problem w tym ze na kazdego co innego dziala
ja kasa wogole nie miewam
ostatnio ladnie wypilem i padlem okolo 7 rano - wstalem okolo 11 i nic mi nie bylo xD
kck zawsze sie przed spaniem faszeruje witamina C
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Zaproszone osoby: 12
Wysłany:
2007-05-10, 16:52
Ja nie miewam. Dziwnym trafem jak ostatnim razem film mi sie urwal to tylko pic mi sie chcialo nastepnego ranka. Nigdy nie musialam sobie radzic z kacem, ale duzo wody mineralnej i tabletki na bol glowy jezeli sie pojawia powinny wystarczyc.
A tak w ogole, to po co sa te tabletki 2KC? Brac je jak sie pije. Albo zrezygnowac z picia to kaca nie bedzie
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Fanatyk [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-10, 19:15
ja mam coś na wzór kaca (bo takiego klasycznego to w życiu nie maiłem) tylko po piwie.
A jak pijemy na biało lub kolorowo to nic rano nie czuję
Zaproszone osoby: 3
Wysłany:
2007-05-10, 19:33
To zależy co się pije.
Po piwie nic, ale po wódce - najlepsze mleko i ogórek.
Chce sie zygac - ale sie nie zzygasz, po chwili juz sie niechce (po wypiciu z 3 sklanek wody).
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Fanatyk [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-10, 19:46
A woda jest najlepsza! Najskuteczniejsza! Tylko trzeba ją stosować zamiast a nie po
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).