|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Ulubiona piosenka to ...? |
piotr-ek2408
Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 24874
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2014-05-18, 17:10 Temat: Ulubiona piosenka to ...? |
Illusion - Solą w oku
Marek Torzewski - My
Rascal Flatts - Life is a highway
Mimo, że preferuję rock i metal to zdarzają się różne inne kawałki, które równie bardzo mi się podobają |
Temat: [1 kwietnia] Dobre żarty na prima aprilis |
piotr-ek2408
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 37981
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-05-18, 17:08 Temat: [1 kwietnia] Dobre żarty na prima aprilis |
| Ja słyszałem, żeby zamrozić mentosy w kostkach lodu i komuś wrzucić do coli :p |
Temat: Ulubiony dowcip |
piotr-ek2408
Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 40152
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-05-18, 17:06 Temat: Ulubiony dowcip |
Jasiu, nie obgryzaj paznokci. Jasiu nie obgryzaj babci paznokci! JASIU, JAK NIE PRZESTANIESZ BABCI OBGRYZAĆ PAZNOKCI, TO BĘDĘ MUSIAŁ ZAMKNĄĆ TRUMNĘ!!!
Jasiu nie huśtaj się! Nie huśtaj się!!! Jasiu, Jezus Maria, nie po to się dziadek powiesił, żebyś ty się na nim huśtał! |
Temat: Typowo męskie/kobiece zawody? |
piotr-ek2408
Odpowiedzi: 98
Wyświetleń: 32422
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-05-18, 17:04 Temat: Re: Typowo męskie/kobiece zawody? |
gossip_girl napisał/a: (...)Wchodząc do samolotu, dowiadujemy się, że za sterami usiądze kobieta. Panika, czy obojętnośc?
Mi opowiadała znajoma kobieta pilot, że Ona przedstawia się przez mikrofon dopiero, gdy samolot już wystartuje, bo niektórzy byliby zdolni wysiąść, gdyby się o tym dowiedzieli na ziemi. |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |