| Autor |
Wiadomość |
Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet |
StudioSekret
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 75859
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-09-25, 07:10 Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet |
fajnie, że się jakoś dogadałyście a mnie to już w ogóle pominięto i nie zwracacie uwagi na biednego użytkownika o imieniu Robert może ja powinienem np. przerzucić się na takie trochę bardziej puszyste dziewczyny to wtedy konkurencja znacznie by się obniżyła... |
Temat: piwo smakowe |
StudioSekret
Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 24121
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-09-25, 07:06 Temat: piwo smakowe |
Dokładnie...facet to facet i nic mu normalnego, standardowego piwa nie zastąpi, choćby świat miał się walić i w ogóle to, to akurat nie powinno się zmienić |
Temat: moje ulubione piwo to... |
StudioSekret
Odpowiedzi: 118
Wyświetleń: 36679
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-09-24, 11:44 Temat: moje ulubione piwo to... |
Przez dość długi czas piłem Łomżę Export bo była według mnie prawdziwym piwem, ale później albo mi się znudziła albo coś się z nią stało bo już mi tak nie smakowała, a teraz zdecydowanie Żywiec jest dla mnie liderem |
Temat: co jadasz na śniadanie ? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 52843
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-09-24, 11:42 Temat: co jadasz na śniadanie ? |
Różnie to bywa...zależy ile mam czasu i jaką ochotę na jedzenie, przeważnie kanapki, czasami musli, niekiedy też jakieś placki czy cuś w tym stylu |
Temat: piwo smakowe |
StudioSekret
Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 24121
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-09-24, 11:39 Temat: piwo smakowe |
Zazwyczaj nie pijam smakowych piw, ale jakiś czas temu spróbowałem Lecha Shendy i powiem szczerze, że daje radę, posmakował mi |
Temat: Kawałek o Polsce mego autorstwa |
StudioSekret
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 1984
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2012-09-23, 18:54 Temat: Kawałek o Polsce mego autorstwa |
Witam, jeśli Wy dzielicie się swoimi produkcjami to pomyślałem, że i ja coś pokażę...w sumie to nie chcę się chwalić, ale po prostu pokazać Wam coś co kocham robić i co sprawia mi przyjemność i daje satysfakcję. ,,Kocham ten kraj" to kawałek hiphopowy mówiący o naszym pięknym kraju
Robert eL - Kocham ten kraj |
StudioSekret
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-09-22, 16:44 Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet |
Ok, skoro nie chcesz rozmawiać o Twoich ,,urokach" to mogę co nieco powiedzieć...a czemu one mają do mnie pisać pierwsze, czy ja jestem jakimś księciem z bajki i działam na dziewczyny jak magnes czy też lep na muchy wiesz...sto wiadomości dziennie, nie mam czasu kiedy odpisywać takie branie nie no żarty żartami |
StudioSekret
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-09-22, 16:35 Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet |
dobra, to ja już nie wiem o co chodzi szczerze mówiąc, mogłaś wstawić zdjęcie gościa z jednym podbródkiem chociaż i by było wiadomo a może lepiej po prostu opowiedz o swoim ideale na vlogu, który prowadzisz (widziałem) |
Temat: Imprezowy styl życia |
StudioSekret
Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17866
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2012-09-22, 16:30 Temat: Imprezowy styl życia |
Witam...jestem ciekaw ilu z Was kiedyś poniósł tak melanż czy też po prostu impreza i czyste szaleństwo, że z tego wszystkiego zapomnieliście o Bożym świecie i trochę...narozrabialiście, a nie owijając w bawełnę...uprawialiście seks z kimś poznanym na dyskotece czy też na jakimś biwaku albo domówce Do odważnych świat należy, a więc proszę się przyznać |
Temat: [film] Jesteś Bogiem 2012 |
StudioSekret
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 7699
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2012-09-22, 16:24 Temat: [film] Jesteś Bogiem 2012 |
ja nie chcę się chwalić, ale dziś właśnie wybieram się do kina na ,,Jesteś Bogiem"...tyle lat się słuchało Paktofoniki, że naprawdę aż szkoda nie zobaczyć filmu...już nie mogę się doczekać |
StudioSekret
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-09-22, 16:21 Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet |
Ej Alabastrova, ale muszę Ci powiedzieć, że Ci panowie, którzy Ci się podobają wcale nie są grubi, bez przeeeeesaaaaady
[ Dodano: 22-09-2012, 17:22 ]
Kredka...a Ty jakich facetów lubisz, tych umięśnionych bardzo? |
Temat: O czym jest Twój blog? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1901638
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2012-09-21, 06:46 Temat: O czym jest Twój blog? |
A ja prowadzę bloga o filmie, muzyce i ogólnie o sztuce. Z tego względu, że sam tworzę to na blogu możecie znaleźć informacje oraz filmiki, które nakręciłem oraz kawałki, które nagrałem. Nie zabraknie też moich osobistych przemyśleń na temat tworzenia i pasji. Może to moje powołanie i chcę się nim dzielić z ludźmi bo robić dla siebie to nie to samo i nie na tym sztuka polega |
| |