Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-10-31, 20:11
Zzielona napisał/a:
Tym bardziej, że te guziki łączące z Internetem w telefonach komórkowych są w takich miejscach, że czasami przez chwilę nieuwagi można za to słono zapłacić.
ja mam ten problem, czasem szybko piszę SMSa i nagle przycisnę ten cholerny internet... Dobrze, że moja grzeczna komórka się pyta, czy chcę się połaczyć z internetem czy nie, bo tak to pa-pa pięniażki
''Pochamuj swoje emocje. Przypominam ci, że wypowiadasz się w miejscu publicznym, gdzie obowiązuje kultura osobista.'' rotfl i stfu, tak by Krzysiek nie pytal sie czy ja to ja.
Cytat
Tym bardziej, że te guziki łączące z Internetem w telefonach komórkowych są w takich miejscach
Dla jednych dobre rozwiazanie, dla drugich glupota, ale jednak nie ma telefonu ktorego nie daloby sie zespuc. Ja zawsze w kazdej komorce tak grzebalem i mieszalem, ze nie bylo (i nie ma) szansy na to, by uruchomic internet, trzebaby troche posiedziec w ustawieniach i dojsc do sedna, inaczej ani rusz, nawet Era maloby zdzialala.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
''Pochamuj swoje emocje. Przypominam ci, że wypowiadasz się w miejscu publicznym, gdzie obowiązuje kultura osobista.'' rotfl i stfu, tak by Krzysiek nie pytal sie czy ja to ja.
okej przestaję już spamować, ale przyznaję, że to wciąga.
Chciałabym jeszcze dodać, że dzwoniąc do ery nie możemy mieć od razu 100 % pewności, czy dana usługa zostanie wyłączona. Wiem to z własnego doświadczenia.
Chciałabym jeszcze dodać, że dzwoniąc do ery nie możemy mieć od razu 100 % pewności, czy dana usługa zostanie wyłączona. Wiem to z własnego doświadczenia.
Dlatego z tego gowna nie korzystam.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).