Wysłany:
2009-10-01, 19:13FM Group Mobile - nowy operator komórkowy
Po GaduAir przyszła pora na kolejnego operatora, który rusza ze swoją oferta lada dzień (nie słyszałem o nowych operatorach od czasu gaduair) - prawdopodobnie od soboty 3 października 2009.
Swoją sieć ma już AVON to dlaczego by nie oni Ci, którzy mają jakiś kontakt z marką FM GROUP - grupą firm z branży perfumeryjnej. - pewnie już więcej wiedza na temat ofert itp.
Wyczytać tam można o umowie z Polkomtel S.A. - czyli PLUS GSM. Wiemy już na jakich łączach będzie działała sieć. Do kogo jest skierowana także - dystrybutorzy, rodzina, klienci - czyli każdy kto się da namówić.
Z nieoficjalnych źródeł wiem, iż nie będzie to jedynie oferta na kartę. W swojej ofercie będą mieli także abonamenty i będzie można u nich kupić telefony komórkowe. Wszystkim zapewne będą zajmować się dystrybutorzy perfum lub chętni tylko na promocję oferty FM GSM.
Oferta ma być atrakcyjna poprzez rezygnację z reklam w TV (tak wynikało z rozmowy) - nie wiem ile w tym prawdy, liczą tylko na moc dystrybutorów?
więcej dowiemy się zapewne z oficjalnej oferty na stronie jak tylko się pojawi.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
na to wygląda właśnie, tyle, że różnić ich będzie ten abonament w ofercie. Wszystko wyjdzie jakoś po sobocie, bo wiem, że w ten weekend ma być jakieś spotkanie w związku ze startem oferty.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-10-01, 21:09
To teraz czekamy tylko na operatora "Naszej-Klasy"...
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 01-10-2009, 22:16 ]
Pan Gąbka Mobile ? pewnie przyjdzie pora i na to zaraz po komunikatorze ale nie o tym ten temat jest
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2009-10-05, 00:34
wybaczcie, nie nadążam , nie wiem dlaczego ale nie przypadają mi do gustu nowe telefonie komorkowe, to jakies dziwne przekonania.
Swoja droga ciekawie musi wygladac napis na wyswietlaczu telefonu:
Biedronka GSM - moze zakupy z dowozem tez maja
Na kartę: starter za 15plnów daje nam 15plnów do wykorzystania przez 183 dni od aktywacji konta. Rozmowy w sieci FM po 15gr a poza siecią 29gr. Naliczanie sekundowe. Nie widzę gwiazdek, ciekawe czy do Play też tyle - w ofercie abonamentowej Play i Polsat są wymienione.
Abonament - dwa rodzaje - z telefonem lub bez.
Z telefonem najtańszy za 25pln (71min/250sms sieć + 50/166 inni), najdroższy 200pln (645/2000 sieć + 500/1333). umowa na 24-36 miesięcy.
Bez telefonu - najtańszy 25pln (86min/250sms sieć + 75/166 inni), najdroższy 200 (800/2000 sieć + 740/1333 inni). umowa na 12 miesięcy.
Rozmowy poza limitami 25-27 groszy w sieci oraz 27-33 grosze poza siecią (w zależności od rodzaju abonamentu). SMS - 10gr w sieci i 15groszy poza siecią. Do Play/Polsat 60-70gr.
wygląda nawet zachęcająco, pewnie jest tam poukrywanych sporo kruczków Ceny telefonów nie są jak dla mnie atrakcyjne.
Wam jak się podoba oferta? Zastanawiam się na jakich warunkach mają te umowy, że mogą mieć jeszcze taniej niż wielu innych i ile będą kosztować rozmowy do FM Mobile...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).