|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Czy czytanie rzeczywiście czyni nas lepszym? |
potrax7
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 5392
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2016-11-26, 12:26 Temat: Czy czytanie rzeczywiście czyni nas lepszym? |
| Czytanie książek może i nas rozwija, ale trzeba pamiętać, że w takim układzie wszystko zależy od tego jaką książkę wybieramy. Tak samo jak z filmami. Można oglądać filmy bez sensu, a może też takie, które będą nas inspirować, uczyć itd... |
Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
potrax7
Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 71977
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2016-11-26, 12:23 Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
| Wcześniej miałem HTC Evo 3D teraz Asus Zenfone (ale nie mam pojęcia który numerek). Ogólnie cudów nie ma. Tyle, że tani i coś tam się da przeglądnąć w internecie |
Temat: Telefony niedotykowe - czy jeszcze żyją? |
potrax7
Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 16402
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2016-11-26, 12:08 Temat: Telefony niedotykowe - czy jeszcze żyją? |
Dużo osób jeszcze używa starych, bo jakby nie patrzeć te nowe do ~1000 zł często się psują i zacinają. Nie mówiąc już o baterii To jeszcze nie Ameryka |
Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ? |
potrax7
Odpowiedzi: 170
Wyświetleń: 51204
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2016-11-26, 12:05 Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ? |
A ja sobie aktualnie ćwiczę na siłowni Tak od trzech latek i w sumie to się cieszę, bo to idealny sposób na rozprostowanie kości po pracy, a przy okazji wygląda się jak grecki... |
Temat: który Anty Wirus najlepszy ? |
potrax7
Odpowiedzi: 85
Wyświetleń: 39091
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2016-11-26, 12:02 Temat: który Anty Wirus najlepszy ? |
Dokładnie płatne mają więcej opcji.
Co do antywirusa, którego polecam - Norton. Tani i skuteczny (chyba 20 zł za jeden komputer, przy kupnie paczki za 100 zł) |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |