Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 28
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Praca dla nastolatki.
olapen1

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 9613

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-03-10, 17:20   Temat: Praca dla nastolatki.
A ja na twoim miejscu spróbowałabym w sklepach z kosmetykami itp. Nie muszą to być sklepu typu Rossmann, ale małe, prywatne sklepiki. Zawsze przyda się tam młoda dziewczyna, ktora porozmawia z klientkami, doradzi im. : )
  Temat: Boisz się latania samolotem?
olapen1

Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 77311

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-03-10, 17:07   Temat: Boisz się latania samolotem?
No proszę, ja też leciałam samolotem do Egiptu i przyznam, że mi sie podobało. Nie licząc tego, że odprawy są koszmarne i musiałam ściągam buty, bransoletki, kolczyki i inne akcesoria. Pamiętam, ze zaczełam się bac dopiero, gdy puścili film "Co zrobić, gdy.." Starałam się zapamiętać co robić w danej sytuacji, ale podejrzewam, ze jakby doszło co do czego i tak bym nie wiedziała. :D Stresujący był start w drodze powrotnej, gdyż pas startowy w Egipcie był bardzo krótki i już po chwili było się nad wodą. Ale i tak nie mogę się doczekać, kiedy znowu polecę.
  Temat: nad morze czy w góry?
olapen1

Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 38638

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-03-10, 16:56   Temat: nad morze czy w góry?
A ja lubię i góry, i morze. ;D Chociaż mieszkam w górach, to i tak zawsze z niecierpliwością czekam, aż zacznie się sezon narciarski. A co do morza - w wakacje obowiązkowo. :oczami:
  Temat: [Gimp] Jak zrobić płynne przejścia kilku obrazów?
olapen1

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 8533

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2013-03-10, 16:47   Temat: [Gimp] Jak zrobić płynne przejścia kilku obrazów?
To tak... Może zacznę od tego, ze używam Gimpa. Wiem jak zrobić przejście jednego obrazu w drugi, ale jak zrobić to z większą ilością grafik? Chciałam połączyć tym sposobem 5 obrazów, ale jak nakładam gradient rozlewa się on po wszystkim i nic z tego nie wychodzi. Jest może jakiś sposób na wyznaczenie granicy tego gradientu? (;

Strona 3 z 3
Skocz do: