| Autor |
Wiadomość |
Temat: Nazwy firm/restauracji i ich strony internetowe w blogach. |
Atre
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 4228
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2011-10-01, 22:31 Temat: Nazwy firm/restauracji i ich strony internetowe w blogach. |
| Osobiście uważam, że nie potrzebujesz żadnego pozwolenia. W Polsce wolność słowa ma się dobrze, więc masz prawo do wypowiadania swojej opinii. |
Temat: [blogger] Zmieniający się obrazek w nagłówku strony |
Atre
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 14149
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2011-10-01, 22:28 Temat: [blogger] Zmieniający się obrazek w nagłówku strony |
Chyba nie umiem korzystać z opcji "szukaj" >.<
Znowu zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc.
Chciałabym na sowim blogu z opowiadaniem (www w profilu) zrobić zmieniający się losowo obrazek w tytule. Chodzi o to, by przy każdym odświeżeniu strony czy przejściu do podstron zmieniał się obrazek w nagłówku. Mam 10 obrazków, jakby to miało jakieś znaczenie.
Z góry dziękuję za pomoc w postaci kodu i instrukcji, bądź trzepnięcia w łeb i odesłania do istniejącego już pewnie tematu |
Temat: Facet idealny. |
Atre
Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 38932
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2011-10-01, 21:50 Temat: Facet idealny. |
mo. napisał/a: jaki jest ten wasz ideał ?
Hmmm... Jeśli chodzi o wygląd to chudy i (w moim mniemaniu) przystojny. Kolor włosów czy oczu nie ważny, byleby włoski nie były krótkie. Niewiele wyższy ode mnie - o co trudno, bo jestem malutka i większość chłopaków jest ode mnie duuużo wyższa.
Tolerancyjny, trochę nienormalny, może biseksualny, Taki co by sobie ze mną poradził, doprowadzał mnie do szaleństwa i ogólnie nie był w stanie mi się znudzić.
W sumie mogłabym długo pisać, ale sensu nie ma, bo taki się nie znajdzie. Jestem realistką, takie oszołomy po świecie nie chodzą. Zresztą, nawet jakby się taki znalazł, to by mnie pewno nie zechciał xD |
Temat: Blogger Dynamic Views - zaprezentuj bloga w ciekawy sposób |
Atre
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 11350
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2011-10-01, 21:32 Temat: Blogger Dynamic Views - zaprezentuj bloga w ciekawy sposób |
Htsz napisał/a: Czy trafiliście kiedykolwiek na informację o Dynamic Views?
Nie, a nawet jeśli, to nie wiedziałam, że to to ^^'
Htsz napisał/a: na jakiegoś bloga, który wyglądał podobnie?
Możliwe, wydawał mi się dość bajerancki, ale jednak...
Htsz napisał/a: jak wam się podobają te wodotryski?
No właśnie. wygląda to na niezły bajer... ale nie jestem do tego przekonana. Może jestem zbytnią tradycjonalistką, ale wydaje mi się to być przekombinowaniem. |
Temat: [telefony] jaki masz dzwonek w komórce? co Cię budzi? |
Atre
Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 38965
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2011-10-01, 21:26 Temat: [telefony] jaki masz dzwonek w komórce? co Cię budzi? |
ZoZoL, cudny masz dzwonek Co do budzika, to bym zabiła...
Ja nareszcie ustawiłam sobie Nyan Cat'a na dzwonek, a sms to słynny motyw z power rangers |
Temat: Jakie książki czytasz ? |
Atre
Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 103771
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2011-10-01, 21:17 Temat: Jakie książki czytasz ? |
A ja czytam Stanisława Lema "Kongres Futurologiczny" |
Temat: Farbowanie włosów. |
Atre
Odpowiedzi: 186
Wyświetleń: 56290
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2011-10-01, 20:51 Temat: Farbowanie włosów. |
Ja od 3 gimnazjum farbuję włosy na rudy. Wiele osób patrzyło na mnie ze zdziwieniem, dowiadując się, że to nie jest mój naturalny kolor. Patrząc na moje stare zdjęcia twierdzą, że teraz wyglądam dużo lepiej i że wcale nie widać, że się farbuję.
Teraz niestety, ten kolor stał się "modny" przez co niektóre bezmózgi od razu widząc co mam na głowie patrzą na mnie jak na nie wiadomo co >.< Jakbym niby za mogą podążała. Nie moja wina, że coś, co mi się spodobało wcześniej, stało się modne
Teraz mam zamiar zrobić sobie dwa kolory - na górze rudy a pod spodem czarny. Takie artystyczne widzi-mi-się. Muszę tylko poczekać aż mi trochę kudły odrosną. |
Temat: The Sims 3 |
Atre
Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 12835
|
Forum: Gry Wysłany: 2011-10-01, 20:43 Temat: The Sims 3 |
Jestem fanką serii od pierwszej części. Najwięcej dodatków miałam z dwójki, teraz pogrywam czasem w trójkę, choć coraz mniej mam na to czasu |
Temat: Dlaczego warto być facetem |
Atre
Odpowiedzi: 75
Wyświetleń: 29785
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2011-09-15, 02:34 Temat: Dlaczego warto być facetem |
Nie wiem czemu, ale mimowolnie zaśmiałam się przy punkcie ze słoikiem |
Temat: Porozmawiajmy o pogodzie |
Atre
Odpowiedzi: 422
Wyświetleń: 61735
|
Forum: HydePark Wysłany: 2011-09-15, 02:29 Temat: Porozmawiajmy o pogodzie |
Wkurzam się, bo jest weekend i jest słonecznie a jest tydzień roboczy i jest zimno i często pada. W tygodniu MUSZĘ wychodzić, to wolałabym mieć ładną pogodę, z kolei w weekend odpoczywam (choć częściej pracuję) ale w DOMU więc po cholerę, ja się pytam, mi słońce w weekend!?
<bulwers>
A tak btw, to witam, dawno mnie nie było, zuooo. |
Temat: [wimanp] playlista |
Atre
Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 44721
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2011-08-14, 14:50 Temat: [wimanp] playlista |
A ja słucham w foobar2000 |
Temat: Własny mały biznes w internecie |
Atre
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3727
|
Forum: Blogi, Pomoc Blogowa Wysłany: 2011-08-10, 13:49 Temat: Własny mały biznes w internecie |
Htsz napisał/a: ja bym się nie pakować w domenę tego typu a zainwestował raczej w coś z końcówką .com .net .info .pl - roczny koszt to około 25-55PLN w zależności od domeny.
O tym to myślałam, że byśmy pomyślały po roku - nie wiemy jakie będą zyski, a też musimy bardzo uważać na koszta, w związku z czym bardziej odpowiadałabym nam darmowa strona (dlatego też myślałyśmy o blogach.
W takim razie może pomyślę właśnie nad wordpressem (mój brat się w to bawił swego czasu, jak robił portfolio). Kiedyś sama próbowałam zrobić bloga na wordpress, ale jakoś nie mogłam się połapać w interfejsie. Znacie może jakieś strony z poradnikami dla takich ciołków jak ja?
Ślicznie dziękuję za odpowiedź, Htsz, i z góry dziękuję za kolejne. |
| |