Sony Ericsson Xperia X1 - kocham go W czerwcu "skończył" trzy lata - znaczy u mnie, bo kupiony jako używany. Jak spada, to muszę rozkręcać i dociskać taśmę czasem robi mi tez inne dziwne numery (np. nie działa dotyk co drugim razem jak włączę wyświetlacz, ale po kilku dniach mu mija i znów jest spokój ), no ale z racji jego wieku to się nie dziwię Jak mi całkiem padnie, to na bank kupię taki sam
W międzyczasie przetestowałem kilka innych telefonów (jakieś chińskie, Xperia X10 Mini Pro, Samsung Galaxy cośtam - tym się tylko bawiłem, LG cośtam - tego tylko kilka dni, Nokia Lumia 800 - to mój drugi telefon) i żaden mu nie dorównał X1 ma wszystko czego mi trzeba, i uwielbiam to że ma cieniutki rysik (ekran oporowy), bo precyzją mu rysik do ekranów pojemnościowych nie dorówna. I nie wiem, może ja mam jakieś niezgrabne łapy ale pisanie sms-ów na ekranie pojemnościowym wydaje mi się koszmarem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).