|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: rozmowy noca, lejdis |
rybkasia
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 6430
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-03-11, 09:35 Temat: rozmowy noca, lejdis |
| Lejdis świetne, a rozmowy nocą da się obejrzeć;) |
Temat: Co studiujecie? |
rybkasia
Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 57964
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2013-03-11, 09:33 Temat: Co studiujecie? |
| Pedagogika Zintegrowana edukacja wczesnoszkolna i terapia pedagogiczna na Uniwersytecie Śląskim w Cieszynie. Jestem bardzo zadowolona z uczelni i kierunku, choć oczywiście mam wiele przedmiotów, które nie do końca mi się podobają;) |
Temat: Marzenia |
rybkasia
Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 21751
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-03-11, 09:32 Temat: Marzenia |
ja w tym roku spełniam swoje marzenie podróżnicze. Razem z koleżanką wybieram się w podróż po Europie pociągiem. Mamy zamiar w 22 dni pokonać sporo kilometrów i przejechać od granicy polsko-czeskiej przez Pragę-Wiedeń-Wenecję-Weronę-Mediolan-Marsylię-Barcelonę-Madryt-Lizbonę-Porto-Santiago de Compostela-Saragossę i jeszcze kilka mniejszych miejscowości.
a oprócz tego to moje marzenie to szybko skończyć studia:) |
Temat: [serial] "LEKARZE", kto ogląda? Jakie opinie? |
rybkasia
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 6478
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-03-11, 09:28 Temat: [serial] "LEKARZE", kto ogląda? Jakie opinie? |
| Choć oglądam ten serial (z nudów oglądam wiele rzeczy, choć niekoniecznie dobrych) to zgadzam się z przedmówczynią iż serial ten to podróbka "Chirurgów". Nie mniej jednak Chirurdzy to też nie jakiejś światowej klasy serial jeśli chodzi o fabułę;) a wracając do Lekarzy to oglądam go na TVN Player i w 3 odcinku (w TV będzie emitowany dzisiaj) będzie się działo:) |
Temat: [serial] House of cards (domek z kart) |
rybkasia
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 16771
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-03-11, 09:25 Temat: [serial] House of cards (domek z kart) |
| Ogląda ktoś może serial z Kevin'em Spacey "House of Cards? To serial polityczny, a tytułowy "domek z kart" to Biały Dom. Jedna z ciekawszych produkcji i jaka wciągająca!:) |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |