| Autor |
Wiadomość |
Temat: Hasło promujące... wakacje! |
goszka
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 11836
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2010-06-18, 09:47 Temat: Hasło promujące... wakacje! |
czy szerokie czy nie dobre hasło |
Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
goszka
Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 51469
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2010-06-17, 23:07 Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
| czasem nawet 2 godziny, z czego około godziny się przebieram, bo nigdy nie wiem co założyć :lol: |
Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku |
goszka
Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 41305
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2010-06-17, 21:32 Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku |
za 10 milków to ja bym mieszkanie kupiła w mieście albo chociaż dom pod miastem Wykończyła bym je i urządziła po swojemu, wyjechałabym na wakacje gdzieś na jakąś ciepłą wyspę. Kupiłabym samochód ;D |
Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
goszka
Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 72475
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2010-06-17, 19:05 Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
Od roku SE P1i
Przyzwyczaiłam się do dotykowca i jeszcze ta klawiatura. Kocur
Mnie wystarcza Nie planuję zmieniać na razie wifi też się przydaje, choćby.. w szkole |
Temat: last.fm - mój muzyczny profil |
goszka
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 27508
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2010-06-17, 18:28 Temat: last.fm - mój muzyczny profil |
i ja też
http://www.lastfm.pl/user/goszka007 |
Temat: [telefony] jaki masz dzwonek w komórce? co Cię budzi? |
goszka
Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 39139
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2010-06-17, 18:19 Temat: [telefony] jaki masz dzwonek w komórce? co Cię budzi? |
budzik? amazing horse |
Temat: Facebook |
goszka
Odpowiedzi: 124
Wyświetleń: 40708
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2010-06-17, 18:16 Temat: Facebook |
http://www.facebook.com/maugoszka jakby cuś.
bo wszystko co chciałam "powiedzieć" już zostało tu ujęte ;D |
Temat: [nasza-klasa.pl] abonament na naszej klasie |
goszka
Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 178693
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2008-10-03, 11:44 Temat: [nasza-klasa.pl] abonament na naszej klasie |
O tym już czytałam wczoraj.
i tak nie wywalę ani grosza np. na "odjechane dżezi trendy" gadżety/prezenty itp. na naszej klasie.cham jestem i nie dam zarobić za gówno.
miliardów nie mają, ale spore pieniądze i owszem.
wiecie co mnie śmieszy? że od groma ludzi jak jeden mąż wstawia te durnowate obrazki do profilu jak już od dłuższego czasu były opcje płatnie.
i tak nagle się obudzili.
z epulsem i fotką było tak samo, zresztą nasza klasa upodoabnia się do tych portali. |
Temat: HITLER WRÓĆ - czyli jak się bawi młodzież gimnazjalna z n-k |
goszka
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 8770
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2008-10-02, 22:19 Temat: HITLER WRÓĆ - czyli jak się bawi młodzież gimnazjalna z n-k |
kretynizm totalny. to raz.
a dwa to to, że osoba wystawiająca to widać świetnie się z tego bawi - ma spaczony dość mocno humor
jak i grono osób komentujących te dzieci z obozu. |
Temat: seks oralny tylko dla lachociągów ;< |
goszka
Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 22798
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2008-10-02, 22:11 Temat: seks oralny tylko dla lachociągów ;< |
no leżę i kwiczę, ośmiałam się z poprzednich postów IMHO rozbrajających mnie :-)
http://polykaj.pl/
nie wypluwaj, połykaj |
Temat: seks oralny tylko dla lachociągów ;< |
goszka
Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 22798
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2008-10-01, 14:22 Temat: seks oralny tylko dla lachociągów ;< |
klapsy w tyłek, szarpanie za włosy i bicie po twarzy ? ojoj, ale są i tacy dla których to jest dodatkiem do tego :-) i nawet to lubią, co jak co ale ja bym nie chciała żeby chłop mi przywalił w twarz podczas stosunku.
A jeśli się dograć przed ślubem jeśli chodzi o seks to moze tak nie będzie?
Może się nie podobać życie seksualne ale może wkraść się rutyna, wiecznie to samo. To też wpływa na jakość.
Więc jak coś to chyba też lepiej jakoś urozmaicić? Bo np. ile można "po bożemu"
PS. e tam hardkor fajnie jest :-) |
Temat: Stan cywilny |
goszka
Odpowiedzi: 144
Wyświetleń: 36685
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2008-10-01, 14:13 Temat: Stan cywilny |
| wg mnie stały ale nie na takim stopniu jakim jest małżeństwo. Bo niby luźny niby stały związek : chłopak - dziewczyna, jest łatwiej się rozejść (pod względem prawnym) bo wówczas żaden "papier" Was nie łączy. |
| |