Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 112
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [zdjęcia] medinka
emm

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 7807

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2009-08-24, 18:46   Temat: [zdjęcia] medinka
wszystkie bardzo ładnie. może się na tym nie znam, ale sądzę, że masz talent :D
  Temat: Kościół.
emm

Odpowiedzi: 255
Wyświetleń: 48700

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2009-08-24, 18:37   Temat: Kościół.
kiedyś olewałam kościół, komunia to komunia, jakoś mnie nie ruszało. w gimnazjum coś mnie tknęło i zaczęłam się codziennie modlić. możecie nie uwierzyć, ale Bóg pomagał mi wtedy w najdrobniejszych sprawach, słuchał mnie i wybaczał. było kilka przerw, ale i tak zawsze wracałam. odprawiłam wszystkie piątki, przez dziewięć miesięcy chodziłam do kościoła, a gdy przyjęłam bierzmowanie, to poczułam że wszystko już mam i nic nie muszę robić. i znów przerwa.
powiem wam, że są pewnie sytuacje w życiu, w których nie pomoże człowiek, nawet najbliższy. ja takiej doświadczyłam, dokładnie tydzień temu. co zrobiłam? zaczęłam się modlić. ludzie nie słuchają i odchodzą. Bóg nigdy nie odchodzi, znów mnie wysłuchał i wybaczył. czuję się lepiej. byłam w kościele, jest dobrze, lżej.

nie wiem co to właściwie znaczy chodzić do kościoła, ja chodzę do Boga. nie patrzę na księży, którzy zachowują się jak zachowują. nie obchodzi mnie cały ten szum w radiu, ojciec Rydzyk itp. ja wierzę w Boga, nie w ludzi, po prostu (;
  Temat: J. Włoski
emm

Wyświetleń: 5005

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2009-08-24, 08:28   Temat: J. Włoski
to dawaj od zaraz :D
emm

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2009-08-24, 08:18   Temat: J. Włoski
raczej coś z gramatyki, tak żebym potrafiła budować jakieś mądre zdania ;p
emm

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2009-08-24, 07:52   Temat: J. Włoski
ja bym chciała nauczyć się podstaw ;p to za jakąś opłatą? :D
  Temat: Która wyszukiwarka/przeglądarka najlepsza?
emm

Odpowiedzi: 50
Wyświetleń: 15667

PostForum: Internet   Wysłany: 2009-08-23, 11:26   Temat: Która wyszukiwarka/przeglądarka najlepsza?
opera i google ;d
  Temat: Damski wąsik?
emm

Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 32416

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2009-07-03, 07:04   Temat: Damski wąsik?
ja jestem blondynką, a mam długie, czarne rzęsy :D
  Temat: Damski wąsik?
emm

Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 32416

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2009-07-02, 19:25   Temat: Damski wąsik?
Ja jestem blondynką, może i nie widać wąsików, ale i tak woskuję, bo mam przez to jakiś komfort psychiczny :D
  Temat: Michael Jackson
emm

Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 24886

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2009-06-26, 14:24   Temat: Michael Jackson nie żyje
jest mi bardzo przykro, w sumie to nawet nie wiem co napisać. pamiętam jeszcze, że jak byłam mała to w radiu leciały jego piosenki, potem mój brat zawsze słuchał Michaela i tak zostałam wychowana na jego twórczości.
teraz wszyscy mówią, że sam jest sobie winien tej śmierci. nie wiem, trochę mnie to wkurza, bo osobie która zmarła należy się szacunek, i to jeszcze takiej osobie, która była kimś naprawdę wspaniałym w dziedzinie muzyki.

i zgadzam sie z Asiek. również nie chcę, aby zniszczyli pamięć o nim.
  Temat: Porozmawiajmy o pogodzie
emm

Odpowiedzi: 422
Wyświetleń: 61249

PostForum: HydePark   Wysłany: 2009-06-25, 14:55   Temat: Porozmawiajmy o pogodzie
u mnie gdzieś od godziny 13 jest burza i to niezła ;D
  Temat: [nasza-klasa] jak często odwiedzasz naszą klasę ?
emm

Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 38155

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2009-06-22, 14:24   Temat: [nasza-klasa] jak często odwiedzasz naszą klasę ?
odwiedzam codziennie ;D

wczoraj był jakiś kabaret na tvp2 chyba i tekst [nie dosłownie]:
- to ona żyje?
- a dlaczego myślisz, że nie żyje?
- bo nie ma konta na naszej klasie

;DDD
  Temat: Porozmawiajmy o pogodzie
emm

Odpowiedzi: 422
Wyświetleń: 61249

PostForum: HydePark   Wysłany: 2009-06-22, 14:17   Temat: Porozmawiajmy o pogodzie
u mnie świeci słońce, na drugi dzień pada ;c aktualnie to jest brzydko, zimno, czasami wychodzi słońce, ale potem się chowa. świeeetne wakacje ;D

Strona 7 z 10
Skocz do: