| Autor |
Wiadomość |
Temat: [opinia] blog biomedyczny |
fatymid
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 5278
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-10-31, 23:22 Temat: [opinia] blog biomedyczny |
Grafika
Paskudna szata graficzna, header, menu. Wszędzie masa tekstu, a strona za długa.
Teksty
Powtarzasz sformułowania (np. zero-jedynkowe) oraz zdarzają ci się błędy w tekście. Jeśli chodzi o samą kompozycję to jest ona katastrofalna. Po pierwsze twój styl pisania pozostawia wiele do życzenia, gdyż wspominanie wszędzie o "notkach" przywodzi na myśl blogaski nastolatek. Ponadto sama budowa zdań wskazuje, że redagowanie nie jest twoją mocną stroną.
Zapoznałem się z dwoma wpisami - oba za długie i nudne jak flaki z olejem.
O irytujących lekarzach zaczyna się epickim wstępem, o którym już wspomniałem co nieco. Dalej to już lawina bzdur popartych własnymi doświadczeniami - brak dogłębnej analizy przyczyn podanych zjawisk. Czy ty w ogóle masz pojęcie o pracy lekarza?
O nowotworach rozpoczyna się jakże wspaniałym błędem merytorycznym
Nowotwory są komórkami - dalej nie czytam.
Ponadto
Adres bloga, który jest totalnie niepoprawny (choćby ze względów pozycjonowania), nie oddaje tematyki, a w dodatku różni się od jego nazwy.
Nie stanowisz żadnego autorytetu w dziedzinie medycyny, więc boję się o życie i zdrowie twoich czytelników, naprawdę. |
Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
fatymid
Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 23902
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-10-18, 21:38 Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
| Problem jest mi znany i obecnie, w nowych artykułach, staram się to naprawiać. |
fatymid
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-10-11, 20:50 Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
| Wracam do prowadzenia bloga po długiej przerwie. |
fatymid
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-08-15, 20:01 Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
| Wielka aktualizacja. Zmiana wyglądu i formy bloga. |
Temat: Czy opłaca się dalej prowadzić bloga? |
fatymid
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 5620
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2014-08-14, 13:55 Temat: Czy opłaca się dalej prowadzić bloga? |
Tak się zastanawiam, w obliczu braku zainteresowania internautów, czy opłaca mi się w dalszym ciągu prowadzić bloga (link w opisie). Próbowałem rozprowadzać linki na wielu różnych stronach, ale nic to nie daje.
Jeśli ktoś wchodzi na bloga z google, to trafia na jeden konkretny temat, który go interesuje i nie patrzy dalej. Tak przynajmniej wynika ze statystyk, gdyż najwięcej wyświetleń pochodzi właśnie z google.
Co myślicie?
Dodam, że bloga prowadzę od bardzo dawna, więc problem nie polega na tym, że jest strona jest świeża. |
Temat: [opinia] Futbolowe Wpisy |
fatymid
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3286
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-08-07, 17:09 Temat: [opinia] Futbolowe Wpisy |
- paskudna grafika
- nie nazwę tego czegoś w headerze logiem
- paskudne tło
- pusty sidebar
- naucz się używać entera lub <br>
- usuń podstronę o współpracy bo aż wstyd
- nie masz pojęcia o tworzeniu tekstów
Ad 7
NIE uzywamy form:
Co to?
Jak zacząć? Normalnie!
A po: Go nie interesuje kanapowa turystyka po stolicach europejskich państw. ...chciało mi się płakać. |
Temat: [opinia] Mój blog Lern2Ern, co sądzicie? |
fatymid
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 3019
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-08-07, 17:04 Temat: [opinia] Mój blog Lern2Ern, co sądzicie? |
| Katastrofalny wygląd. |
fatymid
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-07-18, 10:11 Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
| Po długiej przerwie wracam do bloga, postanowiłem dodać kilka artykułów do każdej kategorii, by je niejako "odświeżyć". |
fatymid
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-07-13, 19:11 Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
Dzięki za opinię.
Tak byłem na webmasterach. |
Temat: zblogowani.pl - opinie o stronie (złe i dobre) - czy warto? |
fatymid
Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 46351
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2014-07-13, 19:09 Temat: zblogowani.pl - opinie o stronie (złe i dobre) - czy warto? |
| Z tego co zauważyłem blogi, które tam są nie mają żadnej wartości. Przychodził do mnie spam od zblogowani, więc im napisałem, żeby się od czepili. W odpowiedzi łaskawie zgodzili się usunąć mojego e-maila z listy mailingowej. |
fatymid
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-06-13, 15:22 Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
Dziękuję Wam za oceny, zależałoby mi szczególnie na opinii dotyczącej wartości merytorycznej |
fatymid
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-06-12, 14:32 Temat: [opinia] Blog popularnonaukowy - co sądzicie? |
Trochę się rozbudowałem, prosze o oceny.
http://somatyczny.blogspot.com/ |
| |