Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 26
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Hasło promujące... wakacje!
goszka

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 11836

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2010-06-18, 09:47   Temat: Hasło promujące... wakacje!
czy szerokie czy nie dobre hasło :rotfl:
  Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
goszka

Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 51469

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2010-06-17, 23:07   Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
czasem nawet 2 godziny, z czego około godziny się przebieram, bo nigdy nie wiem co założyć :lol:
  Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku
goszka

Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 41305

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-06-17, 21:32   Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku
za 10 milków to ja bym mieszkanie kupiła w mieście albo chociaż dom pod miastem ;) Wykończyła bym je i urządziła po swojemu, wyjechałabym na wakacje gdzieś na jakąś ciepłą wyspę. Kupiłabym samochód ;D
  Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej?
goszka

Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 72475

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2010-06-17, 19:05   Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej?
Od roku SE P1i ;)
Przyzwyczaiłam się do dotykowca ;) i jeszcze ta klawiatura. Kocur :D
Mnie wystarcza ;) Nie planuję zmieniać na razie :D wifi też się przydaje, choćby.. w szkole :D
  Temat: last.fm - mój muzyczny profil
goszka

Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 27508

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2010-06-17, 18:28   Temat: last.fm - mój muzyczny profil
i ja też ;)
http://www.lastfm.pl/user/goszka007
  Temat: [telefony] jaki masz dzwonek w komórce? co Cię budzi?
goszka

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 39139

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2010-06-17, 18:19   Temat: [telefony] jaki masz dzwonek w komórce? co Cię budzi?
budzik? amazing horse :hyhy:
  Temat: Facebook
goszka

Odpowiedzi: 124
Wyświetleń: 40708

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2010-06-17, 18:16   Temat: Facebook
http://www.facebook.com/maugoszka jakby cuś.

bo wszystko co chciałam "powiedzieć" już zostało tu ujęte ;D
  Temat: [nasza-klasa.pl] abonament na naszej klasie
goszka

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 178693

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2008-10-03, 11:44   Temat: [nasza-klasa.pl] abonament na naszej klasie
O tym już czytałam wczoraj.
i tak nie wywalę ani grosza np. na "odjechane dżezi trendy" gadżety/prezenty itp. na naszej klasie.cham jestem i nie dam zarobić za gówno.
miliardów nie mają, ale spore pieniądze i owszem.

wiecie co mnie śmieszy? że od groma ludzi jak jeden mąż wstawia te durnowate obrazki do profilu jak już od dłuższego czasu były opcje płatnie.
i tak nagle się obudzili.

z epulsem i fotką było tak samo, zresztą nasza klasa upodoabnia się do tych portali.
  Temat: HITLER WRÓĆ - czyli jak się bawi młodzież gimnazjalna z n-k
goszka

Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 8770

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-10-02, 22:19   Temat: HITLER WRÓĆ - czyli jak się bawi młodzież gimnazjalna z n-k
kretynizm totalny. to raz.
a dwa to to, że osoba wystawiająca to widać świetnie się z tego bawi - ma spaczony dość mocno humor
jak i grono osób komentujących te dzieci z obozu.
  Temat: seks oralny tylko dla lachociągów ;<
goszka

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 22798

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2008-10-02, 22:11   Temat: seks oralny tylko dla lachociągów ;<
:rotfl:

no leżę i kwiczę, ośmiałam się z poprzednich postów IMHO rozbrajających mnie :-)

http://polykaj.pl/
nie wypluwaj, połykaj :hyhy:
  Temat: seks oralny tylko dla lachociągów ;<
goszka

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 22798

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2008-10-01, 14:22   Temat: seks oralny tylko dla lachociągów ;<
klapsy w tyłek, szarpanie za włosy i bicie po twarzy ? ojoj, ale są i tacy dla których to jest dodatkiem do tego :-) i nawet to lubią, co jak co ale ja bym nie chciała żeby chłop mi przywalił w twarz podczas stosunku.

A jeśli się dograć przed ślubem jeśli chodzi o seks to moze tak nie będzie?
Może się nie podobać życie seksualne ale może wkraść się rutyna, wiecznie to samo. To też wpływa na jakość.
Więc jak coś to chyba też lepiej jakoś urozmaicić? Bo np. ile można "po bożemu" :yay: :yay:

PS. e tam hardkor ;) fajnie jest :-)
  Temat: Stan cywilny
goszka

Odpowiedzi: 144
Wyświetleń: 36685

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2008-10-01, 14:13   Temat: Stan cywilny
wg mnie stały ale nie na takim stopniu jakim jest małżeństwo. Bo niby luźny niby stały związek : chłopak - dziewczyna, jest łatwiej się rozejść (pod względem prawnym) bo wówczas żaden "papier" Was nie łączy.

Strona 2 z 3
Skocz do: