Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 112
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Jakie książki czytasz ?
emm

Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 103093

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2009-06-21, 12:26   Temat: Jakie książki czytasz ?
ja już jestem na szóstej części [z wszystkich 40 xD] sagi "Raija ze śnieżnej krainy".
piękna opowieść o miłości, wspaniale ukazane akty między mężczyzną a kobietą, polecam.
  Temat: co jadasz na śniadanie ?
emm

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 51988

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2009-06-19, 19:54   Temat: co jadasz na śniadanie ?
ja jem płatki. czasami jakieś kanapki, najbardziej lubię takie z ogromną ilością warzyw.
  Temat: [2008 / 2009] Oceny końcoworoczne
emm

Odpowiedzi: 155
Wyświetleń: 22138

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2009-06-18, 20:48   Temat: [2008 / 2009] Oceny końcoworoczne
dla mnie w gimnazjum pasek to norma, bo jest naprawdę łatwo, tylko niektórym po prostu nie chce się uczyć, lenistwo i tyle ;D
  Temat: [2008 / 2009] Oceny końcoworoczne
emm

Odpowiedzi: 155
Wyświetleń: 22138

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2009-06-18, 17:46   Temat: [2008 / 2009] Oceny końcoworoczne
a ja kończę gimnazjum z ocenami:

polski - 6
angielski - 5
francuski - 4
historia - 5
wos - 5
matematyka - 4
biologia - 5
chemia - 5
geografia - 5
fizyka - 4
plastyka - 6
muzyka - 5
technika - 5
informatyka - 5
religia - 5
wf - 5

średnia 4,93, wzór, na egzaminie matma 36, polski 45, angielski 39, chyba się dostanę ;D
  Temat: Najlepszy przedmiot w szkole to ...
emm

Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 16855

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2009-06-15, 20:24   Temat: Najlepszy przedmiot w szkole to ...
kocham polski i chemię [kiedyś nie lubiłam chemii, ale jak bardziej się przyłożyłam, to ten przedmiot wydał mi się fascynujący ;p]

jakoś tak tylko nie przepadam za francuskim, bo musiałam się uczyć go na szybko i to tylko jeden, ostatni rok, więc niezbyt dobrze mi to wyszło. a reszta przedmiotów ujdzie, każdy lubię po trochu ;d
  Temat: [reklamy] Śmieszne reklamy, oraz Parodie
emm

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 6778

PostForum: HydePark   Wysłany: 2009-06-09, 19:21   Temat: [reklamy] Śmieszne reklamy, oraz Parodie
zawsze jak widzę reklamę bebiko z tymi dzieciakami [http://www.youtube.com/watch?v=dqfVi3kE5IQ] , to wysiadam ;D ostatnie dziecko jest najlepsze.
  Temat: Pokaż swój pulpit
emm

Odpowiedzi: 332
Wyświetleń: 114142

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2009-06-09, 19:15   Temat: Pokaż swój pulpit

kocham mieć porządek zawsze i wszędzie ;D
  Temat: sposób na piękne włosy
emm

Odpowiedzi: 115
Wyświetleń: 38722

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2009-06-09, 19:06   Temat: sposób na piękne włosy
osobiście używam head&shoulders, ostatnio wybrałam jedwabistą miękkość i muszę przyznać, że rzeczywiście moje włosy są miękkie, lśniące i dobrze się układają. no i oczywiście nie ma łupieżu.

moja mama mówi, że jak codziennie będę myła włosy to mi się zniszczą, no ale to chyba jakiś absurd, bo czasami jak umyje włosy dzień później [najczęściej jak jestem chora], to one są takie szorstkie i sianowate, a jak myję codziennie to są piękniejsze i mocniejsze.
  Temat: [film] Zmierzch / Twilight 2008
emm

Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 17758

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2009-06-09, 18:56   Temat: [film] Zmierzch / Twilight 2008
ja najpierw obejrzałam, dopiero potem przeczytałam i moim skromnym zdaniem w filmie pominęli momenty, które w książce były bardzo efektowne i ważne.

pattinson jest ok [moja miłość jeszcze za czasów pottera i czary ognia xd]
zaś nie wiem kto dopuścił stewart do grania belli, moim zdaniem w ogóle nie wcieliła się w rolę głównej bohaterki powieści, grała jakoś tak sztucznie i na dodatek mnie strasznie irytuje, bo ciągle ma otwarte usta -.-
  Temat: [polska] która stacja nadaje najlepszy program informacyjny?
emm

Odpowiedzi: 35
Wyświetleń: 15160

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2009-06-09, 18:50   Temat: [polska] która stacja nadaje najlepszy program informacyjny?
ogólnie to polsat, bo jest zaraz po moich serialach i to już tak z przyzwyczajenia oglądam ;D
ale o sporcie zdecydowanie więcej można dowiedzieć się z tvp

tvn'u nie oglądam, mam już tak od dziecka, nie wiem, zawsze uważałam, że to zadufana w sobie stacja z kiepskimi prezenterami xd
  Temat: książka "Zmierzch"
emm

Odpowiedzi: 70
Wyświetleń: 24907

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2009-05-31, 15:09   Temat: książka "Zmierzch"
mi zostało tylko 100 stron do końca czwartej części 'przed świtem', ale chyba nie dokończę, bo jestem za bardzo wrażliwa i nie chcę żeby to wszystko, cała ta historia skończyła się z przeczytaniem ostatniej kartki ;c
  Temat: House MD
emm

Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 9910

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2009-05-27, 14:32   Temat: House MD

sMiley napisał/a:

...przecież to jest lepsze od tych wszystkich Chirurgów, Zagubionych i innych seriali razem wziętych. :yay:

House jest fajny, jak dla mnie jest to serial, który przede wszystkim uczy trudnych przypadków w medycynie [głównie dlatego to oglądam, bo ciekawi mnie medycyna], a że jest jeszcze z odrobiną humoru, to przyciąga wielu widzów.
Jednak Chirurdzy, moim zdaniem, nie przegrywają z House'em, ale są na równi. Może nie ma takich skomplikowanych chorób w tym serialu, ale jest za to więcej z życia i to sprawia, że również miło się ogląda.

Strona 8 z 10
Skocz do: