| Autor |
Wiadomość |
Temat: Htsz ma sobowtóra ? |
supaant
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3151
|
Forum: HydePark Wysłany: 2008-07-09, 15:33 Temat: Htsz ma sobowtóra ? |
przecie Ty wiesz ze jestes Tatopulosem z godzilli czyli Matthew Broderick hyhyhy |
Temat: co sądzisz o fotka.pl ? |
supaant
Odpowiedzi: 67
Wyświetleń: 28243
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2008-07-09, 15:22 Temat: co sądzisz o fotka.pl ? |
buehehe
fotka fajna jest
sporo czasu na niej siedzam mam tam swoich normalnych , sympatycznych znajomych np Arka hytysza tam poznalam
fotka to faktycznie siedlisko dzieciarni tak zawanych pokemonow; / ale mozna tez trafic na tych normaalnych
jak to ktos napisal ze fotka od 2005-2006 schodzi na psy ma racje ! |
Temat: Piktogramy |
supaant
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 7135
|
Forum: HydePark Wysłany: 2008-07-09, 15:11 Temat: Piktogramy |
Krzysiek napisał/a: gdyby obcy chcieli się ujawnić dostaliśbymy wyraźniejszy znak niż wgniecenie w zborzu.
przejdz do tematu o ufo tam Ci odpisalam na Twojego posta |
Temat: McDonalds |
supaant
Odpowiedzi: 201
Wyświetleń: 66460
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2008-07-09, 14:30 Temat: McDonalds |
Htsz napisał/a: reklamują w tv krewetkowe dania, w sumie moze i bym się skusił z uwagi na to, ze nie jadłem nigdy krewetki
wczoraj jadlam kanapke krewetkową i jest dobra zalatuje troche rybą
jednak wole big maca |
Temat: Piktogramy |
supaant
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 7135
|
Forum: HydePark Wysłany: 2008-07-02, 01:17 Temat: Piktogramy |
Witam
Pogadajmy o Piktogramach (dla nie wtajemniczonych są to kręgi w zbożach)
z wikipedi
Piktogram – przedstawienie wyrazu za pomocą obrazka w oderwaniu od zapisu. Piktogramami są np. hieroglify, znaki drogowe i ostrzegawcze, oznaczenia przeciwpożarowe. Formą piktogramu jest również ideogram.
(i to ponizej jest ciekawe)
Piktogram pełni ważną funkcję w komunikacji. Dzięki zastąpieniu słowa pisanego elementem graficznym zwiększono czytelność przekazu oraz ominięto barierę językową. Użycie piktogramów ułatwia też wspomaganie mowy osób upośledzonych i z trudnościami w porozumiewaniu się.
Piktogramy powstają najczesciej nocą w ciagu paru minut niekiedy przy powstawianiu tych znakow towarzysza dziwne swiatla i dzwieki, w miejscach kregow zboże jest poukładane! nigdy nie złamane, lekko zgięte w kolanku.
i teraz link do stronki z foto piktogramów zbożowych
http://www.lucypringle.co.uk/photos/index.shtml
według mnie robota obcych ktorzy chca nam udowodnic ze istnieją
niektore formacje sa naprawde interesujace i skomplikowane ktorych czlowiek nie jest w stanie wykonac w tak krotkim czasie
jednak znalezli sie i tacy ktorzy tworza takie piktogramy dla slawy i pieniedzy jednak oni wykonuja piktogram w ciagu parunastu godzi nawet do kilku dni ;x
a Wy co na ten temat sądzicie? mile widziane jakies dłuzsze wypowiedzi |
Temat: McDonalds |
supaant
Odpowiedzi: 201
Wyświetleń: 66460
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2008-07-02, 00:22 Temat: McDonalds |
e nieeee nie wrzucajcie wszytskich mcdonaldow do jednego worka jezeli np w wawie mogl byc przypadek ze znalezli szczury nie znaczy ze w rzeszowie tez beda szczury
a co do tych frytek... one sie po prostu wysuszaja i twardnieja nawet jak nie sa posolone ...
nie wiem czemu... aha i nie powinnismy porownywac jedzenia u nas z zarciem w usa tam mocno je modyfikuja ;x zeby byly wieksze i smaczniejsze
polecam film do obejrzenia super size me
osobiscie jem jedzenie z mc najczesciej jak robie wypady ze znajomymi do centrum miasta jest smaczne, nie trzeba dlugo czekac i w ogole kazdy znajdzie cos dla siebie |
Temat: UFO :) |
supaant
Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 17533
|
Forum: HydePark Wysłany: 2008-07-01, 22:55 Temat: UFO :) |
Krzysiek napisał/a: no jasne jak dożyję 80 to będę sobie chodował marsjańska bakterię w słoiku wygrzewajac tyłek na księżycu
tia bez przesady co Ty masz z tymi bakteriami marsjanskimi?
czemu niby mamy nie przezyc do momentu kontaktu z poza ziemską cywilizacja?:)
[ Dodano: 03-07-2008, 00:43 ]
Krzysiek w temacie o piktogramach napisał
Krzysiek napisał/a: gdyby obcy chcieli się ujawnić dostaliśbymy wyraźniejszy znak niż wgniecenie w zborzu.
wiec prosze masz dowody ze jednak sie ujawniają
1)
http://pl.youtube.com/watch?v=WvmCkdCLwLs
2)
http://pl.youtube.com/wat...ature=rec-fresh
3)
http://pl.youtube.com/watch?v=XJvquhoCieo
[ Dodano: 06-08-2008, 15:26 ]
wczoraj juz po raz 3 w tym roku widzialam UFO czyli niezindentyfikowany obiekt latający
pierwszy raz na oczy wydzialam takiego NOLa wisiał nad miastem i na zmiane mrugal czerwonym niebieskim i zielonym kolorem pozniej lecial w strone pólnocy i nagle wyleciala z niego maial jasna kropka i poleciala gdzies na pola ;x a ten leciaj udajac samolot ;x az w koncu stracilam go z pola widzenia |
supaant
|
Forum: HydePark Wysłany: 2008-07-01, 16:45 Temat: UFO :) |
spoko mysle ze dozyjemy tych najbardziej znaczacych momentow w dziedzinie zdobywania wszechswiata
i dobrze piszesz Krzysiek napisał/a: Życie zawsze znajdzie sposób by się gdzieś zadomowić, więc gdzieś jest ktoś to również zadaje sobie to samo pytanie
|
Temat: Pantoflarz czy mający własne zdanie ? |
supaant
Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 23794
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2008-07-01, 16:36 Temat: Pantoflarz czy mający własne zdanie ? |
Htsz napisał/a: taa zaskoczy w przedpokoju, przycisnie do ściany i weźmie od tyłu
hahaha dokładnie |
Temat: Pantoflarz czy mający własne zdanie ? |
supaant
Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 23794
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2008-07-01, 16:01 Temat: Pantoflarz czy mający własne zdanie ? |
zdecydowanie nie moglabym byc z kims kto nie ma wlasnego zdania
nie krecą mnie ludzie nijacy ... potrzebuje kogos z charakterem ktory czasem mi sie postawi
jestem zodiakalnym lwem wiec lubie rywalizacje
facet powinien miec jaja zebym mogla sie poczuc bardzo kobieco i bezpiecznie
Mam mocny charakter , jestem stanowcza i moge powiedziec ze mam cos z tyrana
wiec potrzebuje ogłady:) |
supaant
|
Forum: HydePark Wysłany: 2008-06-30, 23:12 Temat: UFO :) |
m@tarci napisał/a: choc duzo uwaza ze poza ludzmi nie ma nic wiecej we wszechswiecie, bo jestesmy tacy wyjatkowi i niepowtrzalni.
tak to tylko twierdzą pół mózgi z klapkami na oczach.
trudno jest sobie wyobrazic ze cos jest inteligentniejsze od nas dlatego za wszelka cene probuja swiatu wmówic ze jestesmy jedyna inteligentna forma zycia w kosmosie o0
druga sprawa x lat temu zwklym ludziom sie nie snilo o internecie i o rozpowszechneniu technologi ktore mamy teraz jako powszechne
powinnismy byc otwarci na nowosci |
Temat: Czy kobiety mogą uprawiac sport? |
supaant
Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 12067
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2008-06-29, 21:01 Temat: Re: Czy kobiety mogą uprawiac sport? |
care96 napisał/a: Umnie w szkole uwazajom ze kobiety nie powinny ćwiczyc bo sie ośmieszajom  .
Ale czy to jest prawda
kobiety sie 'ośmieszajom' jak tak 'piszom' zresztą nie tylko kobiety
a co do sportu nie powiedzialabym zeby to byl powod do osmieszania
w mojej szkole trenowanie czegos i odnoszenie sukcesow z jakies dziedziny to powod do dumy nie kazdy moze sobie pozwolic np na zdobycie 1 miejsc w bieganiu czy pływaniu |
| |