Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 112
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
emm

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 69685

PostForum: HydePark   Wysłany: 2010-05-11, 14:33   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
ja sobie byłam w Grecji na Krecie. cieplutko, milutko, morze takie piękne ;d
a na Ukrainie też byłam, bo mam blisko do granicy, ale to tylko po cukierki i takie tam xd

chciałabym wyjechać do USA, ten kraj zawsze mnie fascynował. i kiedyś sobie zarobię i fruuu polecę, mogłabym nawet na stałe.
  Temat: [studia] rekrutacja
emm

Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 15778

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2010-05-05, 21:00   Temat: [studia] rekrutacja

Rododendron napisał/a:

Żadna gdańszczańska ani lubelska uczelnia nie bierze pod uwagę polskiego przy rekrutacji :D

hm, a UMCS na psychologię na przykład nie bierze? albo przede wszystkim na filologię polską na KUL-u xd
  Temat: [2010] Matura
emm

Odpowiedzi: 285
Wyświetleń: 31174

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2010-05-04, 11:10   Temat: [2010] Matura

Krzysiek napisał/a:

Było trzeba scharakteryzować Tartuffa i omówić postawy Orgona, Kleona i Ermiry w stosunku do niego.

haha, taka charakterystyka to na miarę gimnazjum jest ;D nie no myślałam, że walną coś trudniejszego, ale to pewnie na rozszerzeniu dali coś z kosmosu [albo i też nie xd]
  Temat: [2010] Matura
emm

Odpowiedzi: 285
Wyświetleń: 31174

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2010-05-04, 11:00   Temat: [2010] Matura
jeżeli dają takie coś jak Świętoszek na maturze, to ja się już raczej nie boję xd
  Temat: 30.04.2010 - wiosenna dostawa skórek blogowych
emm

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 9550

PostForum: Szablony i dodatki Blogowicz   Wysłany: 2010-05-01, 18:02   Temat: 30.04.2010 - wiosenna dostawa skórek blogowych
hm, to trzeba zacząć robić pod te jeszcze większe rozdzielczości ;p

czy tylko u mnie w szablonie 'spring' wychodzą piksele dookoła kwiatuszków i napisu?
  Temat: Testy Gimnazjalne 2010
emm

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 3637

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2010-04-29, 13:24   Temat: Testy Gimnazjalne 2010
a ja kilka miesięcy temu mówiłam komuś, że będzie dużo chemii, bo rok temu była sama matma [miałam chyba tylko trzy zadania z chemii] xd więc, sprawdziło się.

a temat rozprawki mnie powalił normalnie, chyba nie mają już pomysłów na coś sensownego. z roku na rok coraz gorzej niestety. ale mam nadzieję, że będziecie mieć duuuużo punktów ;p
  Temat: Katastrofa samolotu prezydenta RP
emm

Odpowiedzi: 81
Wyświetleń: 15877

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-04-18, 08:22   Temat: Katastrofa samolotu prezydenta RP
właśnie o to chodzi, że nikt się na ten temat w telewizji nie wypowiada. tylko prokuratorzy powiedzieli na początku, że będą badali ten filmik, a teraz cisza.
emm

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-04-17, 20:10   Temat: Katastrofa samolotu prezydenta RP
krążą plotki, bo nie wiem czy wierzyć, że autorem filmu był Adrij Mendierej czy coś, pchnięto go nożem, a w szpitalu odłączono respirator i umarł. i wydaje mi się to dość prawdopodobne, Ruscy są do tego zdolni przecież.
  Temat: Co kupiłaś nowego?
emm

Odpowiedzi: 101
Wyświetleń: 38545

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2010-04-17, 19:29   Temat: Co kupiłaś nowego?
po prostu trzeba szukać i nie poddawać się :D
emm

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-04-17, 19:19   Temat: Katastrofa samolotu prezydenta RP
wątpię, żeby komuś chciało się montować taki filmik. zresztą autor filmu uciekał, więc musiał czegoś się bać, chyba nie duchów? chyba że ochrona lotniska, która jakimś cudem tak szybko tam dobiegła, strzelała do gapiów i bał się, że dostanie kulkę w łeb.
  Temat: Co kupiłaś nowego?
emm

Odpowiedzi: 101
Wyświetleń: 38545

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2010-04-17, 18:13   Temat: Co kupiłaś nowego?
eh ludzieee, ja to chodzę sobie do second-handów i mam bluzki z atmosphere za pięć złotych, a wy tak przepłacacieee w tych croppach i house'ach :D

no, to ja ostatnio kupiłam dwie bluzki bokserki i super sweterek z marks&spencer
emm

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-04-17, 14:50   Temat: Katastrofa samolotu prezydenta RP
na słuchawkach przy większej głośności jednak coś słychać.

a te strzały, to mówią, że mogła to być amunicja tych pracowników BOR-u, ale wydaje mi się, że taki magazynek powinien wystrzelić całą serią, a nie pojedynczo i w większych odstępach czasu.

Strona 2 z 10
Skocz do: