Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 30
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [szablon] posty w 2kolumnach, rotator wpisów, menu etykiety
Price

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4420

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2012-11-05, 01:27   Temat: [szablon] posty w 2kolumnach, rotator wpisów, menu etykiety
Mam podobny problem z tym rotatorem oraz z komentarzami. Szablon jest ciekawy ale dość skomplikowany :(
Price

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2012-10-29, 21:01   Temat: [szablon] posty w 2kolumnach, rotator wpisów, menu etykiety
Zrobiłem jak mówiłeś i udało się! Trochę z tym było zabawy ale pozwoliło mi to lepiej poznać wnętrze bloga :-)

Pozdrawiam!
Price

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2012-10-29, 15:21   Temat: [szablon] posty w 2kolumnach, rotator wpisów, menu etykiety
Dziękuję bardzo za te wszystkie odpowiedzi! :)

Mam teraz problem z nowym szablonem. Pobrałem go i zacząłem ustawiać po kolei kilka rzeczy. Problemy to np.

1. Jest między logiem, a tematami te miejsce, gdzie przewijają się slajdy, lecz nie są one moje tylko standardowo wzięte z tego szablonu. Nie chciałbym dodać tam samych losowych zdjęć, lecz chodzi mi o to, aby w tym "slajderze" przesuwały się jakby moje tematy (zdjęcie) wraz z tematem i wstępem.

2. Jak wejdzie się na mój blog to widać tematy w tych "kafelkach" ale problem w tym, że pod zdjęciem zamiast tekstu jaki mam w nich pojawia się najpierw coś w rodzaju:

Cytat

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Czy wiesz co z tym zrobić?
Price

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2012-10-29, 00:16   Temat: [szablon] posty w 2kolumnach, rotator wpisów, menu etykiety
Witam.
Niedawno założyłem bloga (http://price-web.blogspot.com/ ). Mam kilka pytań odnośnie takich rzeczy jak:

1. Utworzyłem ankietę i wiem, że min. 3 osoby oddały swoje głosy, lecz one są zapisane zawsze przez jakieś kilkanaście minut i licznik się zeruje. Dlaczego?

2. Chciałbym utworzyć etykiet/kategorie tak jak na takim blogu:
http://daisyline.blogspot.com
(chodzi o: Strona główna - Facebook - Kosmetyki - itp.)
Jak mogę to zrobić?

3. Tak jak na wyżej podanym blogu jest pewnego rodzaju okno (między tematami, a tymi kategoriami), gdzie są "slajdy" poprzednich tematów. Jak mógłbym zrobić takie okno?

4. Tak jak na tym samym blogu tematy są zrobione w "kafelki", jak takie coś można zrobić na BS?

5. Pytanie podobne do poprzedniego, tyle, że chodzi mi o to, aby tematy były jeden pod drugim ale, żeby nie były wyświetlane na stronie głównej, tylko, aby był temat, a pod nim zdjęcie i niżej jeszcze jakiś opis (lead). Po wejściu można by dopiero przeczytać resztę.

Byłbym bardzo wdzięczny za otrzymana pomoc!

Pozdrawiam serdecznie :)
  Temat: Komedia czy horror?
Price

Odpowiedzi: 78
Wyświetleń: 31499

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-10-29, 00:06   Temat: Komedia czy horror?
Komedie się trochę wyczerpują, rzadko można znaleźć coś fajnego.
  Temat: Najgorsze filmy świata
Price

Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 15442

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-10-29, 00:05   Temat: Najgorsze filmy świata
John Carter... :)
  Temat: [Seria] The Walking Dead
Price

Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 22885

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-10-29, 00:04   Temat: [Seria] The Walking Dead
W zwiastunie kolejnego odcinka był jakiś kompleks luksusowy, gdzie są Ci co przeżyli. Ktoś będzie ich chyba szukał i chciał uratować :)
  Temat: [serial] Dexter
Price

Odpowiedzi: 81
Wyświetleń: 25204

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-10-29, 00:03   Temat: [serial] Dexter
Sezon nabiera mocnego rozpędu, sytuacja z Rzeźnikiem z Zatoki mocno mnie ciekawi! :)
  Temat: Porozmawiajmy o pogodzie
Price

Odpowiedzi: 422
Wyświetleń: 61846

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-10-29, 00:02   Temat: Porozmawiajmy o pogodzie
Wczoraj nasypało, dzisiaj się roztopiło, pięknie :)
  Temat: nad morze czy w góry?
Price

Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 38764

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-10-29, 00:00   Temat: nad morze czy w góry?
Latem nad morze i w góry, a zimą tylko góry :)
  Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
Price

Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 41530

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-10-29, 00:00   Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
Osobiście spotkałem niedawno Mariusza Pudzianowskiego, wysiadał ze swojego Lamborginii Murcielago, a kiedyś spotkałem Adama Małysza :)
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Price

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 70318

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-10-28, 23:58   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Byłem w Niemczech, Czechach, na Słowacji, w Austrii, w Szwajcarii, w Bułgarii, we Włoszech, w Holandii, w Egipcie.
Chciałbym się wybrać do USA, na Karaiby i gdzieś do Afryki :)

Strona 2 z 3
Skocz do: