| Autor |
Wiadomość |
Temat: Blogspot.com .de .fr .it .co.uk i inne domeny |
Maggie90
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 10837
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2013-04-20, 16:20 Temat: Blogspot.com .de .fr .it .co.uk i inne domeny |
Jest jeszcze końcówka blogspot.gr dla Grecji - tej chyba nie ma jeszcze w spisie |
Temat: [blogger, HTML] Nowy edytor kodu szablonów |
Maggie90
Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 33856
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2013-04-20, 16:17 Temat: [blogger, HTML] Nowy edytor kodu szablonów |
Fajna i przydatna funkcja. Chociaż bardziej od kolorowania podoba mi się to, że okno edycji wyświetla się na całej stronie, a nie w tym czymś na kształt pop-upu.
Mogliby jeszcze dorzucić kolorowanie składni przy edycji posta, nie obraziłabym się |
Temat: Podkład |
Maggie90
Odpowiedzi: 176
Wyświetleń: 46930
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-04-20, 16:10 Temat: Podkład |
| Ja do tej pory byłam bardzo zadowolona z podkładu Lirene City Matt - przede wszystkim dlatego, że w końcu trafiłam na mój kolor! Jednak na wiosnę okazał się zbyt matujący i szukałam czegoś rozświetlającego. Kupiłam L'Oreal Lumi Magique, który wizualnie daje bardzo fajny efekt, ale ciągle mam wrażenie, że zaraz mi spłynie z twarzy. |
Temat: sposób na piękne włosy |
Maggie90
Odpowiedzi: 115
Wyświetleń: 38461
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-04-20, 16:08 Temat: sposób na piękne włosy |
Oprócz olejowania z domowych sposobów laminuję włosy żelatyną.
Z niedomowych - mycie szamponami bez SLS/SLES, po każdym myciu odżywka, a raz w tygodniu maska - na zmianę nawilżająca i proteinowa. Do tego odżywka bez spłukiwania i serum na końcówki. Bez suszenia, prostowania, kręcenia i innych wymagających ciepła zabiegów
Na końcu najważniejsze - odpowiednia dieta! Dużo NNKT, owoców i warzyw. |
Temat: Kosmetyczka. |
Maggie90
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 16540
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-04-20, 16:01 Temat: Kosmetyczka. |
U kosmetyczki byłam dwa razy i każdy z nich bardziej zniechęcił mnie do chodzenia tam.
1 - regulacja brwi. Nie dość, że zajęła jej więcej czasu niż sama mogłabym to zrobić, bolało, to i tak zostały włoski, których być nie powinno.
2 - manicure. Bardzo niedokładnie pomalowane paznokcie. Miałam ochotę od razu je zmyć. |
Temat: Ulubione perfumy |
Maggie90
Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 43522
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-04-20, 15:58 Temat: Ulubione perfumy |
| Moimi ulubionymi są te z raczej niższej półki - U by Ungaro z AVON i Secret Potion Christiny Aguilery. Na specjalne okazje natomiast używam Lady Million Paco Rabanne. |
Temat: na co wydajesz pieniądze? |
Maggie90
Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 45112
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-04-20, 15:54 Temat: na co wydajesz pieniądze? |
Najwięcej schodzi na jedzenie Zdecydowanie zakupy jedzeniowe są moim ulubionymi. Później w kolejności są ubrania i sprzęt sportowy. |
| |