|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Ulubione perfumy |
kamilans
Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 44107
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-12-20, 21:33 Temat: Ulubione perfumy |
Addict - Dior
Alien - T. Muggler
Code - Armani |
Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
kamilans
Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 50767
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-12-20, 21:31 Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
Zależy gdzie idę i ile mam czasu no i co oznacza "szykować się"
Przed pracą wszystkei czynności od wstania zajmują mi ok 40 minut, jeśli wychodzę gdzieś w ciągu dnia, to przebranie się z domowych ciuchów, szybki makijaz zajmują mi ok 15 minut. |
Temat: Stastystyki spadły 10'krotnie w ciągu 2 dni |
kamilans
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 8206
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2012-12-20, 21:22 Temat: Re: Stastystyki spadły 10'krotnie w ciągu 2 dni |
Price napisał/a: Witam.
Piszę w imieniu znajomego, gdyż boryka się z problemem wyświetleń. Prowadzi bloga około 3 tygodni i dodaje codziennie nowy tekst. Po jakimś tygodniu miał około 200-300 wejść dziennie, a po kolejnym było to koło 400 wyświetleń. Problem w tym, że przez około 2 ostatnie tygodnie codziennie było minimum 300 wejść, a nagle jednego dnia było 140, a kolejnego już 40. Teraz od kilku dni poziom wyświetleń stoi na poziomie 30-40 wyświetleń. Czy ktoś wie co może być przyczyną?
Pozdrawiam!
EDIT:
Dzisiaj są to aż 14 wyświetlenia. To chyba nie jest normalne?
Może nowe wpisy są mało ciekawe? |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |