Gamon WordPress.Klub
Dołączył/a: 17 Mar 2014 Posty: 38 Miasto: Lodz
Wysłany:
2014-04-10, 12:46
Trochę lepiej, ale:
- masz mnóstwo pustej niewykorzystanej przestrzeni pod tytułem bloga
- nie wiem czy to tylko mi, ale coś strasznego dzieje się z "najczęściej czytane" rozjeżdża się kompletnie wjeżdżając na tekst wpisu.
- nadal wszystko małe itd, ale rozumiem, że formatowanie tekstu dopiero się zacznie.
- nadal za wąsko pasek boczny jest prawie tak szeroki jak tekst.
- MENU w nagłówku co to w ogóle jest? To już wole symbol RSS do kliknięcia niż FEED ME, Edit link? Contact me? - nie podoba mi się to.
http://forum.blogowicz.in...lonu-vt7685.htm pisałam już o tym tutaj, na razie nikt mi konkretnie nie umie pomóc, a sama css w 1 dzień nie ogarnę mam nadzieję jednak, że z czasem dostosuję jakoś szablon.
Dzięki za wskazówki
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).