Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 402
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: mp4, mp3, telefony kom.
Brom

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 10522

PostForum: HydePark   Wysłany: 2009-01-11, 01:16   Temat: mp4, mp3, telefony kom.
Zakupilem telefon w postaci: Samsung e250... Mogę nauczyć wilu rzeczy, jezeli ktoś nie umie: Instalować gier Java, odwrócił mu się aparat itp ;p
  Temat: Ja i ona...
Brom

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3709

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2009-01-11, 01:12   Temat: Ja i ona...
Odrazu mówie, ze to nie żaden poradnik, i potrzebuje porady... jeżeli nie chcesz mi pomóc... wyjdź stąd i zamknij okno.

Dajmy na to, że jest dziewczyna którą kocham, i już o tym wie... Ale ona mnie nie chce, kocha innego, i tu jest tak, ze on nie kocha jej i jej nie chce... a ona mnie lubi, byliśmy przyjaciółmi, staram się jak mogę, ale zazwyczaj się "focha", poradzi mi ktoś co robić w takiej sytuacji? To pierwsza w moim zyciu tak głupia sytuacja...
  Temat: [fanfiction] Fun Fick
Brom

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 6178

PostForum: HydePark   Wysłany: 2009-01-11, 01:04   Temat: [fanfiction] Fun Fick
Ja przeczytałem HP kilka razy każdą część, pisałe FAN Fiction, nie żadne Fun ;p, oceniane było na dobre, i wcale niekonieczne jest pisanie stylem Rowling, gdyż jest to nasze FF, więc naśladowanie Rowling, byłoby raczej nie na miejscu....
Pozatym, chciałbym przypomnieć, że nie przy każdej książce można pisać FF, gdyż niektórzy autorzy nie pozwalają...

http://forum.mirriel.net/ - bardzo duży zbiór FF o HP, sam przeczytałem tam kilkaset...

@miglu, nie tylko Vallheru, ze strony: www.sourceforge.net, mozna pobrać, wiele sliników gier, najpopularniejszą jest Ugamela - Ogame, sam prowadziłem taką gre - nie polecam, bardzo dużo błędów, chodź ukazała się nowa wersja - XNova, podobno wyeliminowano 80% błędów, ale nie testowałem...

Pozatym, można już nawet ściągnać podstawy, silinika plemion (www.plemiona.pl, www.tribalwars.net, www.die-staemme.de itp)...

PS. http://kutwa.eu/roz1.htm bardzo, bardzo stary pierwszy rozdział mojego FF :P
  Temat: miłość nie dla idiotów
Brom

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 7108

PostForum: Internet   Wysłany: 2008-07-03, 21:47   Temat: miłość nie dla idiotów
Piosenka naprawde kól. :D
  Temat: McDonalds
Brom

Odpowiedzi: 201
Wyświetleń: 66286

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2008-07-03, 13:44   Temat: McDonalds
Lubię maca, ale bez przesady, z 5 razy na rok jestem, a mój kumpel... bez komentarza... Zbiera kasę przez cały miesiąc, potem jedzie aby zamówić z 30 cheesburgerow :D A w jego aucie Tylne siedzenia są niewidoczne spod sterty opakowa po czisach i szejkach... xDDD
  Temat: [Gadu-Gadu] nowe gg 8 beta do pobrania
Brom

Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 21730

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2008-07-02, 10:20   Temat: [Gadu-Gadu] nowe gg 8 beta do pobrania
:| Jak Ci się nie chce włączyć to reinstal.
  Temat: [Gadu-Gadu] nowe gg 8 beta do pobrania
Brom

Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 21730

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2008-07-01, 17:10   Temat: [Gadu-Gadu] nowe gg 8 beta do pobrania
Ja jak zawsze AQQ > KONNEKT, raz ten, raz ten, i samodzielnie przełacza serwery, jeszcze mnie nie zawiodło. ;]
  Temat: [archiwum] Blogowicz umarł?
Brom

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 23701

PostForum: Rozmowy o Blogowicz.info   Wysłany: 2008-06-28, 20:48   Temat: [archiwum] Blogowicz umarł?
Ale to nie to co kiedys, kiedys byly z 3/4 razy na tydzien :D pamietam to ;]
  Temat: [archiwum] Blogowicz umarł?
Brom

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 23701

PostForum: Rozmowy o Blogowicz.info   Wysłany: 2008-06-28, 15:41   Temat: [archiwum] Blogowicz umarł?
I tak sie blogowicza nie doczekamy. 3 lata, skoro były grupki ludzi, to niech ktos co dnia, zrobi jeden element, i gdyby tak było, to juz 2 lata temu strona by była. Szczerze mówiąc, zlewam na jego wygląd, ale szablonów i tak nie dodajecie.
  Temat: [gg] znani i lubiani na Gadu-Gadu
Brom

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 16168

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-06-27, 23:16   Temat: [gg] znani i lubiani na Gadu-Gadu
Serio, miał dwu, ale go gdzies zgubiłem. :D
  Temat: [gg] znani i lubiani na Gadu-Gadu
Brom

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 16168

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-06-27, 22:15   Temat: [gg] znani i lubiani na Gadu-Gadu
Heh, przychodnia mojego miasta ma numer (o ile sie nie myle) 93 :D

Zzielona, co do Twojego podpisu.
Of course, I want that! We want!
  Temat: Tibia zabija?!
Brom

Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 25177

PostForum: Gry   Wysłany: 2008-06-08, 11:22   Temat: Tibia zabija?!
Lol, większość ludzi nigdy w Tibie nie grało i ocenia ją ot tak sobie, bo ktoś im powiedział.
Gram w to i wiem, że np. Jest limit gry, np, od 8 rano, mozna grac do 8 wieczorem inaczej Cie wylogowuje i nie mozesz sie zalogować, przez jakiś tam czas, przy stracie itemów przez hacka, mozna je odzyskać w bardzo prosty sposób, i gdybyscie nie chodzili tylko po polskich stronach wyczytali byscie na tibia.com, że wszystkie ''smierci przez tibie'' to fikcja. Pozdrawiam. ;)

Ona wcale nie jest irytująca, jak ktoś nie rozumie sensu gry, tak jest ;)

Strona 4 z 34
Skocz do: