|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
Znalezionych wyników: 112
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 192952
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2012-09-18, 07:12 Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga? |
Tak, posiadam swojego bloga...w sumie dlatego też założyłem tutaj konto bo w jakimś stopniu myślę o tym żeby ludzie na niego wchodzili i żeby miał trochę widzów Czy często aktualizuję i piszę posty? Zależy jak na to patrzeć bo jednemu ,,często" to znaczy co kilka godzin, a drugiemu np. co dwa dni Ja osobiście piszę posty wtedy kiedy mam natchnienie, a jakieś zdjęcia czy filmiki wstawiam co kilka dni |
Temat: Czy uprawiałeś/aś sex z osobą poznaną w internecie ? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 54
Wyświetleń: 28522
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2012-09-18, 07:05 Temat: Czy uprawiałeś/aś sex z osobą poznaną w internecie ? |
Ja nie powiedziałem, że forma poznawania przez internet jest gorsza, też poznałem kilka osób w taki sposób, żyjemy już w takich czasach gdzie takie zjawisko jest raczej normalne i spotykane nic osobiście do tego nie mam |
Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
StudioSekret
Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 86724
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2012-09-16, 13:05 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
a pomyśleć, że kiedyś jako dzieciak zawsze chciało się szybciej być dorosłym i czekało się momentu kiedy pójdzie się do pracy |
Temat: Czy uprawiałeś/aś sex z osobą poznaną w internecie ? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 54
Wyświetleń: 28522
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2012-09-16, 13:04 Temat: Czy uprawiałeś/aś sex z osobą poznaną w internecie ? |
| Nie ma co się oszukiwać...obecnie praktycznie każdy jest podłączony do internetu i ma do niego dostęp, może jest zarejestrowany na kilku forach, może lubi siedzieć na czacie albo grać w gry internetowe, ale to nie zmienia faktu, że real to co innego. Jednak jestem tego zdania, że fajnie czasem poznać kogoś przez internet, ale to całkiem inne przeżycie niż poznanie kogoś na żywo. Ja ogólnie rozgraniczam te dwa światy (internetu i realu), choć nie raz na pewno spotkamy czy spotkaliśmy kogoś z kim może znamy się po nicku internetowym, ale już w rzeczywistości nie mówimy sobie cześć bo nie znamy się na ,,TY" |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |