| Autor |
Wiadomość |
Temat: Imprezowy styl życia |
StudioSekret
Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17866
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2012-09-30, 08:08 Temat: Imprezowy styl życia |
Ale czasami mimo naszych zasad przecież może dojść do sytuacji gdzie nie kontrolujemy się i zapominamy o całym świecie na jeden moment...czy tylko ja mam takie zdanie, a wszyscy wokół mnie postępują według ściśle określonych zasad zawsze i wszędzie? |
Temat: moje ulubione piwo to... |
StudioSekret
Odpowiedzi: 118
Wyświetleń: 36679
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-09-30, 07:55 Temat: moje ulubione piwo to... |
Brzuch chyba od samego w sobie piwa nie rośnie, tylko później po wypiciu piwek włącza się gastro i jemy na potęgę wiec wiadomo jakie później są efekty |
Temat: [film] Jesteś Bogiem 2012 |
StudioSekret
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 7699
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2012-09-29, 14:59 Temat: [film] Jesteś Bogiem 2012 |
Sam Rahim i Fokus w swoich wypowiedziach twierdzili, że film w większości zbudowany jest na prawdziwych wydarzeniach, a nie na fikcji. Niektóre elementy są dodane, ale nie wprowadzają jakichś niesamowitych zmian, po prostu są to zabiegi czysto filmowe użyte po to by lepiej się oglądało |
Temat: Torrenty. |
StudioSekret
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 16603
|
Forum: Internet Wysłany: 2012-09-29, 14:57 Temat: Torrenty. |
Dla mnie torrenty to ciekawa sprawa, ponieważ wiele rzeczy można znaleźć i mamy wszystko za darmo, dość szybko się ściąga jeśli dany torrent udostępnia wiele osób...ogólnie to szybko łatwo i przyjemnie |
Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet |
StudioSekret
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 75859
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-09-29, 14:55 Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet |
Właśnie ostatnio coś mi się obiło o uszy coś takiego jak wymagany próg minimum i żeby kobieta zwróciła uwagę na faceta to musi spełniać przynajmniej 50 % jej jakichś wymagań pod względem fizycznym, czyli po prostu musi być na przynajmniej takim poziomie żeby podjęła jakąkolwiek rozmowę i wtedy pojawiają się aspekty charakteru |
Temat: Imprezowy styl życia |
StudioSekret
Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17866
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2012-09-29, 14:53 Temat: Imprezowy styl życia |
No właśnie, większość z nas ma zazwyczaj jakieś przygody i niejedną tego typu tajemnicę, ale już się podzielić i uchylić rąbka to ciężko |
Temat: Kawałek o Polsce mego autorstwa |
StudioSekret
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 1984
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2012-09-29, 14:52 Temat: Kawałek o Polsce mego autorstwa |
Dzięki za odpowiedź, mam nadzieję, że szczera a tak w ogóle to czego lubisz słuchać? |
Temat: piwo smakowe |
StudioSekret
Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 24121
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-09-28, 10:16 Temat: piwo smakowe |
Jak będę w Krakowie to wtedy może się wybiorę, ja natomiast na piwo chodzę do Warki i do Fantasy Park w Suwałkach, też zapraszam |
Temat: co jadasz na śniadanie ? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 52843
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-09-28, 10:15 Temat: co jadasz na śniadanie ? |
Ja jogurty kiedyś jadłem na potęgę...i naturalne i smakowe, praktycznie wszystkie, ale poznałem takiego faceta, który był po fizykoterapii i jeszcze czymś związanym z żywieniem, biologią itp. Powiedział, że to nie tylko źle działa na cerę, ale na wątrobę również i w sumie teraz jem sobie od święta |
Temat: Torrenty. |
StudioSekret
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 16603
|
Forum: Internet Wysłany: 2012-09-28, 08:00 Temat: Torrenty. |
| jak dla mnie to największy zbiór torrentó można znaleźć na thepiratebay.se |
Temat: [film] Jesteś Bogiem 2012 |
StudioSekret
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 7699
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2012-09-28, 07:58 Temat: [film] Jesteś Bogiem 2012 |
| Wiesz...nie ma co ukrywać, ale film naprawdę zasługuje na to by na niego pójść do kina, zobaczyć. Kawał dobrego kina został wyprodukowany i do tego polski...nie tak często się to zdarza |
Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet |
StudioSekret
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 75859
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-09-28, 07:56 Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet |
Zgodzę się z wypowiedzią Szel o tym by nie obniżać standardów, ale tak czytam i dalej nie wiem o co chodzi z tym ,,+10" |
| |