wendigo
|
Wysłany:
2013-03-03, 21:28 Jaki telefon z rysikiem wybrać?
|
|
|
Tematu podobnego nie widzę, więc zakładam. Na początku chciałem zapytać bardziej konkretnie ale może niech będzie ogólny gdyby w przyszłości ktoś miał podobny problem
Tak więc moje pytanie jak w temacie. Obecnie mam Xperię X1 (oraz X10 Mini Pro) i w zasadzie X1 jest dla mnie idealna. Niestety psuje się i pewnie nie opłaci się naprawić. Skoro więc muszę kupić nowy telefon, to może jednak jakaś mała zmiana, lubię zmiany (no chyba ).
Przeanalizowałem swoje potrzeby i powiem tak: najbardziej potrzebny mi rysik w telefonie (wszystko robi się szybciej rysikiem, super mi się tak pisze sms-y i w ogóle). I to jest moje pytanie: jakie telefony mają rysik wbudowany? (wiem że zawsze można dokupić rysik, ale tego nie chcę bo to mało wygodne, ma być w telefonie). System operacyjny (choć Windows Mobile podoba mi się bardziej niż Android) już tam zaakceptuję jakikolwiek (choć w X10 Mini to nie wiem do czego służy 4/5 aplikacji ), funkcje cóż... mam nadzieję, że wszystko można doinstalować (potrzebna mi nawigacja, tzn. żeby dało się zainstalować najlepiej Automapę i udostępnianie internetu na komputer, a także możliwość czytania .pdf).
Ktoś coś podpowie?
|
|