Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 112
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet
StudioSekret

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 75859

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-09-25, 07:10   Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet
fajnie, że się jakoś dogadałyście :D a mnie to już w ogóle pominięto i nie zwracacie uwagi na biednego użytkownika o imieniu Robert ;) może ja powinienem np. przerzucić się na takie trochę bardziej puszyste dziewczyny to wtedy konkurencja znacznie by się obniżyła... :D
  Temat: piwo smakowe
StudioSekret

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 24121

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-09-25, 07:06   Temat: piwo smakowe
Dokładnie...facet to facet i nic mu normalnego, standardowego piwa nie zastąpi, choćby świat miał się walić i w ogóle to, to akurat nie powinno się zmienić :D
  Temat: moje ulubione piwo to...
StudioSekret

Odpowiedzi: 118
Wyświetleń: 36679

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-09-24, 11:44   Temat: moje ulubione piwo to...
Przez dość długi czas piłem Łomżę Export bo była według mnie prawdziwym piwem, ale później albo mi się znudziła albo coś się z nią stało bo już mi tak nie smakowała, a teraz zdecydowanie Żywiec jest dla mnie liderem :D
  Temat: co jadasz na śniadanie ?
StudioSekret

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 52843

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-09-24, 11:42   Temat: co jadasz na śniadanie ?
Różnie to bywa...zależy ile mam czasu i jaką ochotę na jedzenie, przeważnie kanapki, czasami musli, niekiedy też jakieś placki czy cuś w tym stylu :D
  Temat: piwo smakowe
StudioSekret

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 24121

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-09-24, 11:39   Temat: piwo smakowe
Zazwyczaj nie pijam smakowych piw, ale jakiś czas temu spróbowałem Lecha Shendy i powiem szczerze, że daje radę, posmakował mi :D
  Temat: Kawałek o Polsce mego autorstwa
StudioSekret

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 1984

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2012-09-23, 18:54   Temat: Kawałek o Polsce mego autorstwa
Witam, jeśli Wy dzielicie się swoimi produkcjami to pomyślałem, że i ja coś pokażę...w sumie to nie chcę się chwalić, ale po prostu pokazać Wam coś co kocham robić i co sprawia mi przyjemność i daje satysfakcję. ,,Kocham ten kraj" to kawałek hiphopowy mówiący o naszym pięknym kraju :)
Robert eL - Kocham ten kraj
StudioSekret

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-09-22, 16:44   Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet
Ok, skoro nie chcesz rozmawiać o Twoich ,,urokach" to mogę co nieco powiedzieć...a czemu one mają do mnie pisać pierwsze, czy ja jestem jakimś księciem z bajki i działam na dziewczyny jak magnes czy też lep na muchy :D wiesz...sto wiadomości dziennie, nie mam czasu kiedy odpisywać takie branie :P nie no żarty żartami
StudioSekret

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-09-22, 16:35   Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet
dobra, to ja już nie wiem o co chodzi szczerze mówiąc, mogłaś wstawić zdjęcie gościa z jednym podbródkiem chociaż i by było wiadomo :D a może lepiej po prostu opowiedz o swoim ideale na vlogu, który prowadzisz (widziałem) :P
  Temat: Imprezowy styl życia
StudioSekret

Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17866

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-09-22, 16:30   Temat: Imprezowy styl życia
Witam...jestem ciekaw ilu z Was kiedyś poniósł tak melanż czy też po prostu impreza i czyste szaleństwo, że z tego wszystkiego zapomnieliście o Bożym świecie i trochę...narozrabialiście, a nie owijając w bawełnę...uprawialiście seks z kimś poznanym na dyskotece czy też na jakimś biwaku albo domówce :) Do odważnych świat należy, a więc proszę się przyznać
  Temat: [film] Jesteś Bogiem 2012
StudioSekret

Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 7699

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-09-22, 16:24   Temat: [film] Jesteś Bogiem 2012
ja nie chcę się chwalić, ale dziś właśnie wybieram się do kina na ,,Jesteś Bogiem"...tyle lat się słuchało Paktofoniki, że naprawdę aż szkoda nie zobaczyć filmu...już nie mogę się doczekać :)
StudioSekret

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-09-22, 16:21   Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet
Ej Alabastrova, ale muszę Ci powiedzieć, że Ci panowie, którzy Ci się podobają wcale nie są grubi, bez przeeeeesaaaaady :D

[ Dodano: 22-09-2012, 17:22 ]
Kredka...a Ty jakich facetów lubisz, tych umięśnionych bardzo? :D
  Temat: O czym jest Twój blog?
StudioSekret

Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1901638

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-09-21, 06:46   Temat: O czym jest Twój blog?
A ja prowadzę bloga o filmie, muzyce i ogólnie o sztuce. Z tego względu, że sam tworzę to na blogu możecie znaleźć informacje oraz filmiki, które nakręciłem oraz kawałki, które nagrałem. Nie zabraknie też moich osobistych przemyśleń na temat tworzenia i pasji. Może to moje powołanie i chcę się nim dzielić z ludźmi bo robić dla siebie to nie to samo i nie na tym sztuka polega :)

Strona 8 z 10
Skocz do: