Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 30
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Miłość - skąd wiadomo że to to?
karolinna18

Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 28672

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-10-13, 09:20   Temat: Miłość - skąd wiadomo że to to?
Skąd ja wiem? Stąd, że tylko przy Nim jestem szczęśliwa, bezpieczna. Wiadomo, ze każdy odczuwa to inaczej. ja uwielbiam jak Mój chłopak mnie dotyka, mam takie delikatne dreszcze na całej skórze. Wiem, ze to miłość, bo po prostu czuję, że chcę z Nim spędzić resztę swojego życia. Akceptuję Jego wady, bo jak wiadomo każdy je ma. Tuliłabym się do Niego godzinami. Po prostu nie da się tego wyrazić w słowach. Uwielbiam też jak On patrzy na mnie, wtedy wiem, że mnie kocha.
  Temat: Dobry związek
karolinna18

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 7579

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-10-13, 09:10   Temat: Dobry związek
Przede wszystkim, żeby rozpocząć związek to powinno się być pewnym swych uczuć, bo można bardzo łatwo zranić drugą osobę. W związku musi być wierność, uczciwość, a przede wszystkim zaufanie. Nie wolno trzymać drugiej osoby na smyczy, trzeba dać sobie trochę od siebie odpocząć, żeby zatęsknić za drugą osobą. Związki gdzie druga osoba nie pozwala na coś partnerowi mogą się szybko rozpaść, bo to może świadczyć o tym, że w związku nie ma zaufania.
  Temat: uroda to nie wszystko? czyli piękne i brzydkie pary ;P
karolinna18

Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 11725

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-10-13, 09:01   Temat: uroda to nie wszystko? czyli piękne i brzydkie pary ;P
Każdy patrzy w jakimś stopniu na wygląd jedni mniej, drudzy więcej, ale tego się nie da ukryć, że wygląd jest też ważny. Mimo, ze dużo osób zapszecza.
  Temat: [historie miłosne] jak poznałem/łam swoją drugą połówkę?
karolinna18

Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 33634

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-10-13, 08:59   Temat: [historie miłosne] jak poznałem/łam swoją drugą połówkę?
A ja też poznałam swoją drugą połówkę przez internet. ;3
  Temat: Trójkąciki..??
karolinna18

Odpowiedzi: 52
Wyświetleń: 25054

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-10-13, 08:58   Temat: Trójkąciki..??
Nie, jak dla mnie trójkącik odpada. ;<
Dla mnie sex i tym podobne sprawy to nie zabawa i tylko z osobą ukochaną.
  Temat: Stan cywilny
karolinna18

Odpowiedzi: 144
Wyświetleń: 35611

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-10-13, 08:57   Temat: Stan cywilny
A ja jestem od 3 lat i 3 miesięcy zajęta, zakochana, szczęśliwa. :)
W stałym związku.

Strona 3 z 3
Skocz do: