Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 45
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: całujący facet
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 19585

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2014-04-08, 14:30   Temat: całujący facet
Różnie, tak samo jak różnie kobiety do tego podchodzą. Zresztą na to nigdy nie zwracałam większej uwagi, bardziej na to, żeby nie obśliniał całej twarzy(a są tacy) :/
  Temat: Olejek rycynowy
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 26107

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2014-04-08, 14:28   Temat: Olejek rycynowy
Stosuję na rzęsy i paznokcie- polecam! Czasem do OCM, ale z tym dużo zachodu, więc jak mam czas i chęci ;)
  Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu?
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 66847

PostForum: Trendy w Blogosferze   Wysłany: 2014-04-08, 14:24   Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu?
Ja mam, ale pewnie dlatego, że na razie jestem na etapie zachwytu, że ktoś do mnie wszedł ;p Łatwo mi też na 1 rzut oka zobaczyć, ile mniej więcej odsłon dzisiaj było. Może kiedyś blogowo zmądrzeję i usunę. U innych mi nie przeszkadza, czasem nawet zerknę
  Temat: Oddałbyś organy po śmierci ?
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 29458

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-04-08, 08:55   Temat: Oddałbyś organy po śmierci ?
Ale gdzie ja napisałam o świadomym? Zdarzają się historie, takie jak już wspomniałam- budzenie się na pogrzebie(i zawał całej reszty ;p), w worku na zwłoki(to podobno już w ogóle nie takie strasznie rzadkie) etc etc. Zresztą kto powiedział, że fobie mogą być logiczne :) Grunt, że przez moją ktoś dostanie moje narządy
  Temat: Kino - czy można się uzależnić od kina?
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 10348

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-04-08, 08:53   Temat: Kino - czy można się uzależnić od kina?
Nie, po prostu bawi mnie to, że w dzisiejszych czasach ktoś kino nazywa odchamianiem. Dla mnie "odchamianie" to teatr, opera, wystawy.. Idziesz na film i co? Oglądania filmu w tv przecież już raczej nikt nie nazwie "odchamianiem" a te filmy, które lecą w kinach teraz, to taka masówka(wartościowe policzysz na palcach jednej ręki), że za parę miesięcy trafiają do tv. No i co, też uważasz, że siadając na kanapie się odchamiasz? ;) Chyba że ktoś już tak tego potrzebuje,że i ten film to wydarzenie w jego kulturalnym życiu. Filmy potrafią dawać do myślenia, potrafią zmieniać, ale poziom kina, jako miejsca spadł tak bardzo, że stały się miejscem legalnego oglądania filmu, jak komuś zależy zaraz po premierze, spotkania ze znajomymi, czy rodzinnego wyjścia. Nie miejsca nie wiadomo jakiej kultury.
nie-umiem-pisac

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-04-08, 00:00   Temat: Kino - czy można się uzależnić od kina?
Akurat nie piję, więc argument bez sensu ;) Zresztą nie powiedziałabym, że w dzisiejszych czasach kino to jakieś szczególne odchamianie, masówka jak wszędzie, tylko w lepszej rozdzielczości i jakości dźwięku, a to nikogo kulturalniejszym nie czyni. Dlatego też pokazy filmowe bywają o tyle ciekawsze, że wszyscy dookoła nie jedzą, można po seansie podyskutować, a i repertuar ambitniejszy. Tak mi ta cała rozmowa przypomniała, że ostatnio dawno się w kinie nie było.. Coś polecasz? :)
nie-umiem-pisac

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-04-07, 23:49   Temat: Oddałbyś organy po śmierci ?
Po pierwsze, to jestem kobietą, po drugie pisałam, że boję się, że pochowają mnie żywcem(historie o tym, że ktoś się budzi po śmierci/na własnym pogrzebie/ że źle sprawdzony zgon etc liczne). Nie znasz takiego wyrażenia? bibliotekarz w nicku zobowiązuje ;)
nie-umiem-pisac

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-04-07, 23:42   Temat: Oddałbyś organy po śmierci ?
Coś niepoprawnie napisałam? o.o Wolę bez Żywca, jakość piwa zdecydowanie się zepsuła;)
nie-umiem-pisac

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-04-07, 23:34   Temat: Kino - czy można się uzależnić od kina?
Nie no, to prawda :) ale ja np nie chodzę do kina tak często jak bym chciała. Ostatnio miałam ochotę na kilka filmów, trzeba było wybrać tylko część, bo wycieczki co kilka dni odpadają. Co innego darmowe pokazy filmowe, tych sobie nie muszę żałować ;)
  Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy?
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 47539

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-04-07, 22:21   Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy?
Kiedyś pisałam tylko dla siebie, nie obchodziło mnie w ogóle, czy nawet ktoś czyta. Teraz są dla mnie ważne, bez nich mam trochę wrażenie, że wszyscy olali mój post/nie spodobał się/ktoś tylko wszedł i nawet nie przeczytał. Są też cenną radą. Np Panna K u mnie zostawiła, że powinnam dawać odstępy między akapitami- i już mam cenną wskazówkę na przyszłość. Tak więc zapraszam do komentowania :P
  Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 53068

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-04-07, 22:18   Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
Mam zapisane kilka tematów, jakieś zdjęcie, które ma być pomysłem na nowego posta. Zazwyczaj całych nie przygotowuję na zapas, góra 1, 2, gdy mam natchnienie, a nie chcę kilku publikować w 1 dzień
  Temat: Od jak dawna blogujesz?
nie-umiem-pisac

Odpowiedzi: 233
Wyświetleń: 65713

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-04-07, 22:17   Temat: Od jak dawna blogujesz?
Sooliga, też o to proszę wszystkich bogów ;)

Strona 3 z 4
Skocz do: