Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 112
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Jakie książki czytasz ?
emm

Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 103093

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2008-07-03, 18:15   Temat: Jakie książki czytasz ?
streszczenia są kiepskie jeśli nauczyciel wymaga dokładnej znajomości lektury [a zazwyczaj jest tak zawsze] i pyta o najdrobniejsze szczegóły. nawet jeśli nie czytałam jakiejś lektury [krzyżacy, pan tedeusz, to nie dla mnie], to nie zaglądałam do streszczenia, po prostu "uczyłam" się z tego co mówią na lekcji, a wypracowania z tych lektur napisałam lepiej niż ci, którzy czytali te męczące powieści xd
  Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?
emm

Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 75766

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2008-05-31, 20:47   Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?
Przeważnie rock. Wielbię Coldplay, Radiohead, The Cure. Czasami lubię posłuchać Nightwisha, muzyki teatralnej i soundtracków z filmów. Jestem otwarta praktycznie na każdy gatunek, oprócz hip hopu z banalnymi rymami.
  Temat: Jakie książki czytasz ?
emm

Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 103093

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2008-05-31, 15:40   Temat: Jakie książki czytasz ?
Raczej fantastyka, zdarzają się psychologiczne i przygodowe. Najlepsza książka jaką czytałam to Mistrz i Małgorzata M. Bułhakowa, Władca Pierścieni również, Potter to dla mnie podstawa. Polecić mogę Traktat o łuskaniu fasoli - Myśliwskiego.

Przeczytałam wszystkie lektury z gimnazjum, więc zaczęłam przerabiać liceum xd
  Temat: Najlepszy przedmiot w szkole to ...
emm

Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 16855

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2008-05-31, 15:04   Temat: Najlepszy przedmiot w szkole to ...
Język polski jest moim ulubionym przedmiotem. Może dlatego, że nie mam zdolności do przedmiotów ścisłych, a raczej do pisania felietonów i innych wypracowań. Uwielbiam czytać, piszę wiersze i sztuki teatralne. Od niedawna polski wiąże ze swoją przyszłością, ale pojawia się plastyka. O malarzach i ich dziełach mogłabym mówić bez przerwy, bo jest to moja pasja. Języki obce również interesują mnie bardziej od matematycznych równań.

Ogólnie mówiąc, nie należę do ścisłowców, bardziej do humanistów, dlatego boję się obowiązkowej matury z matematyki, bo będzie to koniec świata.

Strona 10 z 10
Skocz do: