Wysłany:
2016-03-08, 08:27Mój vlog, proszę o kilka słów.
Być może część z Was już zdążyła rzucić okiem na to co prowadzę, mimo to proszę o kilka opinii. Jestem początkującym vlogerem, choć doświadczenie odnośnie montażu już jakieś mam. Aktualnie pracuję z aparatem Nikon d3100, telefonem samsung galaxy note2, oraz dyktafonem icd-px240 i podpiętym do niego mikrofonem pojemnościowym firmy boya. Pracuję w plenerze, w pomieszczeniach zamkniętych oraz w studiu na green screenie. Jestem w trakcie zakupu kolejnego sprzętu tj. kamery sportowej oraz mikrofonu kierunkowego/shotguna do kręcenia dźwięku z całego pomieszczenia.
Pomocna będzie każda opinia odnośnie montażu, błędów które popełniam każdą krytykę chętnie przeczytam (to czy się do niej dostosujęto już inna bajka )
Z góry pragnę napomknąć, że vlog zawiera słowa powszechnie uważane za wulgarne.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).