Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 26
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [gościnne wpisy] Jak bloger z blogerem...
creativamente

Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 6712

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-01-05, 16:34   Temat: [gościnne wpisy] Jak bloger z blogerem...
Jak dla mnie to dobry pomysł jeśli połączy się pokrewne tematyki i jeśli ludzie naprawdę w jakiś sposób się sobą inspirują :)
  Temat: FB strony, które bloger powinien subskrybować i obserwować.
creativamente

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 9781

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-01-05, 16:32   Temat: FB strony, które bloger powinien subskrybować i obserwować.
warto także poszukać fan pagów na fb, które zrzeszają ludzi z Waszego miasta, jest ich sporo jak ostatnio patrzyłam :)
  Temat: Skąd się wzięła nazwa Twojego bloga?
creativamente

Odpowiedzi: 125
Wyświetleń: 49576

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-01-05, 16:30   Temat: Skąd się wzięła nazwa Twojego bloga?
Napisz skąd pomysł na taką nazwę Twojego bloga?
Nazwa pochodzi z włoskiego "creativamente" czyli "kreatywnie"
Ile trwało wymyślanie jego nazwy?
Najpierw chciałam coś innego, ale oczywiście wszystkie nazwy są pozajmowane trudno znaleźć coś wolnego.
Jak to wyglądało? Czy było trudno?
Uwielbiam język włoski więc tak samo wyszło jakoś.

Było ważne w jakim ma być języku?
Jak wyżej ;p

Czy ludzie mają problem z jej wypowiadaniem lub zapisywaniem?
Myślę, że tak, nazwa jest dosyć skompilkowana, lecz w dzisiejszych czasach to chyba nie problem, zawsze można dodać do zakładek, zasubskrybować, Ci którzy naprawdę będą chcieli i tak dotrą.
  Temat: Ask.fm - opinie / "Pytaj i odpowiadaj"
creativamente

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 5434

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2014-01-05, 16:25   Temat: Ask.fm - opinie / "Pytaj i odpowiadaj"
dla mnie ask to głupota, może być użyteczny jedynie jako narzędzie do czatowania ze sławnymi personami.
Co to za zwyczaje, zadaj mi pytanie?
Już niedługo ludzie nie będą potrafili gadać ze sobą na ulicy, tylko na asku.
  Temat: [fora] Inne niż blogowicz
creativamente

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 17104

PostForum: Internet   Wysłany: 2014-01-05, 16:22   Temat: [fora] Inne niż blogowicz
czasem wizaż jak połowa kobiet chyba w Polsce :D
jak byłam mała to na maksa udzielałam się na forum o królikach ^^
  Temat: Przytyć!!!
creativamente

Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 17227

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-01-05, 16:18   Temat: Przytyć!!!
przytyć podobno jest mega trudno, ale do czasu, podobno po 20-25 roku życia przemiana materii jest mniejsza i jest łatwiej ;)
  Temat: moje ulubione Chipsy
creativamente

Odpowiedzi: 70
Wyświetleń: 31243

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-01-05, 16:15   Temat: moje ulubione Chipsy
Cheetos ketchupowe wymiatają macie racje, a prócz tego wszystkie solone jakie istnieją <3
  Temat: McDonalds
creativamente

Odpowiedzi: 201
Wyświetleń: 66400

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-01-05, 16:13   Temat: McDonalds
ja jak byłam mała to lubiłam McD, teraz wolę iść zjeść coś co smakuje mniej chemicznie..
  Temat: Seriale i filmy które śmieszą
creativamente

Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 7444

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-01-05, 16:11   Temat: Seriale i filmy które śmieszą
a ja nie znoszę "Przyjaciół" ani tym podobnych sitcomów, sama nie wiem czemu mnie nie śmieszą..
  Temat: piwo smakowe
creativamente

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 23425

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-01-05, 16:09   Temat: piwo smakowe
oj tak, cydry smakowe to mistrzostwo świata!
Jestem fanką gruszkowego i śliwkowego.
A jeśli chodzi o piwa to śliwka w piwie browaru Kormoran i cornelius grejfrutowy, mniam.
  Temat: Kawa, inka, herbata czy kakao?
creativamente

Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 16834

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-01-05, 16:07   Temat: Kawa, inka, herbata czy kakao?
Kawa, kakao, herbata, inka ;p
Jestem wielką fanatyczką kawy ;)
  Temat: [serial] "LEKARZE", kto ogląda? Jakie opinie?
creativamente

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 6481

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-01-05, 16:05   Temat: [serial] "LEKARZE", kto ogląda? Jakie opinie?
Jak dla mnie początek zapowiadał się fajnie, ale teraz fabularnie bardzo słabo.. taka tania telenowela się z tego zrobiła.

Strona 2 z 3
Skocz do: