Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: [wordpress] Nie widać bloga w wyszukiwarce |
rooney882
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 5227
|
Forum: Forum WordPress Wysłany: 2014-02-27, 19:56 Temat: [wordpress] Nie widać bloga w wyszukiwarce |
Sorki, za podpięcie się do tematu To był ostatni raz
Chciałem Wam podziękować za pomoc, gdyż już wszystko gra.
Htsz, skorzystałem z Twojego linka z google, wrzuciłem tam swój adres i wszystko działa, dzięki :-) |
Temat: [wordpress] Nie widać bloga w wyszukiwarce |
rooney882
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 5227
|
Forum: Forum WordPress Wysłany: 2014-02-26, 14:21 Temat: [wordpress] Nie widać bloga w wyszukiwarce |
Nie widzę takiego tematu, a ten jest w miarę podobny więc zapytam tutaj.
Moje pytanie jest dla Was zapewne banalne, a mianowicie, nie widać mojego bloga w wyszukiwarce.NAwet gdy kopiuje cały adres bloga do google, nie znajduje go.
Pewni trzeba załączyć jakąs opcje PUBLICZNY lub coś w tym stylu, ale nie mogę tego znaleźć.
Dodam, że na razie działam na darmowym wordpress.com
Proszę o pomoc,
Pozdrawiam.
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 2019-02-01, 20:18 ]
UWAGA, sprawdź nowszy wątek na ten temat dodawanie mapy witryny, indeksowanie bloga wordpress.com |
Temat: [Facebook] Fanpage niewidoczny w wyszukiwarce |
rooney882
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 18283
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2014-01-03, 11:49 Temat: [Facebook] Fanpage niewidoczny w wyszukiwarce |
Tak wpisuję nazwe swojego fanpage i sie nie pojawia, a nazwa pierwszego profilu owszem. |
rooney882
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2013-12-31, 19:04 Temat: [Facebook] Fanpage niewidoczny w wyszukiwarce |
Tak, wiem że komentuje i dodaje jako ta strona, tylko mi chodzi o jedna rzecz, że poprostu ten fanpage jest niewidoczny.Profil owszem, ale gdy np. chce wyszukac swój fanpage w googlach to go nie ma.Tak to już jest, czy jak ? |
rooney882
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2013-12-31, 18:51 Temat: [Facebook] Fanpage niewidoczny w wyszukiwarce |
No był stworzony profil, a teraz takjakby została dodana nowa strona(czyli jak pisałeś jest to FanPage, tak?), bo jak widzisz moge wybierac miedzy jednym i drugim.
I chciałbym tak jakby pozbyć się tego profilu który był jako pierwszy, a zostawic ten nowy czyli fanpage czy jak sie to zwie. |
rooney882
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2013-12-31, 16:22 Temat: [Facebook] Fanpage niewidoczny w wyszukiwarce |
Witam !
Nie ogarniam jeszcze tego fejsbuka, a sprawa wygląda następująco.
"Przejąłem" pewien profil, który był prowadzony przez nieodpowiednia osobę, totalny syf, pierdoły byle jakie, jakieś dziwne polubienia w ogole nie zwiazane z tematem, ogólnie strasznie zaniedbany, i postanowilismy go ogarnąc.Nie wiem jak to się stało ale powstała tak jakby druga strona na tym profilu i teraz mam takie cos ze jak wchodze do ustawien to mam opcje: Zarządzaj profilem "X" lub zarzadzaj profilem "Y".
Z profilu pousuwalismy prawie wszystkie zbędne rzeczy i powrzucaliśmy swoje, to co potrzebne, ale problem jest taki, że Naszego profilu nie mozna znaleźć w necie, dajmy na to po wpisaniu nazwy w google nie znajduje nam go,a poprzednia nazwe owszem.
Da sie zrobic jakos tak, by usunąć tą pierwsza strone\profil ktory byl a zostawic tylko ten nowy wlasciwy?
Mam nadzieje ze w miare to wyjasnilem jaki jest problem.
Wygląda to tak:
Jestem zalogowany jako "X" a mam opcje korzystaj z facebooka jako: "Y", jak widac na zdjeciu powyzej. I chodzi wlasnie o to by pozostalo tylko to wlasciwe.
Pozdrawiam. |
Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
rooney882
Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 76962
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-09-27, 16:54 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
Wczoraj oglądałem Obecność oraz hiszpański film Cela z Carlosem Bardem ( brat Javiera, mąż Penelope Cruz ), naprawde dobre kino.
Dzisiaj mam zamiar obejrzeć Koliber z Jasonem Stathamem i "piękną" Agatą Buzek
Oglądał już ktoś, warto ? |
Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
rooney882
Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 68488
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2013-09-27, 16:29 Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
Trance ( większość jego odmian np. Vocal, Hard ),House, Deep House, Electro House, Electro, Hardstyle, Minimal.
Strasznie nienawidze tego komercjynego...czegoś , szczególnie ze Stanów, te wszystkie pop-owe gwiazdeczki typu Rihanna, Miley i pseudo raperzy Pitbull, Flo-Rida, aż nóz mi się w kieszeni otwiera, a na dodatek non-stop to wszystko puszczają w radiach po 20 razy na dzień.
Dobrze, że jest internet i można posłucha to czego się chce :-) |
Temat: Jakim drużynom kibicujecie? |
rooney882
Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 23659
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-09-27, 16:20 Temat: Jakim drużynom kibicujecie? |
Jestem zwolennikiem słów Support Your Local Football Team, dlatego też kibicuje drużynie GKS Szombierki Bytom ! |
|
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
|
|
|