| Autor |
Wiadomość |
Temat: E-booki |
jezykikulturaswiat
Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 29608
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2014-01-02, 00:54 Temat: E-booki |
Lubię książki papierowe, oczywiście, ale względy praktyczne sprawiają, że ostatnio czytam również mnóstwo ebooków i uważam, że to naprawdę świetna alternatywa. Przede wszystkim są dużo łatwiej dostępne, w różnych językach, no i dużo lżejsze niż papierowe tomiska |
Temat: Jakie książki czytasz ? |
jezykikulturaswiat
Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 103165
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2014-01-02, 00:53 Temat: Jakie książki czytasz ? |
Właściwie to czytam wszystko Obyczajowe, romanse, biografie, podróżnicze, dreszczowce etc. Nie przepadam tylko za fantastyką. Ostatnio bardzo dużo czytam poradników o tym, jak nauczyć się języka obcego ze względu na moje studia i bloga, którego piszę |
Temat: LubimyCzytac.pl - biblioteka internetowa, pokaż co czytasz |
jezykikulturaswiat
Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 25675
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2014-01-02, 00:47 Temat: LubimyCzytac.pl - biblioteka internetowa, pokaż co czytasz |
Baaardzo lubię tę stronę, jednak ze względu na swoje studia i dostępność niektórych książek dużo więcej teraz czytam po angielsku no i nie mogę tych książek dodawać na lubimy czytać.... co trochę mnie denerwuje. Ale do tych obcojęzycznych znalazłam podobny serwis - goodreads - polecam!!!
To moje profile:
http://lubimyczytac.pl/profil/19496/ulcia
https://www.goodreads.com...0946873-urszula |
Temat: Ser pleśniowy |
jezykikulturaswiat
Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 10384
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2014-01-02, 00:40 Temat: Ser pleśniowy |
A ja bardzo lubię szczególnie taki z ziarenkami pieprzu |
Temat: Twoja kulinarna specjalność to...? |
jezykikulturaswiat
Odpowiedzi: 132
Wyświetleń: 47377
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2014-01-02, 00:38 Temat: Twoja kulinarna specjalność to...? |
lubię piec ciasta może dlatego, że bardzo lubię je jeść :p ale całkiem nieźle wychodzą mi też zupy, naleśniki, risotto |
Temat: co jadasz na śniadanie ? |
jezykikulturaswiat
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 52024
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2014-01-02, 00:37 Temat: co jadasz na śniadanie ? |
Musli z mlekiem lub jogurtem i jakiś owoc lub kanapki |
Temat: Kawa, inka, herbata czy kakao? |
jezykikulturaswiat
Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 16972
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2014-01-02, 00:36 Temat: Kawa, inka, herbata czy kakao? |
Kawa i zielona i biała herbata |
Temat: Jesteście od czegoś uzależnieni? |
jezykikulturaswiat
Odpowiedzi: 54
Wyświetleń: 19351
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2014-01-02, 00:33 Temat: Jesteście od czegoś uzależnieni? |
Kawa, słodycze i telefon... |
Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
jezykikulturaswiat
Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 50527
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2014-01-02, 00:31 Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
Jestem strasznym śpiochem i wybieram się jak sójka za morze, więc muszę mieć przynajmniej godzinę. Najgorszym problemem jest to, że kiedy już muszę wychodzić, to zawsze coś się wydarzy - a to buty brudne, a to kluczy nie mogę znaleźć, a to zamek w kurtce zepsuty - i w rezultacie i tak się spóźniam |
Temat: Farbowanie włosów. |
jezykikulturaswiat
Odpowiedzi: 186
Wyświetleń: 55987
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2014-01-02, 00:29 Temat: Farbowanie włosów. |
Farbowałam kiedyś na ciemny brąz, używałam miliona różnych farb i zawsze mi się wydawało, że mam po nich zdrowe, lśniące włosy. Dopiero jak przestałam, to zauważyłam, jak to okropnie niszczy włosy... Jakiś rok temu postanowiłam nie malować, dopóki nie dopatrzę się siwych |
Temat: [Włosy] Proste czy kręcone? |
jezykikulturaswiat
Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 18283
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2014-01-02, 00:27 Temat: [Włosy] Proste czy kręcone? |
Mam proste, do łopatek. No i oczywiście jak to zwykle bywa - chciałabym mieć kręcone Bardzo łatwo się niszczą, dlatego nie używam lokówki, a nawet suszarki, ale czasami robię zaplatam warkocz na mokrych włosach i w ten sposób robią się takie delikatne fale |
Temat: Podkład |
jezykikulturaswiat
Odpowiedzi: 176
Wyświetleń: 47365
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2014-01-02, 00:25 Temat: Podkład |
| Rimmel Wake me up - naaaaajlepszy! |
| |