Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 27
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Narzędzia - Sprawdzamy naszego bloga pod kątem SEO
kamilans

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 9094

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-01-04, 22:08   Temat: Narzędzia - Sprawdzamy naszego bloga pod kątem SEO
CHciałam skorzystać z pierwszego podanego adresu, ale przekręca adres mojego bloga. Piszę z końcówką com, a pod spodem wyskakuje de :/
  Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
kamilans

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 51142

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-01-04, 22:05   Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
Nie mam nic przygotowanego wcześniej. Przez te 2,5 roku prowadzenia bloga przygotowane miałam może z 3 razy.
  Temat: Od jak dawna blogujesz?
kamilans

Odpowiedzi: 233
Wyświetleń: 63325

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-12-27, 15:09   Temat: Od jak dawna blogujesz?

kajettanus napisał/a:

kamilans napisał/a:

Blog prowadzę od czerwca 2010 - szybko minął ten czas :)

A jakiej przeglądarki internetowej używasz?
Pytam bo w chromie, firefoxie i EI Twoje posty ładują się w jednej kolumnie po lewej stronie.
:/

Ok. To chyba była jakaś chwilowa awaria u Ciebie ;)

Tak, bo jak laik zaczyna grzebać w kodzie szablonu to tak sie dzieje :wstyd: Ale na szczęście naprawiłam to i udało mi sie zrobić zmiany na których mi zależało, ale nie do wszystkiego mogę dotrzeć :(
  Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę?
kamilans

Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 52009

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-12-20, 21:56   Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę?
Dla mnie ważna jest treść, ale jak wchodzę pierwszy raz na blog, to dużą rolę odgrywa przejrzystość.
  Temat: Od jak dawna blogujesz?
kamilans

Odpowiedzi: 233
Wyświetleń: 63325

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-12-20, 21:54   Temat: Od jak dawna blogujesz?
Blog prowadzę od czerwca 2010 - szybko minął ten czas :)
  Temat: Twoja kulinarna specjalność to...?
kamilans

Odpowiedzi: 132
Wyświetleń: 47677

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-12-20, 21:51   Temat: Twoja kulinarna specjalność to...?
Zdecydowanie wolę piec niż gotować.
Zawsze coś pozmieniam w znalezionych przepisach, aby jak najbardziej smakowało mi i mężowi

Z wypieków moja specjalność to piernik - niby banalne, proste, ale jednak nie u każdego mi smakuje.
Ciasto czekoladowe z bananami (jutro będę robić) :D
  Temat: co jadasz na śniadanie ?
kamilans

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 52285

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-12-20, 21:48   Temat: co jadasz na śniadanie ?
Najczęściej - kanapka lub tost.

Gdy nie ide do pracy - parówki, jajko na miękko, jajecznica, sałatka jak jest w lodówce
  Temat: Co kupiłaś nowego?
kamilans

Odpowiedzi: 101
Wyświetleń: 38752

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-12-20, 21:45   Temat: Co kupiłaś nowego?
2 lakiery z nowej serii Bell - Glam night sparkle
art. spożywcze
  Temat: na co wydajesz pieniądze?
kamilans

Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 45697

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-12-20, 21:41   Temat: na co wydajesz pieniądze?
Na szereg rzeczy - zakupy typowo "domowe" - jedzenie, chemia itp, coś do mieszkania, w którym brakuje jeszcze paru rzeczy. Ciuchy, kosmetyki. Standard
  Temat: Podkład
kamilans

Odpowiedzi: 176
Wyświetleń: 47713

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-12-20, 21:39   Temat: Podkład
W zasadzie nie używam podkładu. Co prawda zawsze staram się mieć 1 w razie "w" , ale używam przysłowiowe "raz na ruski rok"
  Temat: Paznokcie.
kamilans

Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 61681

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-12-20, 21:38   Temat: Paznokcie.
Jestem zwolenniczką naturalnych, długich paznokci. Żelom i tipsom mówię stanowcze nie - już lepiej wyglądają krótkie, niż sztuczne łopaty, nie daj Boże z frenczem i świecidełkami.
To samo tyczy się "ślubnych" paznokci - skąd to upieranie sie przy frenczu? bleee
Na swoim ślubie miałam fuksjowe paznokcie.
  Temat: Spodnie czy spódnica/sukienka ?
kamilans

Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 39853

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-12-20, 21:33   Temat: Spodnie czy spódnica/sukienka ?
Zdecydowanie spodnie

Strona 2 z 3
Skocz do: