Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 150
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [opinia] blog biomedyczny
fatymid

Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 5278

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-10-31, 23:22   Temat: [opinia] blog biomedyczny
Grafika
Paskudna szata graficzna, header, menu. Wszędzie masa tekstu, a strona za długa.

Teksty
Powtarzasz sformułowania (np. zero-jedynkowe) oraz zdarzają ci się błędy w tekście. Jeśli chodzi o samą kompozycję to jest ona katastrofalna. Po pierwsze twój styl pisania pozostawia wiele do życzenia, gdyż wspominanie wszędzie o "notkach" przywodzi na myśl blogaski nastolatek. Ponadto sama budowa zdań wskazuje, że redagowanie nie jest twoją mocną stroną.

Zapoznałem się z dwoma wpisami - oba za długie i nudne jak flaki z olejem.

O irytujących lekarzach zaczyna się epickim wstępem, o którym już wspomniałem co nieco. Dalej to już lawina bzdur popartych własnymi doświadczeniami - brak dogłębnej analizy przyczyn podanych zjawisk. Czy ty w ogóle masz pojęcie o pracy lekarza?

O nowotworach
rozpoczyna się jakże wspaniałym błędem merytorycznym
Nowotwory są komórkami - dalej nie czytam.

Ponadto
Adres bloga, który jest totalnie niepoprawny (choćby ze względów pozycjonowania), nie oddaje tematyki, a w dodatku różni się od jego nazwy.

Nie stanowisz żadnego autorytetu w dziedzinie medycyny, więc boję się o życie i zdrowie twoich czytelników, naprawdę.
  Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
fatymid

Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 23902

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-10-18, 21:38   Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
Problem jest mi znany i obecnie, w nowych artykułach, staram się to naprawiać.
fatymid

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-10-11, 20:50   Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
Wracam do prowadzenia bloga po długiej przerwie.
fatymid

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-08-15, 20:01   Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
Wielka aktualizacja. Zmiana wyglądu i formy bloga.
  Temat: Czy opłaca się dalej prowadzić bloga?
fatymid

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 5620

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-08-14, 13:55   Temat: Czy opłaca się dalej prowadzić bloga?
Tak się zastanawiam, w obliczu braku zainteresowania internautów, czy opłaca mi się w dalszym ciągu prowadzić bloga (link w opisie). Próbowałem rozprowadzać linki na wielu różnych stronach, ale nic to nie daje.

Jeśli ktoś wchodzi na bloga z google, to trafia na jeden konkretny temat, który go interesuje i nie patrzy dalej. Tak przynajmniej wynika ze statystyk, gdyż najwięcej wyświetleń pochodzi właśnie z google.

Co myślicie?

Dodam, że bloga prowadzę od bardzo dawna, więc problem nie polega na tym, że jest strona jest świeża.
  Temat: [opinia] Futbolowe Wpisy
fatymid

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3286

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-08-07, 17:09   Temat: [opinia] Futbolowe Wpisy
- paskudna grafika
- nie nazwę tego czegoś w headerze logiem
- paskudne tło
- pusty sidebar
- naucz się używać entera lub <br>
- usuń podstronę o współpracy bo aż wstyd
- nie masz pojęcia o tworzeniu tekstów

Ad 7
NIE uzywamy form:
Co to?
Jak zacząć? Normalnie!
A po: Go nie interesuje kanapowa turystyka po stolicach europejskich państw. ...chciało mi się płakać.
  Temat: [opinia] Mój blog Lern2Ern, co sądzicie?
fatymid

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 3019

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-08-07, 17:04   Temat: [opinia] Mój blog Lern2Ern, co sądzicie?
Katastrofalny wygląd.
fatymid

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-07-18, 10:11   Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
Po długiej przerwie wracam do bloga, postanowiłem dodać kilka artykułów do każdej kategorii, by je niejako "odświeżyć".
fatymid

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-07-13, 19:11   Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
Dzięki za opinię.

Tak byłem na webmasterach.
  Temat: zblogowani.pl - opinie o stronie (złe i dobre) - czy warto?
fatymid

Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 46351

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-07-13, 19:09   Temat: zblogowani.pl - opinie o stronie (złe i dobre) - czy warto?
Z tego co zauważyłem blogi, które tam są nie mają żadnej wartości. Przychodził do mnie spam od zblogowani, więc im napisałem, żeby się od czepili. W odpowiedzi łaskawie zgodzili się usunąć mojego e-maila z listy mailingowej.
fatymid

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-06-13, 15:22   Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
Dziękuję Wam za oceny, zależałoby mi szczególnie na opinii dotyczącej wartości merytorycznej :)
fatymid

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2014-06-12, 14:32   Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie?
Trochę się rozbudowałem, prosze o oceny.
http://somatyczny.blogspot.com/

Strona 3 z 13
Skocz do: