ładnie prowadzony. ;)
  Temat: Skąd się wzięła nazwa Twojego bloga?
Kejczi

Odpowiedzi: 125
Wyświetleń: 51391

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-05-07, 22:58   Temat: Skąd się wzięła nazwa Twojego bloga?
W tamtych czasach uwielbiałam porządek i ład, w moim pokoju zawsze lśniło, wszystko stało pod odpowiednim kątem + uwielbiałam sprzątać. XD
  Temat: Jak długo zamierzasz prowadzić bloga?
Kejczi

Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 13783

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-05-07, 22:57   Temat: Jak długo zamierzasz prowadzić bloga?
Ja mój prowadzę już od 5 lat, przy czym w 2012 przeniosłam się na blogspot, jednak blog na domenie onet.pl wciąż istnieje ;) Mam nadzieję że będę go prowadzić jeszcze baaardzo długo.
  Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy?
Kejczi

Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 47482

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-05-07, 22:55   Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy?
Ja przywiązuję wagę tylko do tych, które świadczą o tym że czytelnik faktycznie przeczytał mój post nad którym pracowałam. Jak dostaje coś typu "świetnie, zapraszam do mnie" to mnie krew zalewa i natychmiast to usuwam. Zaś na resztę komentarzy zawsze odpowiadam, dodatkowo wchodzę na blog danej osoby i czasami trafiam na jakąś osobę, która mnie zainteresuje. ;)
  Temat: [2014+] Gdzie najlepiej założyć bloga?
Kejczi

Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 71758

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-05-07, 22:53   Temat: [2014+] Gdzie najlepiej założyć bloga?
Nie dość że szablony są znakomite, to jeszcze można je samemu modyfikować na różne sposoby ;) Ja osobiście uważam że blogger/blogspot jest najlepszy, zaś tumblr to dla mnie miła odskocznia i możliwość znalezienia wielu inspiracji. ;)
  Temat: Jak rozpowszechnić bloga?
Kejczi

Odpowiedzi: 185
Wyświetleń: 102910

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-05-07, 22:50   Temat: Jak rozpowszechnić bloga?
Są też specjalne grupy na fb gdzie można informować o założeniu bloga bądź o pojawieniu się nowego posta ;)
  Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga?
Kejczi

Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 194764

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-05-07, 22:49   Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga?
Ja ostatnio miałam długą przerwę, pół roku bez odzewu, a wcześniej moja frekwencja też nie zachwycała, ale teraz postaram się dodawać post raz na tydzień ;)
  Temat: O czym jest Twój blog?
Kejczi

Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1904854

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-05-07, 22:48   Temat: O czym jest Twój blog?
Ja blogę prowadzę dla siebie, o mnie ;) często poruszam na nim wydarzenia z mojego życia które są/były dla mnie ważne, opisuje tam siebie po prostu ;)
  Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz?
Kejczi

Odpowiedzi: 160
Wyświetleń: 50956

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-05-07, 22:04   Temat: Jaką temetykę bloga najbardziej lubisz?
fitness i zdrowe odżywianie, lifestyle, czasem moda, lubię też kulinarne blogi albo o paznokciach ( typowa dziewczyna XD ) ;)
  Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę?
Kejczi

Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 53665

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-05-07, 22:02   Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę?
Tak jak większość, wpierw zwracam uwagę na wygląd, ale mimo wszystko zawsze patrzę na treść. Często mi się zdarzyło, że blog miał całkiem ładną szatę graficzną, ale prowadziła go osoba, która nawet nie potrafiła porządnie czegoś napisać.
  Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga?
Kejczi

Odpowiedzi: 213
Wyświetleń: 60733

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-05-07, 22:00   Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga?
Mój pierwszy blog założyłam jeszcze w podstawówce, bo tak była wtedy moda. ;) Przechodziłam dłuuugo transformację - od blogów gdzie najważniejsze były "komcie", przez blogi graficzne, dzięki czemu umiem korzystać całkiem dobrze z Photoshopa, co teraz mi się przydaje na moim kierunku ( organizacja reklamy ), aż w końcu blog typu pamiętnik, który prowadzę do dzisiaj o pięciu lat. ;) Teraz jest on czystą przyjemnością i miłą odskocznią + nie mówiąc o tym, że dzięki blogowi poznaję mnóstwo wspaniałych osób, dzięki jednemu z moich pierwszych blogów zdobyłam dwie przyjaciółki, z którymi kontakt mam do dzisiaj, od prawie 8 lat ♡

Strona 3 z 4
Skocz do: