Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 34
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [Komunikatory] myTribe - opinie
zbyszko666

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 6343

PostForum: Internet   Wysłany: 2010-05-07, 19:25   Temat: [Komunikatory] myTribe - opinie
jeżeli patrzeć obiektywnie na każdy komunikator ,to każdy musi sam dobrać co go interesuje i patrzeć pod kątem zawartości jak i opcji znajdujących się w wnętrzu . Ja używam WTF ,gg straciło u mnie na całej lini.
  Temat: [szablony blogowicz] to już 7 lat - plany na przyszłość!
zbyszko666

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 12976

PostForum: Szablony i dodatki Blogowicz   Wysłany: 2010-04-27, 15:29   Temat: [szablony blogowicz] to już 7 lat - plany na przyszłość!
fajnie ,że znowu odżyją szablony i nowe zmiany + trochę świeżości. :)
  Temat: [szablon fotolog2] jak dodać menu z lewej strony?
zbyszko666

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 7729

PostForum: Szablony i dodatki Blogowicz   Wysłany: 2010-01-14, 23:14   Temat: [szablon fotolog2] jak dodać menu z lewej strony?
DZięki wielkie za wskazówki ;)
zbyszko666

PostForum: Szablony i dodatki Blogowicz   Wysłany: 2010-01-14, 22:36   Temat: [szablon fotolog2] jak dodać menu z lewej strony?

Krzysiek napisał/a:

A zgoda autora jest? :P
na piśmie...? :zdziwko: jeszcze najlepiej :przestraszony:
zbyszko666

PostForum: Szablony i dodatki Blogowicz   Wysłany: 2010-01-14, 22:25   Temat: [szablon fotolog2] jak dodać menu z lewej strony?
po lewej stronie tylko... :) na wysokości 1 wiadomości jak się ukazuje.:)

więc rozumiem ,że wklejać w edycji strony gł.
  Temat: [migawka] sprawdź ile wytrzyma twój aparat
zbyszko666

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 29602

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2010-01-14, 22:19   Temat: [migawka] sprawdź ile wytrzyma twój aparat

humurior napisał/a:

a nie wiesz moze ile kosztuje wymiana czegos takiego?
Nie, zebym musial u siebie wymieniac ale przezorny zawsze zabezpieczony i przygotowany na ewentualne koszty ;-)
wszystko zależy od serwisu i dystrybutora sprzętu.
zbyszko666

PostForum: Szablony i dodatki Blogowicz   Wysłany: 2010-01-14, 21:32   Temat: [szablon fotolog2] jak dodać menu z lewej strony?
Witam używam tego szablonu http://img.blogowicz.info...2/fotolog2.html aczkolwiek chciałbym menu mieć po lewej stronie jak tutaj http://img.blogowicz.info...og/fotolog.html . Lecz jak zajrzycie na mojego fotologa to mam dosyć szeroki layout .. a raczej miejsce na tekst i zdjęcia... więc z lewej strony chciałbym umieścić menu, lecz przy tej samej szerokości backgroundu z tekstu zeby nie została zmieniona.
  Temat: [ krajobrazy ] 'zachód słońca' CzarnaKTB
zbyszko666

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 5239

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2010-01-14, 20:33   Temat: [ krajobrazy ] 'zachód słońca' CzarnaKTB
wszystkie zdjęcia ukazują to samo... podoba mi sie najbardziej wyszukane i klimatyczne to nr 3
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
zbyszko666

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 87537

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2010-01-14, 20:18   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Wczoraj w końcu Paranormal Activity. I śmiało stwierdzam ,że jest to film 2 po Blair Witch project i mam nadzieję ,że choć po części się zgadzacie z tą opinią. :)
  Temat: Alternatywny sposób wyostrzenia fotografii.
zbyszko666

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 10606

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2010-01-14, 20:13   Temat: Alternatywny sposób wyostrzenia fotografii.

Inez napisał/a:

Ja używam do wyostrzania fotografii: Filter > Sharpen > Smart Sharpen, ale Twój sposób też jest dobry ;) .
mam dokładnie ten sam sposób, jeżeli chodzi o PSucie fotografi:)

Strona 3 z 3
Skocz do: