Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 53
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Facet z makijażem
Ojciec Redaktor

Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 44836

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2009-02-01, 10:20   Temat: Facet z makijażem
Ja wcale nie bluźnię. Ja tylko dywaguję :hyhy:

To czekamy na karierę muzyczną Amiry :P Co będzie grać Twój zespół: norweski black metal, czy umca umca z dodatkiem odgłosów piły spalinowej? :chytry:
  Temat: wygładzanie-gif w photoshop
Ojciec Redaktor

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 5632

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2009-01-31, 21:04   Temat: wygładzanie-gif w photoshop
Z tym flashem to (przynajmniej u mnie :P ) całkiem dobrze wyszło.
Dzięki za pomoc :)

Zobaczymy czy ktoś będzie marudzić, że mu się nie wyświetla...
Ojciec Redaktor

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2009-01-31, 20:06   Temat: Facet z makijażem

Krzysiek napisał/a:

to już jest chyba wynik jakiś kompleksów...

Krzysiek, można powiedzieć, że w ogóle makijaż to wynik jakichś tam kompleksów, bo dlaczego ludzie się malują? Gdyby im się podobało to co widzą w lustrze, to nie korygowali by tego... Nie wspomnę już o operacjach plastycznych... :P
  Temat: wygładzanie-gif w photoshop
Ojciec Redaktor

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 5632

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2009-01-30, 10:13   Temat: wygładzanie-gif w photoshop
Mam jeden problem z nagłówkiem. Pasuje mi by był on w gif (bez tła) tylko jedna sprawa, co można zrobić by wygładzić krawędzie na tyle "zrozumiale", by gif przy próbie zapisania nie wracał do stanu poprzedniego? :zdziwko:
Kumpel to robi w photoshopie, ja w grafice kompletnie lewy, choć rysuję ładniej niż kultowy komputerek ZX 81 :hyhy:
Postanowiłem więc poprosić Naród niczym towarzysz Gierek, więc zapytuję: Pomożecie? :chytry:
Ewentualnie co zamiast gif, bo to cymbał i załączam jako obraz co on wyprawia :P
//link nieaktywny//
To powinno być gładkie i delikatne niczym jedwab
Ojciec Redaktor

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2009-01-27, 18:50   Temat: Facet z makijażem
To pierwszy facet z corpsepaintem, który przyszedł mi do głowy :chytry:
Ojciec Redaktor

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2009-01-27, 18:10   Temat: Facet z makijażem
to może coś takiego?
:P
Przynajmniej nikt kobietom nie będzie zarzucał, że używają za dużo "tapety" :hyhy:
Ojciec Redaktor

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2009-01-26, 23:05   Temat: Facet z makijażem
Ja tylko wygłaszam popularną tzw. prawdę ludową :P
Na kwiatki mam lekkie uczulenie, więc kichnąłbym i po prostu zdmuchnęło by je :cwaniak:

Może nieoficjalnie usunęli go za ten podkład? :hyhy:
Ojciec Redaktor

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2009-01-26, 20:40   Temat: Facet z makijażem
Tylko pamiętajcie niewiasty, to że się chłopy emancypują to nie znaczy, że jako oczekiwane od was prezenty zaczniemy preferować kwiaty czy kosmetyki. :chytry: Mimo wszystko chłop to chłop i lubi przede wszystkim "napoje z procentami" i dodam jeszcze, że nie zacznie nas głowa boleć przed kładzeniem się spać :P
Ojciec Redaktor

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2009-01-26, 17:05   Temat: Facet z makijażem
Chce się paćkać po twarzy niech się paćka, mi to lotto.
A w ogóle to równouprawnienie jest :P , więc trudno żeby jedynym akceptowanym u faceta elementem makijażu był pingiel pod okiem jak mu kolega "przylutuje" :chytry:
Kiedyś było wielkie halo z tego powodu, że kobiety obcinały włosy czy zakładały spodnie, więc jak chce niech łazi. Nie używam osobiście, ale mnie nie przekonałby nikt, że "to było co innego", bo wtedy na pewno nie było tzn. była to nowość, ale nie ma że lepsza czy gorsza, bo dotyczy to tak samo człowieka, no i ludzie się w końcu do tego przyzwyczaili :)
  Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?
Ojciec Redaktor

Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 75064

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2009-01-21, 16:34   Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?
No oczywiście, że metalu, można w nim dziś znaleźć mniej lub więcej elementów każdej muzyki (za wyjątkiem umca umca), więc można powiedzieć, że jestem wszechstronnym słuchaczem-melomanem :P
  Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ?
Ojciec Redaktor

Odpowiedzi: 170
Wyświetleń: 50496

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2009-01-21, 16:32   Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ?
Patrząc po wizytach u mnie trza szykować ekspansję do Salwadoru czy Chin, więc trochę potrenuję i dam radę tyle wydreptać :hyhy:
  Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ?
Ojciec Redaktor

Odpowiedzi: 170
Wyświetleń: 50496

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2009-01-20, 00:01   Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ?
Trza to przeliczyć na chodzenie w kółko albo dreptanie w miejscu. Teraz trochę za zimno i za ślisko na takie ekstremalne dyscypliny :D

Strona 4 z 5
Skocz do: