Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 17
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Najbardziej męski sport ?
laucian1987

Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 89533

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-06-04, 20:01   Temat: Najbardziej męski sport ?
Mój numer jeden - futbol amerykański. Kiedyś, kiedy jeszcze polska liga tej dyscypliny była w powijakach chciałem załapać się do Warszawskiej drużyny Eagles. Niestety sport bardzo kontuzyjny, a już napewno nie dla osób z trawała kontuzją.
  Temat: [kac-zabójca] sposoby na kaca
laucian1987

Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 39376

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2012-06-04, 18:13   Temat: [kac-zabójca] sposoby na kaca
"Najlepsze na kaca jest zdechłe powietrze z materaca" że zacytuje panów Wójcik :)
a serio to mi zawsze pomaga na kaca porządne śniadanie i na rower!
  Temat: [strategie] Command & Conquer
laucian1987

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4864

PostForum: Gry   Wysłany: 2012-06-04, 18:10   Temat: [strategie] Command & Conquer

Htsz napisał/a:

laucian1987 napisał/a:

Czy jest jakaś wersja tej gry na Viste?
a nie da się uruchomić gry w trybie zgodności z XP? mam Red Alert 3, ale nie rozpieczętowałem jeszcze, dostałem kiedyś w prezencie i coś się nie mogę do niej zebrać.

A czy w Viście jest możliwość uruchomienia czegoś w trybie zgodności innego systemu operacyjnego? Zawsze kojarzyłem takie opcje z Win7.. musze spróbować, że też sam na to nie wpadłem, dzięki :)
  Temat: Irytujące, hollywoodzkie produkcje
laucian1987

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 6712

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-06-04, 17:50   Temat: Irytujące, hollywoodzkie produkcje
Po obejrzeniu najnowszej Śnieżki zacząłem rozmyślać nad produkcjami Amerykanów i zauważyłem wiele irytujących rzeczy w ich filmach. Przykładowo:

- Ciągłe remake'i.. W tym roku np. wyszły już dwie Królewny Śnieżki o_O
- Główny bohater, choćby przez pół filmu tarzał się w błocie, w końcowej scenie jest jakiś taki czysty.. np większość filmów typu: zabili go i uciekł,
- Jeśli film się udał to możemy być pewni kolejnej częście, albo co gorsze prequela np. Cube,
- Główny bohater, jak by nie był ubrany, biega, skacze, bije się, lata, bzyczy i bóg wie co. Tu też przykład najnowszej Śnieżki gdzie Kirsten Stuart, alias Ząbek, robi to wszystko w sukni pod którą o dziwo ma spodnie? Why?

A Wy co zauważyliście irytującego w filmach?
  Temat: [strategie] Command & Conquer
laucian1987

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4864

PostForum: Gry   Wysłany: 2012-06-04, 17:30   Temat: [strategie] Command & Conquer
Cóż za wykop tematu z 2010 roku :)
Tak wędruje po forum i zobaczyłem temat mojej gry z dzieciństwa. Z chęcią bym pograł w Red Alerta ale pytanie: Czy jest jakaś wersja tej gry na Viste? W necie znalazłem tylko jakąś przeróbkę do gry ze znajomymi, ale singl nigdzie..

Strona 2 z 2
Skocz do: