Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje? |
ryba1989
Odpowiedzi: 161
Wyświetleń: 54157
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-08-02, 16:41 Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje? |
siatkówka, książki, kino |
Temat: Wasza ulubiona gra? |
ryba1989
Odpowiedzi: 134
Wyświetleń: 49231
|
Forum: Gry Wysłany: 2013-08-02, 16:26 Temat: Wasza ulubiona gra? |
Mu online - nie powala grafika, przeciętna gra, ale na dobrym serwerze PvP jest genialne, można podejśc do kogokolwiek i go zabić, zagrać duel z kimś, war między gildami albo powalczyć o Zamek i miano najlepszej gildii na serwerze a PvP samo w sobie jest banalnie proste |
Temat: [serial] Jak poznałem waszą matkę (How I Met Your Mother) |
ryba1989
Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 12316
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-08-02, 16:21 Temat: [serial] Jak poznałem waszą matkę (How I Met Your Mother) |
Serial przyjemny w oglądaniu, potrafi wciągnąć, polecam |
Temat: True Blood - Czysta Krew |
ryba1989
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 12538
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-08-02, 16:18 Temat: True Blood - Czysta Krew |
Według mnie ciekawy pomysł mieli twórcy, gdyż serial jest specyficzny. Seks, morderstwa, różnorodność nadnaturalnych istot ciekawi, a teraz jeszcze wampiro-wróżki i lilith - może być ciekawie |
Temat: The Vampire Diaries |
ryba1989
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 7345
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-08-02, 16:12 Temat: The Vampire Diaries |
Fanom pamiętników polecam serial The Originals, który nawiązuje do rodziny pierworodnych wampirów. Pierwszy odcinek już wyszedł, osobiście uważam ten wątek najciekawszy i czekam na kolejne odcinki pierworodnych |
|
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
|
|
|