Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 16
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Ulubiona piosenka to ...?
piotr-ek2408

Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 24874

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2014-05-18, 17:10   Temat: Ulubiona piosenka to ...?
Illusion - Solą w oku
Marek Torzewski - My
Rascal Flatts - Life is a highway

Mimo, że preferuję rock i metal to zdarzają się różne inne kawałki, które równie bardzo mi się podobają :)
  Temat: [1 kwietnia] Dobre żarty na prima aprilis
piotr-ek2408

Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 37981

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-05-18, 17:08   Temat: [1 kwietnia] Dobre żarty na prima aprilis
Ja słyszałem, żeby zamrozić mentosy w kostkach lodu i komuś wrzucić do coli :p
  Temat: Ulubiony dowcip
piotr-ek2408

Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 40152

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-05-18, 17:06   Temat: Ulubiony dowcip
Jasiu, nie obgryzaj paznokci. Jasiu nie obgryzaj babci paznokci! JASIU, JAK NIE PRZESTANIESZ BABCI OBGRYZAĆ PAZNOKCI, TO BĘDĘ MUSIAŁ ZAMKNĄĆ TRUMNĘ!!!

Jasiu nie huśtaj się! Nie huśtaj się!!! Jasiu, Jezus Maria, nie po to się dziadek powiesił, żebyś ty się na nim huśtał!
  Temat: Typowo męskie/kobiece zawody?
piotr-ek2408

Odpowiedzi: 98
Wyświetleń: 32422

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-05-18, 17:04   Temat: Re: Typowo męskie/kobiece zawody?

gossip_girl napisał/a:

(...)Wchodząc do samolotu, dowiadujemy się, że za sterami usiądze kobieta. Panika, czy obojętnośc?

Mi opowiadała znajoma kobieta pilot, że Ona przedstawia się przez mikrofon dopiero, gdy samolot już wystartuje, bo niektórzy byliby zdolni wysiąść, gdyby się o tym dowiedzieli na ziemi.

Strona 2 z 2
Skocz do: