|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Najbardziej męski sport ? |
laucian1987
Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 89533
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-06-04, 20:01 Temat: Najbardziej męski sport ? |
| Mój numer jeden - futbol amerykański. Kiedyś, kiedy jeszcze polska liga tej dyscypliny była w powijakach chciałem załapać się do Warszawskiej drużyny Eagles. Niestety sport bardzo kontuzyjny, a już napewno nie dla osób z trawała kontuzją. |
Temat: [kac-zabójca] sposoby na kaca |
laucian1987
Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 39376
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2012-06-04, 18:13 Temat: [kac-zabójca] sposoby na kaca |
"Najlepsze na kaca jest zdechłe powietrze z materaca" że zacytuje panów Wójcik
a serio to mi zawsze pomaga na kaca porządne śniadanie i na rower! |
Temat: [strategie] Command & Conquer |
laucian1987
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4864
|
Forum: Gry Wysłany: 2012-06-04, 18:10 Temat: [strategie] Command & Conquer |
Htsz napisał/a: laucian1987 napisał/a: Czy jest jakaś wersja tej gry na Viste? a nie da się uruchomić gry w trybie zgodności z XP? mam Red Alert 3, ale nie rozpieczętowałem jeszcze, dostałem kiedyś w prezencie i coś się nie mogę do niej zebrać.
A czy w Viście jest możliwość uruchomienia czegoś w trybie zgodności innego systemu operacyjnego? Zawsze kojarzyłem takie opcje z Win7.. musze spróbować, że też sam na to nie wpadłem, dzięki |
Temat: Irytujące, hollywoodzkie produkcje |
laucian1987
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 6712
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2012-06-04, 17:50 Temat: Irytujące, hollywoodzkie produkcje |
Po obejrzeniu najnowszej Śnieżki zacząłem rozmyślać nad produkcjami Amerykanów i zauważyłem wiele irytujących rzeczy w ich filmach. Przykładowo:
- Ciągłe remake'i.. W tym roku np. wyszły już dwie Królewny Śnieżki o_O
- Główny bohater, choćby przez pół filmu tarzał się w błocie, w końcowej scenie jest jakiś taki czysty.. np większość filmów typu: zabili go i uciekł,
- Jeśli film się udał to możemy być pewni kolejnej częście, albo co gorsze prequela np. Cube,
- Główny bohater, jak by nie był ubrany, biega, skacze, bije się, lata, bzyczy i bóg wie co. Tu też przykład najnowszej Śnieżki gdzie Kirsten Stuart, alias Ząbek, robi to wszystko w sukni pod którą o dziwo ma spodnie? Why?
A Wy co zauważyliście irytującego w filmach? |
Temat: [strategie] Command & Conquer |
laucian1987
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4864
|
Forum: Gry Wysłany: 2012-06-04, 17:30 Temat: [strategie] Command & Conquer |
Cóż za wykop tematu z 2010 roku
Tak wędruje po forum i zobaczyłem temat mojej gry z dzieciństwa. Z chęcią bym pograł w Red Alerta ale pytanie: Czy jest jakaś wersja tej gry na Viste? W necie znalazłem tylko jakąś przeróbkę do gry ze znajomymi, ale singl nigdzie.. |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |