| Autor |
Wiadomość |
Temat: Obserwacja za obserwację, komentarz za komentarze |
Crossover
Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 29125
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2014-08-29, 21:52 Temat: Obserwacja za obserwację, komentarz za komentarze |
| Nawet na swoim blogu i przede wszystkim na nim zauważam, że istnieje dziwna taktyka pisania komentarza: "fajny rozdział, zapraszam do mnie na blabla.blogspot.com. To troszkę chamskie, może tylko ja wychodzę z takiego założenia, bo nie spamuje na innych blogach. I jeśli jak byk jest na blogu podany odnośnik do reklamy, linków, spamu itd, to czemu nie można umieścić tam swojego lamentu o wejście na bloga? A bo po co, lepiej skomentować coś co jest na głównej by więcej osób weszło i gitara. Nawet jeśli tematyka bloga jest nam obca. Ale to widocznie taki wiek i wszystko liczy się na hop siup i by mieć sweet fajnych podglądaczy, milion wejść i 100 komentarzy, nawet jeśli tylko 3 z nich dotyczą naszej pracy, a reszta to przechwałki jakiego my to nie mamy super, hiper bloga, że tylko wejść i czytać. |
Temat: O czym jest Twój blog? |
Crossover
Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1899136
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2014-08-29, 21:47 Temat: O czym jest Twój blog? |
| W sumie jest to autorskie opowiadanie o serialu Arrow. Takie gdybanie co by było gdyby. Bohaterowie z którym walczy Zielona Strzałą również autorscy, nie ma żadnych Ra's al Ghul, Dark Archer itd. No ale może jeszcze się pojawią. W opowiadaniu jest trochę miłości, bo taki jest O.Q. komiksowy i trochę walki. |
Temat: [Seria] The Walking Dead |
Crossover
Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 22765
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2014-08-29, 21:43 Temat: [Seria] The Walking Dead |
| Głupio się przyznać ale nie rozumiem tych wszystkich ochów i achów na temat tego serialu... Obejrzałam przelotnie kilka odcinków i nie wciągnął mnie, nie zaciekawił ani nawet nie połechtał mi jelit. |
Temat: [serial] Arrow |
Crossover
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 4513
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2014-08-29, 21:41 Temat: [serial] Arrow |
| Raczej serial zmierzający do komiksowej wersji Olivera Queena aka Green Arrow. No ale to raczej dla tych co lubują się w komiksach DC Comics. |
Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa |
Crossover
Odpowiedzi: 98
Wyświetleń: 30697
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2014-08-29, 17:49 Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa |
Uwielbiam szczawiową - może dlatego, że rzadko ją jadam.
Lubię brokułową, pieczarkową i kalafiorową. |
Temat: Paznokcie. |
Crossover
Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 61582
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2014-08-29, 17:48 Temat: Paznokcie. |
| Moje paznokcie jeszcze do wczoraj były długie, dzisiaj są już średniej wielkości. Poza tym dość szybko mi rosną. Nie stosuje żadnych odżywek, po prostu zdrowo się odżywiam. |
Temat: Z jakiej sieci komórkowej korzystasz i dlaczego? |
Crossover
Odpowiedzi: 117
Wyświetleń: 86455
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2014-07-03, 20:49 Temat: Z jakiej sieci komórkowej korzystasz i dlaczego? |
| W sumie mam 3 numery. Orange nie używany od kilku miesięcy, czasami tylko włączę. 2 pozostałe plus. 1 z nich to plus internet na kartę, przy doładowaniu za 50 zł dostaje ponad 4 GB i w sumie wystarcza mi to spokojnie na 2 miesiące przy pakiecie za 10 zł - 50GB w godzinach od 1:00-7:00, drugi nr też plus rozmowy do plusa po 29 gr za całą rozmowę, więcej mi nie trzeba. |
Temat: Paznokcie. |
Crossover
Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 61582
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2014-07-03, 19:36 Temat: Paznokcie. |
| Raz w życiu dałam sobie zrobić sztuczne paznokcie - przyszłam do domu i może minęły 4 godziny jak się ich pozbywałam pilniczkiem (podnosiłam je pilniczkiem i usuwałam). Masakra, nic nie umiałam w nich zrobić już nie mówiąc o ubraniu/rozebraniu się. Powiedziałam sobie wtedy, ze never...W średniej miałam takie długie paznokcie, że nauczyciele myśleli, że to tipsy a to były moje własne. Teraz no cóż w jednej pracy musiałam mieć krótkie, teraz w innej znów zapuszczam i maluje. Słabe nie są ale rosną strasznie długo... |
Temat: [fora] ile i gdzie napisaliście najwięcej postów? |
Crossover
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 5260
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-07-03, 19:32 Temat: [fora] ile i gdzie napisaliście najwięcej postów? |
Pamiętniki Hogwartu ponad 3000 (forum już nie istnieje)
czart - na pierwszym koncie ponad 1000, na 2 mam niecałe 50.
marzyciele - może z 78?
scypion - j.w.
crossover.net.pl - prawie 500
a tak na innych forach około 20-50 |
Temat: czy znacie kogoś znanego? ;) |
Crossover
Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 41263
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-07-03, 19:28 Temat: czy znacie kogoś znanego? ;) |
Kilka minut rozmawiałam z Arturem Żmijewskim, kiedy przyszedł do lokalu w którym pracowałam. A tak to wiecie zdobywało się autografy z koncertów lub zlotów polskich seriali No i znam osobiście Rafała Darżynkiewicza pracuje w TVP, często jego nazwisko wyświetla sie przy wiadomościach sportowych - to mój kuzyn |
Temat: Należysz do jakiegoś fandomu? |
Crossover
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 2092
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-07-03, 19:25 Temat: Należysz do jakiegoś fandomu? |
Arrow HP - ech te zloty zagraniczne Kiedyś polskie zloty McLeod's Daughters. To były czasy, nie wrócą ale było warto poznać tyle mordek, niektóre przyjaźnie przetrwały do dzisiaj. |
Temat: Oddałbyś organy po śmierci ? |
Crossover
Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 28234
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2014-07-03, 19:16 Temat: Oddałbyś organy po śmierci ? |
| Od przeszło 6 lat noszę w portfelu oświadczenie woli, powiadomiłam o tym swoją najbliższą rodzinę. Nigdy nic nie wiadomo, a wiem z autopsji jakie to trudne kiedy ktoś cierpi i potrzebuje na już, na wczoraj jakiegoś organu, a tak mało jest dawców. To świadoma decyzja, niektóre osoby - młode nie myślą o tym, a potem jest już za późno. Dlatego jak głosi cytat: "nie zabieraj swoich narządów do nieba, tam wiedzą, że potrzebne są one tylko na ziemi". - Coś w tym jest.... |
| |