Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 17
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: rozmowy noca, lejdis
rybkasia

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 6430

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-03-11, 09:35   Temat: rozmowy noca, lejdis
Lejdis świetne, a rozmowy nocą da się obejrzeć;)
  Temat: Co studiujecie?
rybkasia

Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 57964

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2013-03-11, 09:33   Temat: Co studiujecie?
Pedagogika Zintegrowana edukacja wczesnoszkolna i terapia pedagogiczna na Uniwersytecie Śląskim w Cieszynie. Jestem bardzo zadowolona z uczelni i kierunku, choć oczywiście mam wiele przedmiotów, które nie do końca mi się podobają;)
  Temat: Marzenia
rybkasia

Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 21751

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2013-03-11, 09:32   Temat: Marzenia
ja w tym roku spełniam swoje marzenie podróżnicze. Razem z koleżanką wybieram się w podróż po Europie pociągiem. Mamy zamiar w 22 dni pokonać sporo kilometrów i przejechać od granicy polsko-czeskiej przez Pragę-Wiedeń-Wenecję-Weronę-Mediolan-Marsylię-Barcelonę-Madryt-Lizbonę-Porto-Santiago de Compostela-Saragossę i jeszcze kilka mniejszych miejscowości.

a oprócz tego to moje marzenie to szybko skończyć studia:)
  Temat: [serial] "LEKARZE", kto ogląda? Jakie opinie?
rybkasia

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 6478

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-03-11, 09:28   Temat: [serial] "LEKARZE", kto ogląda? Jakie opinie?
Choć oglądam ten serial (z nudów oglądam wiele rzeczy, choć niekoniecznie dobrych) to zgadzam się z przedmówczynią iż serial ten to podróbka "Chirurgów". Nie mniej jednak Chirurdzy to też nie jakiejś światowej klasy serial jeśli chodzi o fabułę;) a wracając do Lekarzy to oglądam go na TVN Player i w 3 odcinku (w TV będzie emitowany dzisiaj) będzie się działo:)
  Temat: [serial] House of cards (domek z kart)
rybkasia

Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 16771

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-03-11, 09:25   Temat: [serial] House of cards (domek z kart)
Ogląda ktoś może serial z Kevin'em Spacey "House of Cards? To serial polityczny, a tytułowy "domek z kart" to Biały Dom. Jedna z ciekawszych produkcji i jaka wciągająca!:)

Strona 2 z 2
Skocz do: